Me Naiset
|
Me Naiset
Kuva: Jarmo Österman
Kuva: Jarmo Österman

Auttaminen on nyt helppoa. Mitä enemmän tätä juttua jaetaan, sitä enemmän lahjoitamme piristyspaketteja syöpäklinikan asiakkaille.

Joka päivä jopa 300 naista asioi syöpäklinikalla, tutkimuksissa, hoidoissa, kontrolleissa. Haluamme olla mukana tekemässä näistä käynneistä hiukan mukavampia yhdessä Lumenen ja Fazerin kanssa. Siksi lahjoitamme nyt yhdessä piristyspaketteja jaettaviksi pääkaupunkiseudun syöpäklinikan asiakkaille. Myös sinä pääset vaikuttamaan – mitä enemmän tätä viestiämme jaetaan, sitä enemmän lahjoitamme piristyspaketteja.

Paketit sisältävät uusimman Me Naiset -lehden, Lumenen meikkituotteita ja Fazerin Geisha-suklaata. Nyt auttaminen ja osallistuminen on sinulle helppoa: jaa tämä viesti ystävillesi Facebookissa tai Twitterissä. (Voit jakaa jutun klikkaamalla artikkelin yläosasta löytyviä Facebookin suosittele- ja Twitterin tviittaa-painikkeita.) Jokainen jako kasvattaa samalla lahjoitettavien piristyspakettien määrää: 20 jakoa = 1 piristyspaketti.
 
Jaa tämä viesti heti ja vaikutat lahjoitettavien tuotepakettien määrään! Pyydä myös ystävääsi osallistumaan! Tehdään yhdessä hyvää!

Lue myös:

Näin selvität, onko sinulla rintasyöpägeeni

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aamulypsyn Anni Hautalalta löytyi syövälle altistava geenivirhe: "Harkitsen rintojen leikkausta"

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikki Me Naisten Roosa nauha -jutut löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla