Mikä yhdennäköisyys, Tao ja kummisetä Pete Parkkonen! Kuva: Aino-Kuutamo Uusitorppa
Mikä yhdennäköisyys, Tao ja kummisetä Pete Parkkonen! Kuva: Aino-Kuutamo Uusitorppa

Tao-koira poseeraa Instagramissa tunnettujen artistien kanssa.

Levy-yhtiön promoottori Aino-Kuutamo Uusitorppa:

”Kun Tao tuli elämääni, oli heti selvää, että perustaisin sille oman Instagram-tilin. Olin päätynyt rotuun seurattuani ruotsalaista petit brabanconia juuri Instassa.

Nyt Taolla on yli 4800 seuraajaa, ja se tunnistetaan välillä kadulla. Sen somehuomiota ovat varmaankin lisänneet tapaamiset tunnettujen ihmisten kanssa. Tao itse ei tajua, millainen show sen ympärillä pyörii. Sille artistit ovat ihmisiä siinä missä muutkin, ja se on yhtä rakastavan päällekäyvä kaikkien seurassa. Kun Tao oikein haluaisi pussailla, jotkut ovat huomautelleet sille hampaiden harjaamisen tärkeydestä.

Tao pääsi kampaajalle omistajansa Aino-Kuutamo Uusitorpan kanssa.
Tao pääsi kampaajalle omistajansa Aino-Kuutamo Uusitorpan kanssa.

Taon kummisetä on laulaja Pete Parkkonen ja kummitäti näyttelijä Sara Parikka. Sillä on myös erityisen lämmin suhde poptähti Benjaminin kanssa: poikien tapaamiset menevät usein painiksi ja riehumiseksi. Kerran Benkun musiikkivideon kuvauksissa Tao innostui niin, että pissasi lattialle. Se on ollut mukana muun muassa seuraamassa Waltteri Torikan tv-kuvauksia, Mikko Harjun promokuvauksia sekä jakamassa kultalevyä Jonne Aaronille. Se on itsekin esiintynyt julistepoikana Koululainen-lehdessä.
Jostain syystä laulaja Suvi Teräsniskalla on Taoon poikkeuksellisen rauhoittava vaikutus. Jo muutamasta Suvin rapsutuksesta Tao muuttuu raukeaksi.

”Taolla on monta lempinimeä: Taateli, Tauno ja Tauski.”

Taolla on monta lempinimeä: Taateli, Tauno ja Tauski. Se on griffoniksi pieni ja siro uros ja painaa vain neljä kiloa. Sillä on terveellinen ruokavalio, se pitää kanasta ja natustelee usein kukkakaalia.

Pienestä koostaan huolimatta Tao on kestävä ja jaksava koira. Joskus sen energisyys hengästyttää omistajaakin, kun tuntuu, ettei se väsy millään. Tao voi painia kaverinsa Elviksen kanssa koirapuistossa kaksikin tuntia ja vaatii vielä sen jälkeen palloleikkejä.

Taon kakkoskoti on isäni luona. Siellä on myös Taon takkitehdas: isäni vaimo neuloo sille erilaisia asuja. Tao pukeutuu värikkäästi, eikä vaikkapa pinkkiin sonnustautuminen mitenkään uhkaa sen miehisyyttä.

Taoa ohjaa sen loputon uteliaisuus, se on aina valmis seikkailuun. Se pitää ihmisistä ja koirista ja kohtaamisista ja seurasta. Vain skeittilautoja ja potkulautoja se kammoaa.

Benjaminin seurassa menee aina riehumiseksi. Kuva: Aino-Kuutamo Uusitorppa
Benjaminin seurassa menee aina riehumiseksi. Kuva: Aino-Kuutamo Uusitorppa

Tao rauhoittuu iltaisin katsomalla televisiota. Tv-ohjelmista Bones on sen suosikki. Pääosanaisen matalassa äänessä on kenties jotain tuttua tai rauhoittavaa, niin tarkasti Tao sitä seuraa. Tao tykkäisi myös pelata iPadilla hiiripeliä, jossa sen pitää tassullaan napauttaa näytöllä liikkuvaa hiirtä. Se on kuitenkin ollut pelikiellossa, sillä hiiripeli saa Taon villiksi.

