Nina Suomi (vas.), Antti Seppinen, Miikka Mäkelä, Aso Alanso, Nanna Grundfeldt ja Katri Niskanen olivat vuoden 2009 tosi-tv-kasvoja.
Nina Suomi (vas.), Antti Seppinen, Miikka Mäkelä, Aso Alanso, Nanna Grundfeldt ja Katri Niskanen olivat vuoden 2009 tosi-tv-kasvoja.

Tosi-tv-voittajat kertovat, mitä hetken julkisuudesta jäi käteen.

Nanna Grundfeldt, Suomen Huippumalli haussa -voittaja

Nanna Grundfeldt lähti kisaan kavereidensa ylipuhumana. Hän heittäytyi täysillä, vaikkei uskonut voittoon.

– En ajatellut yhtään, mikä minua odottaa. Minä vain menin, koska ei ollut mitään menetettävää.

Ohjelman tekoa sääntöineen ja auktoriteetteineen Nanna kuvailee mallien armeijaksi. Kahden kuukauden yhteisasuminen opetti antamaan muille tilaa, mutta myös ottamaan omansa.

– Mallikilpailussa kynnet tulivat tietenkin esille. Olisi helpottanut, jos olisi välillä voinut itkeä kaverille. Mutta näin meistä saatiin kaikki mehut irti. Olin lopussa tosi väsynyt.

Kokemus jätti hyvän mielen, vaikka negatiivinenkin julkisuus tuli tutuksi, kun Nannan saama tuomio kannabiksen kotikasvatuksesta paljastui. Työtilanteeseen kohu ei ole vaikuttanut.

– Onneksi työskentelen ihmisten kanssa, jotka tietävät, että olen ahkera ja kanssani on helppo tehdä duunia.

Miikka Mäkelä, Talent Suomi -voittaja

Saa nähdä, tunnetaanko Miikka Mäkelä pappanakin lempinimellä Motoriikka-Miikka. 27-vuotias liikunnanopettaja ja tanssinopiskelija voitti tv-yleisön puolelleen esityksellä, joka yhdisti pyöräakrobatiaa, mimiikkaa ja tanssia.

Keikkalavoilta Miikka oli tuttu jo ennen tv:tä, ja päätös Talentiin hakemisesta syntyi, kun tarpeeksi moni keikallakävijä oli kehottanut kokeilemaan. Miikka oli itsekin utelias näkemään, miten tosi-tv:tä tehdään, ja toivoi ohjelman poikivan lisää töitä.

– Pitäisi tehdä aika monta klubikeikkaa, että saisi Talentin kerralla tavoittaman yleisön.

Julkisuutta pysyvämpää on ohjelman tuoma itsevarmuus. Voitto kertoi Miikalle, että hän on onnistunut valitsemallaan tiellä: nyt ei ole kysymys sähläämisestä vaan todellisesta kyvystä, jota kannattaa kehittää eteenpäin.

– Parasta oli havaita, että oma juttu toimii ja sitä kannattaa jatkaa.

Katri Niskanen, Muodin huipulle -voittaja

Katri Niskanen, 23, teki lopputyötään Lahden muotoiluinstituutin vaatesuunnittelupuolelle, kun televisiossa haettiin suunnittelijoita Muodin huipulle –ohjelmaan.

– En heti tajunnut, että ohjelmahan kutsuu juuri minua. Ajattelin, etten halua osallistua kilpailuun varsinkaan televisiossa. Viimeisenä hakupäivänä kuitenkin laitoin portfolioni postiin.

Ohjelmassa paineita tulee monesta suunnasta: asu piti luoda jopa kymmenessä tunnissa, kun normaalisti työhön kuluu kolminkertainen aika.
Etenkin pudotustilanteet Katri koki pahoiksi. Tunteet olivat pinnassa.

– Jos itse voitti, sitä itki tuplasti – ilosta oman voittonsa ansiosta ja surusta pudonneen puolesta. Itkin ohjelmassa paljon.

Tiukassa kilpailussa Katri oppi, että vaatteet todella ovat hänen intohimonsa. Julkisuuskin on suunnittelijalle vain hyväksi

Antti Seppinen, Diilin voittaja

Syksy oli Antti Seppiselle odotusta. Kun Diilin viimeinen tehtävä oli purkitettu kesäkuussa, Antti ja finaalivastustaja Heidi Luumi jäivät jännittämään, kummasta tulisi Sipoonrannan uusi myyntijohtaja. Hjallis Harkimo paljasti ratkaisun suorassa lähetyksessä joulukuussa.

