Huippumalli Christie Brinkley. Kuva: Shutterstock
Huippumalli Christie Brinkley. Kuva: Shutterstock
Pattie Boyd Keith Richardsin kainalossa. Kuva: Shutterstock
Pattie Boyd Keith Richardsin kainalossa. Kuva: Shutterstock
Miss Maailma 2003 Rosanna Davison isänsä Chris de Burghin ja äitinsä Diane Davisonin keskellä. Kuva: Reuters
Miss Maailma 2003 Rosanna Davison isänsä Chris de Burghin ja äitinsä Diane Davisonin keskellä. Kuva: Reuters

Kenelle Candle in the Wind oli omistettu ennen prinsessa Dianaa? Kuka on Chris de Burghin nainen punaisissa? Esittelyssä klassikkokappaleiden muusat.

Billy Joelin Uptown Girl

Muusa: Huippumalli Christie Brinkley.

Billy Joel, 64, ja Christie Brinkley, 60, olivat naimisissa yhdeksän vuotta, mutta erosivat 1994. Pariskunnalla on yksi lapsi. Brinkley esiintyy usean Billy Joelin kappaleen musiikkivideolla, muun muassa Uptown Girl -videolla.

Elton Johnin Candle in the Wind

Muusat: Marilyn Monroe ja prinsessa Diana.

Elton John, 67, teki Candle in the Wind -kappaleen alun perin 1973 Marilyn Monroelle, mutta halusi siihen uudet sanat prinsessa Dianan kuoltua. Elton John esitti kappaleen Dianan hautajaisissa 1997.

Kolmen kappaleen nainen

Muusa: Pattie Boyd.

60-luvun malli Pattie Boyd, 70, sai George Harrisonin ja Eric Claptonin, 69, inspiroitumaan. Boyd on ollut ainakin kolmen kappaleen  Harrisonin Somethingin ja Claptonin Laylan ja Wonderful Tonightin muusa. Boyd oli naimisissa niin Harrisonin kuin Claptoninkin kanssa.

Chris de Burghin Lady in Red

Muusa: Diane Davison.

Chris de Burghin, 65, nainen punaisissa on hänen vaimonsa Diane Davison. Lady in Red kertoo siitä, kun de Burgh näki vaimonsa ensimmäistä kertaa. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 1977, ja heillä on Miss Maailmaksi vuonna 2003 kruunattu tytär Rosanna.

Guns N'Rosesin Sweet Child O'Mine

Muusa: Erin Everly.

Axl Rosen, 52, oli naimisissa Erin Everlyn, 49, kanssa vain vuoden 90-luvun alussa. Myöhemmin Erin muun muassa kaupitteli mieheltään saamiaan rakkauskirjeitä ja videota parin häistä.

Lähteinä muun muassa express.co.uk ja complex.com.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!