Jalkapallouransa lopettanut Konsta Hietanen on keskittynyt reilun vuoden ajan musiikkiuraansa. Katso videolta, kun hän esittää Teflon Brothersin kanssa Maradona (kesä '86) -hitin.

Kai muistat vielä Tenavatähti-kilpailun vuodelta 1994, kun Konsta Hietanen valloitti koko kansan sydämet reippaudellaan, laulutaidoillaan ja takatukallaan? Vuonna 1998 Konsta teki päärooliin Poika ja ilves -leffassa, mutta sen jälkeen hänet on nähty lähinnä jalkapallonurmella.

Vuosi sitten liigapelaaja ilmoitti kuitenkin lopettavansa pelaajanuransa ja panostavansa musiikkiin. Hän on julkaissut Vox Ratio -yhtyeensä kanssa muun muassa Let's Hide Away -biisin.

– On kylmä fakta, että muusikon ja pääsarjafutaajan työ ei natsaa yhteen. Sitä olisi lauantaina keikalla ja sunnuntaina pelaamassa. Silloin kärsii molemmat, Konsta sanoi HS:ssä.

Tällä viikolla Konsta liittyi hetkeksi Teflon Brothers -yhtyeen tueksi ja esiintyi Heikki Kuulan, Volin ja Pyhimyksen kanssa Loop Sessions -ohjelmassa. Bändi esitti hittibiisinsä Maradona (kesä '86).

– Ajattelimme, että jalkapalloileva laulaja olisi tähän biisiin paras vahvistus. Tänään me ei olla Teflon Brothers, vaan poika ja pilvekset, Pyhimys kertoi.

Katso Teflon Brothersin ja Konstan esitys sekä Konstan Let's Hide Away -biisi videoilta.

 

Julkaisu käyttäjältä VOX RATIO.
Kuva: Facebook/Vox Ratio