Antti lähti ohjelmaan voittamaan harkittuaan sitä ennen huolellisesti plussia ja miinuksia. Ystävät ja avovaimo rohkaisivat, mutta vanhemmat varoittelivat kiinteistöalan vaaroista lama-aikana. Antti itse epäröi, kärsisikö yksityisyys tai miten mahdollinen epäonnistuminen vaikuttaisi uraan.

– Epäonnistumisen olisi pahimmassa tapauksessa nähnyt melkein miljoona ihmistä.

Lopulta Diilissä oli kuitenkin enemmän saavutettavaa kuin hävittävää. Antti yllättyi siitä, miten kovaksi kilpailu välillä yltyi. Osa porukasta mustamaalasi avoimesti muita.

– Yritin itse pitää kilpailun reiluna ja välttää henkilökohtaisuuksia.

Kilpailun ratkettua Hjallis kiitteli Anttia reilusta pelistä ja positiivisuudesta. Antti itse uskoo, että hän pärjäsi myös siksi, että sietää hyvin epävarmuutta. Kolmen kuukauden kilpailussa ei koskaan tiennyt, mitä seuraava päivä toisi.

Aso Alanso, Big Brotherin voittaja

Alun perin Aso Alanso ei aikonut olla Big Brother -talossa pitkään. Hän halusi mennä ohjelmaan vähäksi aikaa miettimään elämänsä suuntaa. Asosta tuntui, ettei hän osannut olla oma itsensä tuttujenkaan kanssa.

– Tiesin, että talo on suljettu tila, jossa minun olisi pakko pysähtyä.

Julkisuus ei Asoa kiinnostanut, eikä hän uskonut, että hänellä olisi mahdollisuuksia 50 000 euron pääpalkintoon. Kun lähtöä ei tullutkaan, Ason oli totuteltava elämään talossa. Varsinkin alussa arki neljän seinän sisällä oli raskasta.

– Koko ajan oli ikävä, eikä ihmisiin pystynyt pitämään mitään yhteyttä.

Noin kuukauden jälkeen ikävä äityi niin kovaksi, että Aso oli luovuttaa. Kanssakilpailija Sami kuitenkin tuki häntä. Pian taloon saapui Toni, ja miehistä muodostui tiivis remmi. Aso ylistääkin BB:ssä syntyneitä ystävyyssuhteita.

– Talossa ei ole tilaa olla yksin, ja ihmisten kanssa tuli hyvin läheiseksi. Sellaista tunnetta ulkopuolella saa harvoin.

Nina Suomi, Unelmien poikamiehen valittu

Nina Suomi, 25, myöntää olevansa sen verran romantikko, että hän uskoi, että viihdeohjelmasta voisi löytää rakkauden. Eikä Nina ihan väärässä ollut: Suomen Unelmien poikamies -ohjelmassa syntynyt suhde Hannu Koistiseen kesti puoli vuotta.

Ohjelma kuvattiin Kyproksella, missä tytöt asuivat yhdessä kolme viikkoa. Jälkikäteen Nina huomasi olleensa varautuneempi kuin normaalisti.

– Ällistyin, miten rauhallinen olin. En menettänyt malttiani kertaakaan, vaikka erimielisyyksiä oli.

Ninan varmuus kasvoi jokaisen valintaseremonian myötä. Silti hän oli finaalipäivänä hermoraunio, vuoroin itki ja nauroi.

Paluu normaalielämään oli helpotus. Seurustelu jatkui piilossa rahasakkojen uhalla, mutta puolen vuoden jälkeen ahdistus kävi ylivoimaiseksi.

– Elin tavallaan kaksoiselämää. En voinut kertoa seurustelevani tai sanoa, mitä oikeasti teen, jos tapasin Hannun. Aloitimme suhteen heti täysillä. Olisi ehkä pitänyt ottaa hitaammin, mutta se olisi tuntunut takapakilta.

KOMMENTOI: Ketä tosi-tv-tähteä seuraat? Miksi tosi-tv on niin suosittua?

Isäksi tuleminen ja omista tunteista vaikeneminen ajoivat Pete Parkkosen etsimään itseään. – Kävin terapiassa läpi parisuhteet,
erot ja asiat, joista olin siihen asti vaiennut.

