Maisa Torppa arvelee uuden tyylinsä viehättävän muiden naisten silmää. – Näytän kymmenen vuotta nuoremmalta!

Tosi-tv-julkkis Maisa Torppa, 24, on tunnettu näyttävästä ja seksikkäästä tyylistää. Stylisti Pia Hollon ja meikkaaja-kampaaja Heidi Reposen käsissä hänen tyylinsä muutettiin räväkästä hillityksi. Muutosleikin aikana Maisa ei nähnyt itseään peileistä, jotta lopputulos jäisi hänelle yllätykseksi. Ja sellainen se todellakin oli!

Ensimmäinen reaktio uuteen lookkiin on kiljaisu.

– Näytän kymmenen vuotta nuoremmalta! Tältä näytin varmaan yläasteella.

Maisa miettii usein, miksi ihmiset haukkuvat häntä netin keskustelupalstoilla. Hän uskoo sen johtuvan kateudesta.

– Näissä vaatteissa olisin muille naisille pienempi uhka. Siksi moni varmasti tykkäisi, jos käyttäisin aina tällaisia kuteita. Aiheuttaisin vähemmän puhetta ja kritiikkiä, hän mallailee peilistä.

Maisa veikkaa, että tyylinmuutos olisi poikaystävän mieleen. Rakas antaa eniten kehuja juuri aamuisin, kun Maisa on vielä ilman ehostusta.

Rajuja kiusaamiskokemuksia

Ensijärkytyksen jälkeen Maisa hiljenee. Uusi tyyli tuo mieleen vanhat koulukiusaamiskokemukset. Silloin Maisaa kiusattiin rajusti ulkonäkönsä takia.

– Tämä tyyli saa oloni yllättäen epävarmaksi. Ihan kuin olisin mennyt aikakoneella taaksepäin. Yhtäkkiä olen taas se epävarma yläasteikäinen.

Kun tytöt huusivat ja haukkuivat Maisaa koulun käytävillä, se sai hänet tarkkailemaan ulkonäköään ja muuttamaan tyyliään räiskyvämmäksi.

– Joistakin kiusatuista tulee hiljaisia ja vetäytyviä, minä reagoin päinvastoin. Meikistä ja vaatteista tulivat minulle suojakuori. Nyt taas hämmennyin, kun ne vietiin pois, Maisa miettii.

– Minulla ei vieläkään ole hyvä itsetunto. Sen kanssa teen edelleen töitä.

Maisa haluaa ulos vieraista vaatteista.

– Tämä tyyli on massaan sulautuvalle ja turvallisuutta hakevalle ihmiselle, ei minulle. Persoonallisuuteni tulee esille ulkonäköni kautta. Ei olisi minunlaistani pukeutua pliisusti.

Minkä takia Maisa otti 18-vuotiaana silikonit? Kuka on hänen kauneusidolinsa? Lue koko juttu Me Naisten tuplanumerosta 32–33.

Kysely

Kummasta pidät enemmän: Maisan uudesta vai vanhasta tyylistä?

Uudesta!
Uudesta!
62.2%
Vanhasta!
Vanhasta!
37.7%
Ääniä yhteensä: 196

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.