Näin kevään tullen on kivempi kuvata, kun valon määrä lisääntyy. Tao on kuvissa aina omana itsenään ilman ihmeempiä asetteluja. Aitoudella mennään.”

Tao, 2,5

  • Porvoossa syntynyt petit brabancon, rekisterinimeltään Cadogan David Guetta, asuu Helsingissä omistajansa Aino-Kuutamo Uusitorpan kanssa. Aino työskentelee promoottorina levy-yhtiö Warner Music Finlandissa.
  • Tao Instagramissa: taothegriffon
  • Petit brabancon kuuluu griffoneihin ja on lähtöisin Belgiasta, missä sitä on alun perin käytetty hevostalleilla rottakoirana.

Temptation Island -sarjasta tuttu pariskunta Daniel Lehtonen ja Eveliina Uosukainen saivat pelastettua suhteensa ja selviytyivät kihloihin.

Bile-Danina tutuksi tullut Daniel Lehtonen on mennyt kihloihin rakkaansa Eveliina Uosukaisen kanssa. Pariskunta tunnetaan suomalaisista reality-sarjoista, mutta viimeisimpänä Temptation Island Suomesta, jossa he olivat testaamassa parisuhdettaan ja luottamusta toisiinsa.

Instagramin kuvapäivityksestä päätellen pariskunnan suhde on äärimmäisen hyvällä tolalla. Suloisessa kuvassa pariskunta suutelee ja esittelee vasemman nimettömän sormuksia.

– Minusta tuli maailman onnellisin tyttö viime iltana. Rakastan sinua niin paljon, enkä voi uskoa, että saan viettää loppuelämäni kanssasi, Eveliina kirjoitti päivityksensä yhteyteen englanniksi.

”Hottikset -kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä.”

Pariskunta tutustui toisiinsa alunperin Temptation Island -sarjan kuvauksissa muutama vuosi sitten, kun he molemmat olivat ohjelmassa mukana sinkkuina. Sittemmin Daniel on etsinyt rakkautta muun muassa Hottikset-sarjasta, mutta rakkaus Eveliinaan syttyi jo sarjan kuvausten aikana.

Vuosien aikana Daniel on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen, sillä hän on tullut tutuksi öykkäriyteen asti itsevarmana naistenkaatajana, jolla oli kuulemma ollut satoja seksikumppaneita, mutta jonka tahdissa kukaan nainen ei pysynyt. Hottikset-kauden jälkeen Bile-Dani poistui julkisuudesta kesytettynä miehenä ennen Temptation Islandille palaamista, jossa hänestä kuoriutui naistaan arvostava unelmavävy.

Katri Niskanen ja Niklas Varisto ovat saaneet vauvan. Niskanen kertoi iloisesta perhetapahtumasta Instagramissa ja vahvisti uutisen myös Me Naisille. 

Muotisuunnittelija Katri Niskanen on saanut perheenlisäystä yhdessä muusikkomiehensä Niklas Variston kanssa. Niskanen on kertonut asiasta Instagram-tilillään ja vahvistanut asian Me Naisille. Hänen julkaisemassa kuvassaan näkyy vastasyntyneen tyttären jalat.

– Jotain niin suurta ja kaunista, ei tätä voi sanoin kuvailla. Äidin sydän on täynnä kiitollisuutta ja rakkautta. Kotona köllötellään neiti kesäheinän kanssa, Niskanen on kirjoittanut kuvan alle.

Parilla on entuudestaan yksi vuonna 2014 syntynyt poika.

”Emme selviäisi ilman turvaverkkoja.”

Niskanen on aiemmin kertonut Me Naisille, että haastetta lapsiperheen ja yrittäjän arkeen tuo se, että Niskasen avomies Varisto on myös luovalla alalla. Niklas soittaa Egotripissä kitaraa, ja kun hän lähtee keikoille, se ei tapahdu yhdeksän ja viiden välillä.

– Emme selviäisi ilman turvaverkkoja. Nuorin siskoni Iita ja molempien vanhemmat auttavat usein, Katri kertoi.

Pari tapasi kuusi vuotta sitten perinteisesti, ystävien kautta baarissa. Se oli Katrin puolelta rakkautta ensi silmäyksellä. Heillä on ikäeroa 14 vuotta, mutta sitä ei Katrin mielestä huomaa.