Pete Parkkosella, 27, on tilanne päällä. Artistikollega on sairastunut, ja keikkamyyjä kyselee Peteä paikkaamaan illan laivakeikkaa.

Pete näppäilee silmälasiensa takaa kännykällä mietteliään näköisenä kohteliasta kieltäytymistä. Laivan lähtöön olisi aikaa viisi tuntia, mutta talvirenkaiden vaihto on varattu alkuillalle. Lähtö keikoille on seuraavana päivänä, ja poikaakin olisi hyvä nähdä ennen sitä.

Vielä muutama vuosi sitten Pete olisi sen enempää miettimättä lupautunut. Mutta kaksi vuotta sitten hänestä tuli pienen pojan isä, ja sen jälkeen hän on oppinut itsestään paljon. Kuten sen, että kieltäytyminen on vaikeaa, mutta joskus se on vain tehtävä. Pete jättäisi mieluummin epämiellyttävät asiat sanomatta ja antaisi niiden kasvaa sisällään purkausta odottavaksi tulivuoreksi.

Kaksi vuotta sitten, kuusi kuukautta pojan syntymän jälkeen, näin lopulta tapahtui.

– Siinä oli monta asiaa yhtä aikaa käsiteltävänä. En halunnut kohdata ongelmia ja menin lopulta jumiin. Vierestä tilannetta seurannut kaverini iski käteeni terapeuttinsa numeron.

Siitä alkoi matka, jonka aikana Pete oppi tuntemaan itsensä paremmin ja tasapainottelemaan elämän eri osa-alueilla: artistina, isänä, ystävänä, kumppanina ja seksisymbolina.

Vaikenemisen kulttuuri

Yhdeksän vuotta sitten 18-vuotiaasta Petestä tuli koko kansan tuttu, kun hän sijoittui Idols-ohjelmassa kolmanneksi. Pete muutti menestyksen myötä lapsuudenkodistaan Pihtiputaalta Helsinkiin. Kun ohjelma loppui, katosi myös viikoittainen miljoonayleisö.

– Hain artistina pitkään paikkaani ja tavallaan haen varmaan vieläkin. Vuosien aikana olen saanut tehdä töitä itseni kanssa ja opetella kärsivällisyyttä, kun kaikki ei tapahdu heti.

”Olen monella tapaa kuin isäni, joka ei juuri puhu tunteistaan, jos ei kysy.”

Vuonna 2015 alkoi viimein tapahtua. Peten sooloura lähti nousuun, ja hän kiersi omien keikkojensa lisäksi feataamassa JVG:n festarikeikoilla, eli kiertue-elämää, jollaisesta oli teini-ikäisestä asti haaveillut.

Samana kesänä Peten elämä mullistui, kun hänestä tuli yllättäen isä.

– Minulla ei ollut mitään käsitystä siitä, millaista isyys käytännössä on. Kaikki vastasyntyneen kanssa oli uutta. Pelkäsin aluksi, toiminko oikein ja mietin, mitä tälle käärölle pitää nyt tehdä.

Pete teki parhaansa lapsen kanssa. Samaan aikaan artisti Pete Parkkosella meni lujaa ja keikkoja oli paljon.

– Olin vielä silloin ihminen, joka vaikenee, kun tulee ongelmia. Yritin painaa eteenpäin hymy huulilla ja hoin kaikille, että kyllä tästä selvitään. Asiat kuitenkin kasaantuivat, ja parisuhteessa ja ystävyyssuhteissa tuli ongelmia.

Pete ei tuolloin tiedostanut, että osasyy ongelmiin oli vaikeneminen.

– Olen monella tapaa kuin isäni, joka ei juuri puhu tunteistaan, jos ei kysy. Sen sijaan olemme molemmat kohteliaita, auttavaisia ja super­aktiivisia. Kaikkea pitää kokeilla ja tehdä. Asiat ovat meillä järjestyneet aina ilon kautta. Olin varmaan hämilläni, kun näin ei enää tapahtunutkaan.

Jumissa pään sisällä

Ensimmäisenä muutoksen Petessä huomasivat ystävät. Yleensä positiivisesta kaverista oli veto poissa.

– Olin jumissa pääni sisällä, energiatasoni laski. Samalla sivuutin ikävät asiat, koska en osannut ja jaksanut kohdata niitä, Pete kertoo.

