Cristal Snow tuli koko kansalle tutuksi tämän vuoden Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta, jossa hän sijoittui neljänneksi. Kuva: Sanoma-arkisto/Lassi Rinne
Cristal Snow tuli koko kansalle tutuksi tämän vuoden Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta, jossa hän sijoittui neljänneksi. Kuva: Sanoma-arkisto/Lassi Rinne

Cristal Snow kertoo blogissaan, että kutsu Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan palautti elämänhalun.

Radiojuontaja ja menneen kauden Tanssii tähtien kanssa -kilpailija Cristal Snow kertoo blogissaan vaikeasta vuodestaan. Hän kuvailee kulunutta vuotta koettelemusten vuodeksi, ja kertoo olleensa allapäin alkuvuodesta kesään asti.

– Minua riivasi jonkinasteinen masennus, sininen sävy, epäinspiraatio, elähtänyt haju itsessäni. Tuijottelin seiniä, litkin punaviiniä iltaisin turruttaen aivojani. Alakulo vei voiman hengittää. Happi kulki väsyneenä läpi suonieni aina ankeisiin aamuihin asti, Cristal kirjoittaa blogissaan.

Cristal arvioi elämänhalun katoamisen ja turhautuneisuuden johtuneen siitä, että hänen elämässään tapahtui liikaa muutoksia, varsinkin työasioissa. Lopulta kutsu Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun nosti alakulon suosta.

– Elämänhalu ja inspiraatio palasivat elämään. Pohjaton kiire takasi hyvät yöunet, ja tunsin lentäväni läpi viikkojen. Se oli rankkaa. Rankinta mitä olen koskaan tehnyt, mutta niin antoisaa. En hengittänyt, koska en muistanut.

Cristal sijoittui kilpailussa hienosti neljänneksi, mutta oli silti pettynyt sijoitukseensa.

– Kuukauden jälkeen tuli romahdus. En halunnut tehdä mitään. Pahinta olivat lihaskivut. Tuntui, kuin kroppani halusi vieläkin takaisin viiden tunnin päivätreeneihin. Ylikuntoa, sanoi lääkäri ja käski levätä, joten lepäsin väkisin. Makasin monta päivää sängyssä ja vain itkin kuin menetettyä omaista tai elämänsä rakkautta.

Nyt Cristal kertoo voivansa hyvin. Hän tuli alun perin tunnetuksi dragartistina. Sen lisäksi hän on levyttänyt kolme sooloalbumia. Cristal juontaa YleX:n Sunnuntaisirkusta ja tekee nettiparodiasarja ToosaTV:tä.

Lue myös:

Cristal Snow: ”Olen aivan romuna”

Cristal Snow pudotti tanssikisan aikana kahdeksan kiloa