Lara Flynn Boyle lokakuussa 2013. Kuva: MVphotos
Lara Flynn Boyle lokakuussa 2013. Kuva: MVphotos
Huhtikuu 2013. Kuva: Shutterstock
Huhtikuu 2013. Kuva: Shutterstock
2008. Kuva: Shutterstock
2008. Kuva: Shutterstock
2005. Kuva: Shutterstock
2005. Kuva: Shutterstock
2003. Kuva: Shutterstock
2003. Kuva: Shutterstock
Laralla ja Jack Nicholsonilla oli muutaman vuoden on-off-suhde 2000-luvun taitteessa. 90-luvulla Lara seurusteli Twin Peaks -kollegansa, Kyle MacLaghlanin, kanssa. Vuodesta 2006 näyttelijä on ollut naimisissa kinnteistösijoittaja Ronald Ray Thomas II:n kanssa. Kuva vuodelta 2001: Shutterstock
Laralla ja Jack Nicholsonilla oli muutaman vuoden on-off-suhde 2000-luvun taitteessa. 90-luvulla Lara seurusteli Twin Peaks -kollegansa, Kyle MacLaghlanin, kanssa. Vuodesta 2006 näyttelijä on ollut naimisissa kinnteistösijoittaja Ronald Ray Thomas II:n kanssa. Kuva vuodelta 2001: Shutterstock
1999. Kuva: Shutterstock
1999. Kuva: Shutterstock
1998. Kuva: Reuters
1998. Kuva: Reuters

Twin Peaks -näyttelijä Lara Flynn Boylea ei ole tunnistaa tuoreista kuvista.

Lara Flynn Boyle, 44, tuli tunnetuksi Davin Lynchin 90-luvun kulttisarjasta, Twin Peaksista. Viime vuosina Lara on ollut julkisuudessa lähinnä muodonmuutoksensa takia. Tällä viikolla otetuista kuvista Laraa ei ole tunnistaa. Näet kuvat Daily Mailin sivuilta.

Us Weekly -lehden mukaan Lara ei ole ikinä itse myöntänyt käyneensä kauneusleikkauksissa, mutta useat plastiikkakirurgit ovat arvelleet, että näyttelijä on turvautunut kirurgin veitseen useita kertoja jo vuosien ajan.

Twin Peaksin jälkeen Laran tunnetuin rooli on ollut Emmy-palkitussa Oikeus ja kohtuus (The Practise) -sarjassa. Valkokankaalla hänet nähtiin viimeksi vuonna 2013 valmistuneessa Hansel & Gretel Get Baked -elokuvassa.

Twin Peaks -fanit saivat tällä viikolla kaipaamansa blue rayn, johon on koostettu poistettuja kohtauksia. Niiden lisäksi julkaisu sisältää kaikki Twin Peaks -jaksot sekä elokuvan Twin Peaks Fire Walk With Me. Twin Peaks -leffassa Laraa ei enää nähty, sillä hänen hahmonsa, Donna Haywardin roolin, sai yllättäen Moira Kelly.

Lue myös:

Yksin kotona tähdestä kuihtuneeksi rokkariksi

Mickey Rourken, 61, hurja muodonmuutos – siis ihan oikeasti!

Maailman kuuluisin burleskitähti oli 25 vuotta sitten melko erinäköinen

Hius- ja meikkitaiteilija Antonio Flores palasi juuri asuntovaunulomalta. Kuva: Jonna Öhrnberg
Hius- ja meikkitaiteilija Antonio Flores palasi juuri asuntovaunulomalta. Kuva: Jonna Öhrnberg

Hius- ja meikkitaiteilija Antonio Floresilla on tapana tehdä ”määmatka” työputken päätteeksi.

– Matkustaminen on vastaus vapauden kaipuuseeni. Saatan tehdä 3-4 viikkoa putkeen töitä ja sitten lähteä. Teen matkoja säännöllisesti yksin, kertoo hius- ja meikkitaiteilija Antonio Flores.

Ecuadorista kotoisin oleva Antonio palasi juuri asuntovaunulomalta Euroopasta. Hän ajoi yksin asuntoautolla Saksan läpi Sveitsiin ja Ranskaan.