– Tilannetta ehti kestää muutaman kuukauden, kunnes hain ystäväni vinkistä ammattiapua. En halua edes ajatella, miten olisi käynyt, jos tilanne olisi pitkittynyt. En ole koskaan totaalisesti romahtanut, mutta niin olisi ennen pitkää käynyt.

"Olin ennen ihminen, joka vaikenee, kun tulee ongelmia. Yritin painaa eteenpäin hymy huulilla ja hoin kaikille, että kyllä tästä selvitään."
"Olin ennen ihminen, joka vaikenee, kun tulee ongelmia. Yritin painaa eteenpäin hymy huulilla ja hoin kaikille, että kyllä tästä selvitään."

Terapiassa puhuminen tuntui alkuun vaikealta, mutta jokaisen kerran jälkeen Pete löysi lisää uskallusta avata elämäänsä enemmän.

– Kävin siellä lopulta läpi parisuhteet, erot ja asiat, joista olin siihen asti vaiennut. Löysin avaimia lukkoihin, joihin en ollut ikinä koskenut.

Hän ymmärsi myös, että isän ja artistin roolit olivat monella tapaa ristiriidassa.

– Oli uutta ja vanhaa, isoa ja pientä. Tasapainoilin isyyden ja muun yksityiselämän sekä artistiuden välillä. Onneksi lähipiirini piti tiukoissakin paikoissa pääni kasassa ja jalkani maan pinnalla.

Pete vertaa terapeutille puhumista peiliin katsomiseen.

– Ymmärsin paremmin, miksi olin toiminut niin kuin olin toiminut. Opin tuntemaan itseäni paremmin. En todellakaan väitä, että olisin nyt ihmisenä mitenkään valmis, ja opettelen edelleen puhumisen kulttuuria. Mutta minun elämääni avoimuus on helpottanut. Enää ei tarvitse lukita asioita sisälle.

Isät ja pojat

Toinen tärkeä peili Peten elämässä on hänen poikansa.

Pete ei elä parisuhteessa lapsen äidin kanssa, mutta tapaa 2,5-vuotiasta poikaansa usein.

”On jännää löytää lapsesta samoja piirteitä kuin itsestään.”

– Meille kummallekin oli aina itsestään selvää, että tapaan lasta paljon. Kun miettisin omaa elämääni ilman isääni, se tuntuisi mahdottomalta. En haluaisi sellaista tilannetta omalle lapselleni. Vaikka lapsi ei asu kanssani, en ajattele, että olen tehnyt isänä mitään väärin. Olen toiminut kaikissa tilanteissa parhaaksi näkemälläni tavalla.

Pete arvelee olevansa isänä leikkisä. Hän esimerkiksi ulkoilee, leikkii ja musisoi pojan kanssa.

– On ollut siistiä, että lapsen kanssa kasvaa siinä sivussa itsekin. On myös jännää löytää lapsesta samoja piirteitä kuin itsestään.

Petellä on aina ollut läheiset välit Pihtiputaalla asuviin vanhempiinsa. Hän käy vanhassa lapsuudenkodissaan silloin tällöin, ja eläkkeellä olevat vanhemmat käyvät Helsingissä kerran kuussa katsomassa poikaa ja pojanpoikaa.

Luvatonta koskettelua

Parempi itsetuntemus auttoi Peteä suhtautumaan myös seksisymbolin roolin, joka hänelle lankesi Kohta sataa -videon myötä. Videolla alastomana kiemurtelevan Peten vartalo on sivelty öljyllä. Strategisen paikan peittona on samppanjapullo.

– Tiesin tasan tarkkaa, mihin videota tehdessämme ryhdyin. Olen aina ollut hullu heittäytyjä, ja videon tekeminen oli helppoa. Olen aina pitänyt itseäni hyvännäköisenä ja pitänyt itsestäni huolta urheilemalla. Sinällään seksisymbolin rooli tuntui luonnolliselta.

Roolissa on ollut myös varjopuolensa. Pete sanoo, että videon jälkeen hänestä tuli seksiobjekti, jota sai lähennellä luvatta.

– Varsinkin keikoilla tai niiden jälkeen, kun on alkoholia mukana kuvioissa, meininki saattaa olla tosi härskiä. Oletusarvo on myös , että keikalla paita lähtee aina pois.

