Kuva: Jarmo Österman
Kuva: Jarmo Österman

Auttaminen on nyt helppoa. Mitä enemmän tätä juttua jaetaan, sitä enemmän lahjoitamme piristyspaketteja syöpäklinikan asiakkaille.

Joka päivä jopa 300 naista asioi syöpäklinikalla, tutkimuksissa, hoidoissa, kontrolleissa. Haluamme olla mukana tekemässä näistä käynneistä hiukan mukavampia yhdessä Lumenen ja Fazerin kanssa. Siksi lahjoitamme nyt yhdessä piristyspaketteja jaettaviksi pääkaupunkiseudun syöpäklinikan asiakkaille. Myös sinä pääset vaikuttamaan – mitä enemmän tätä viestiämme jaetaan, sitä enemmän lahjoitamme piristyspaketteja.

Paketit sisältävät uusimman Me Naiset -lehden, Lumenen meikkituotteita ja Fazerin Geisha-suklaata. Nyt auttaminen ja osallistuminen on sinulle helppoa: jaa tämä viesti ystävillesi Facebookissa tai Twitterissä. (Voit jakaa jutun klikkaamalla artikkelin yläosasta löytyviä Facebookin suosittele- ja Twitterin tviittaa-painikkeita.) Jokainen jako kasvattaa samalla lahjoitettavien piristyspakettien määrää: 20 jakoa = 1 piristyspaketti.
 
Jaa tämä viesti heti ja vaikutat lahjoitettavien tuotepakettien määrään! Pyydä myös ystävääsi osallistumaan! Tehdään yhdessä hyvää!

Lue myös:

Näin selvität, onko sinulla rintasyöpägeeni

Aamulypsyn Anni Hautalalta löytyi syövälle altistava geenivirhe: "Harkitsen rintojen leikkausta"

Kaikki Me Naisten Roosa nauha -jutut löydät täältä.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.