– Yksin matkustaminen tuolla tavalla on ihanaa. Kukaan ei häiritse ja saan nauttia täydellisestä vapaudesta. Nukuin, kun nukutti. Tein ruokaa, jonka katoin usein ulos pienelle pöydälle.

Sveitsin ja Ranskan rajalla mies koki jännittäviä hetkiä.

– Parkkeerasin ilta-aikaan johonkin Ranskan vuoriston lähelle. Nukahdin, mutta yöllä heräsi ja kuuntelin pimeydessä eläinten ääniä. Silloin vähän pelotti.

Aamulla paikan valinta ei enää kaduttanut.

– Joka puolella oli vihreää – ja lehmiä! Keitin kananmunia ja kahvit, kun lehmät tuijottivat minua.

Antonion puolisoa, kansanedustaja Pekka Haavistoa, siipan määmatkat eivät haittaa.

– Pekka on itsekin paljon reissussa. Tällä hetkellä hän tekee uudelleen kirjaa interrailista 40 vuoden tauon jälkeen ja on matkustellut ympäri Eurooppaa junalla.

– Nautimme molemmat matkustelusta ja maailman tarkkailusta, yhdessä ja yksin, Antonio kertoi eilen Make Up Storen Keskuskadun liikkeen muotinäytöksessä.

Marjaana Lehtisen parisuhde on kestänyt 12 vuotta. – Ei nainen ole mikään miehen patja, vaan myös naisen nautinto on tärkeää.

Entinen Miss Plus Size Marjaana Lehtinen, 35, julkaisi elokuussa Varpu Tavin kanssa kirjoittamansa kirjan Minä – plus size, jossa hän puhuu myös seksin tärkeydestä parisuhteessaan.

– Koen itseni naisen nautinnon puolesta puhujaksi. Jokainen meistä päättää omasta kehosta, enkä voi sanoa kenellekään, että tee makuuhuoneessa niin tai näin. Voin vain puhua omasta kokemuksesta.

Marjaanan oma parisuhde on kestänyt 12 vuotta. Hän oli saman painoinen kuin nyt, kun hän kohtasi miehensä Tomin. Lasten myötä paino kuitenkin nousi kolmessa vuodessa viisikymmentä kiloa. Lopulta hän painoi 169 kiloa.

– Ensimmäinen lapsi ei nukkunut ensimmäiseen puoleen vuoteen, ja hain lohtua herkuista.

Reilu kolme vuotta sitten hän aloitti elämäntapamuutoksen, jonka aikana hän pudotti painoa 80 kiloa.

Marianne kiittelee miestään siitä, että tämä on aina nähnyt kilojen taakse.

– Mieheni kirjoitti tekstin kirjaani, jossa hän kertoo, että on aina nähnyt vain hymyni. Itkeä pillitin, kun luin sitä.

Marjaana painottaa, että parisuhde on kahden kauppa myös makuuhuoneessa.

”Vinkkaankin aina miehelleni, että sun paikkaas on kyselty. Hän yleensä toteaa vain, että ei tuossa ulkona mitään jonoa näy.”

– Jos oikeasti, siis oikeasti on päänsärky ja olet kipeä, ei kenenkään kannata lähteä harrastamaan seksiä. Mutta jos kumppanin kanssa lähtee muuten lakanoita heiluttelemaan, niin yleensä sen jälkeen on hymy korvissa molemmilla.

Se, että joskus seksiä voi harrastaa myös puolison mieliksi, on Mariannen mielestä ymmärretty väärin.

– Tärkeä on, että myös nainen saa sessiosta silti yhtä paljon. Ei meillä mies ole mikään macho, joka sanoo, että nainen nyt makuuhuoneeseen. Ei nainen ole mikään miehen patja, vaan myös naisen nautinto on tärkeää.

Marjaana sanoo, että heille parisuhteessa tärkeitä yhteen sitovia asioita ovat myös luottamus ja hyvä huumori.

– Minulle on julkisuuden myötä tullut paljon kaikenlaisia kyselyitä miehiltä. Vinkkaankin aina miehelleni, että sun paikkaas on kyselty. Hän yleensä toteaa vain, että ei tuossa ulkona mitään jonoa näy, Marjaana totesi Specsaversin hyväntekeväisyysillassa Radisson Blu Plaza Hotellissa.