"Ihastun miehissä ja naisissa samoihin piirteisiin."
"Ihastun miehissä ja naisissa samoihin piirteisiin."

Tänään kuuluisa kiharapilvi on vedetty huomaamattomasti ponnarille, joka uppoaa hupparin uumeniin. Silmälaseissaan ja hiukset kiinni Pete saa kulkea rauhassa. Keikoilla tai baareissa tilanne on toinen. Kun Me too -kampanja alkoi sosiaalisessa mediassa, Peten teki mieli kirjoittaa omista kokemuksistaan.

– Vaikka kuinka olisi seksisymboli, niin luvaton koskettelu on seksuaalista häirintää. Enhän minäkään sano kaupan kassalle, että ottaisitko paidan pois, Pete vertaa.

– Yleensä jos joku koskettelee luvattomasti, sanon tiukasti ja ystävällisesti: älä koske. Paras vaihtoehto on lähteä pois paikalta.

Pete painottaa, että ei ole tehnyt tästä isompaa numeroa, koska on pystynyt käsittelemään asiaa.

– Onneksi tämä tapahtui nyt eikä vaikka urani alussa. Tunnen itseni paremmin ja ymmärrän asioiden suhteellisuuden. Jos ahdistelu menisi vakavammaksi ja alkaisi satuttaa henkisesti, sitten minun pitäisi miettiä sitä uudestaan.

Parisuhdestatus

Tällä hetkellä Pete elää kämppiksinä parhaan ystävänsä kanssa. Järjestely on herättänyt puhetta sen jälkeen, kun Pete kertoi haastattelussa, että voi ihastua yhtä lailla miehiin kuin naisiin.

– En halua pistää itseltäni mitään ovia kiinni enkä ala määritellä 27-vuotiaana, millainen olen ja miten elän viisikymppisenä, hän sanoo.

– Sain sanomisestani todella paljon palautetta. Hyvä jos pystyin olemaan jollekin avuksi, mutta samalla mietin, onko tällainen asia todella uutinen vielä vuonna 2017.

”Kiinnitän huomiota iloisiin ja rempseisiin ihmisiin. Ihastun tyyppeihin, jotka uskovat itseensä.”

Parisuhteessa Pete kertoo eläneensä vain naisten kanssa.

– Ihastun miehissä ja naisissa samoihin piirteisiin. Kiinnitän huomiota iloisiin ja rempseisiin ihmisiin. Ihastun tyyppeihin, jotka uskovat itseensä. Tätä tapahtuu varsinkin silloin, kun itse etsii itseään. Toisen itsevarmuus saa ajattelemaan, että minäkin haluan elää noin ja haluan mukaan hänen menoonsa. Positiivisuus on yhdistänyt minua ja kumppaneitani, Pete kertoo.

– Myönnän, että ihastun helposti. Ihastus saattaa kestää vain viikon, kuukauden, joskus pitempäänkin. Ihastuminen ei tarkoita sitä, että ryhtyisin kohteen kanssa parisuhteeseen.

Kämppiksen kanssa asuminen sopii Petelle, sillä hän ei viihdy kovin hyvin yksin.

– En ole keksinyt terapiassakaan siihen kummempaa vastausta, minusta yksinolo vain on perseestä. Jaan ja teen mieluummin asioita yhdessä, hän sanoo.

"Tärkein rooli elämässä on olla aidosti oma itsensä. Kun asiat ovat oman pään sisällä kunnossa, niin kaikki elämän osa-alueet toimivat hyvin."
"Tärkein rooli elämässä on olla aidosti oma itsensä. Kun asiat ovat oman pään sisällä kunnossa, niin kaikki elämän osa-alueet toimivat hyvin."

– Nykyisen kämppiksen kanssa meillä oli törkeen kivaa, joten oli itsestään selvää, että voisimme muuttaa samaan asuntoon. Kämppikseni on yksi siisteimpiä tuntemiani tyyppejä. Vaikka olen itse vielä ihan kakara, niin välillä on kiva tehdä aikuisjuttuja. Yksi ilta juotiin viiniä, syötiin juustoja, katsottiin Frasieria ja kuunneltiin jazzia.

Pete arvostaa vanhempiensa pitkää liittoa, mutta ei usko, että sellainen on häntä varten.

– Vanhempieni suhteen kaltaisia parisuhteita, joissa ollaan 16-vuotiaasta eläkepäiville, ei varmaan synny tulevaisuudessa enää kauheasti. En ehkä näe sellaista itselläni, mutta arvostan heidän välistään luottamusta ja omistautumista perheelle, Pete pohtii.

– Isältä olen oppinut herrasmiesmäisyyden naisia kohtaan. Olen samanlainen ovien avaaja.

Pete on oppinut itsestään myös ystävyyssuhteissa. Kaveriporukka koostuu pitkälti taiteilijoista. Ystävät ovat hänelle elämän suola.

– Välitän ystävistäni usein enemmän kuin itsestäni. Huolehdin, että kaikilla on aina kaikki hyvin ja autan usein pyytämättä. Siinäkin minun on pitänyt opetella rajojen vetämistä, että jaksaisin itsekin.

Hyvästit tuppisuulle

Tällä hetkellä Pete elää monella tavalla unelmaansa, koska pystyy elättämään itsensä musiikilla. Tekstejä hän tekee parhaiten uudessa ympäristössä, ja joka vuosi hän matkustaa vähintään yhteen uuteen maahan lomailemaan ja tekemään kappaleita.

– Yksi unelmistani on se, että olisin jonain päivänä käynyt maailman jokaisessa maassa. Tällä hetkellä käytyjä maita on 37. Matkustan nykyään aina yksin, sillä reissussa joudun kohtaamaan itseni, ja se tekee hyvää.

Pete on onnellinen, että on itsensä kanssa nykyisessä pisteessä.

– Olen päässyt pois tuppisuun roolista, vaikka tunneasioissa minulla on siihen yhä taipumusta. Olen myös oppinut, että kaikesta selviää puhumalla. Rohkaisen itseäni usein sanomaan asioita, joista olisin aikaisemmin vaiennut.

Tekstittäjänä ja musiikintekijänä Pete uskoo olevansa vielä ihan alussa.

– Haen siinä roolissa itsevarmuutta ja tyyliäni. On ihan kivakin ajatella, että kaikki on vielä edessä.

– Tärkein rooli elämässä on olla aidosti oma itsensä. Kun asiat ovat oman pään sisällä kunnossa, niin kaikki elämän osa-alueet toimivat hyvin.

Pete Parkkonen

27-vuotias laulaja tuli tutuksi neljännen kauden Idolsista, jossa sijoittui kolmanneksi.

Tehnyt kolme albumia, neljäs ilmestyy ensi vuonna. Uusi sinkku julkaistaan loppuvuodesta.

Voitti viime vuonna Tähdet tähdet -musiikkiohjelman ja vuonna 2014 Tanssii tähtien kanssa -ohjelman.
Asuu kämppiksen kanssa Helsingissä, 2-vuotias poika.

Antti Lindtman hehkuttaa vauvaonnea sosiaalisessa mediassa.

SDP:n kansanedustaja Antti Lindtman, 35, ja hänen puolisonsa Kaija Stormbom, 54, ovat saaneet esikoistytön. Antti kertoo asiasta sosiaalisessa mediassa. Instagramissa hän julkaisi kuvan, jossa näkyy hänen oma kätensä ja pikkuinen lapsen käsi.

– Pieni on elämän alku, suuri on vanhempien onni. Tyttö tuli, kaikki hyvin, Antti kirjoittaa.

 

Pieni on elämän alku, suuri on vanhempien onni. Tyttö tuli, kaikki hyvin❤️

A post shared by Antti Lindtman (@anttilindtman) on

Kuvan paikkasijainniksi Antti on lisännyt Helsingin Naistenklinikan.

Myös Facebookissa Antti hehkuttaa pienen vauvan synnyttämää onnea.

– Tyttö tuli, 3440g/50cm. Kaikki hyvin <3 Elämä on tässä ja nyt, Antti kirjoittaa.

Antti ja Kaija ovat kertoneet avoimesti siitä, kuinka vaikeaa lapsen saaminen on heille ollut. Kesällä Antti kirjoitti Facebookissaan, että he ovat toivoneet perheenlisäystä jo kymmenen vuotta.

– Se haave on ollut mielessä joka päivä, viimeisenä illalla ja aamulla ensimmäisenä, yli kymmenen vuoden ajan. Toivon liekki ehti kynttilässä jo välillä lepattaakin, hän kirjoitti.

Samassa päivityksessä hän ilmoitti, että pariskunta odottaa vihdoin lasta.