Aki ja Rita neuvovat Temptation Islandin uusia osanottajia olemaan rehellisiä toisilleen. ”Kannattaa puhua ja tukea toista”, Rita vinkkaa.
 Aki ja Rita neuvovat Temptation Islandin uusia osanottajia olemaan rehellisiä toisilleen. ”Kannattaa puhua ja tukea toista”, Rita vinkkaa.

Porilainen julkkispariskunta on huomannut jakavansa mielipiteitä.

Temptation Island Suomi- ja  Akin ja Ritan rakkausdieetit -sarjoista tutut Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen ovat huomanneet myös suosion nurjat puolet. Näyttävä pariskunta edusti torstaina Helsingin Veho Mercedes-Benz Airport -lippulaivamyymälän avajaisissa.

– Olemme saaneet ohjelmastamme pelkkää hyvää palautetta, mutta henkilöinä jaamme mielipiteitä, Aki tunnusti eilen.

Rita kertoi nauravansa muiden mielipiteille, mutta paljasti Akin hikeentyvän kommenteista.

– Jos sanon jotain, niin tarkoitan sitä. Siksi tuntuu pahalta, jos joku sanoo minulle asioita, vaikka ei edes tunne minua, Aki pohti.

– Mutta aina kun tehdään, jotain sattuu ja jotain harmittaa!

Kotikaupungissaan Porissa tunnettu pariskunta saa liikkua rauhassa, tosin kaksikon kotitalon edessä on pyörinyt epäilyttävän paljon autoja.

– Autoa ja meitä kuvataan, ja on kotonakin käyty. Asumme sellaisella paikalla, että siitä ei oikein vain ajella ohi. Viime keväänä alkoi olla turhan paljon trafiikkia, Rita huokaisi.

– Onneksi kukaan ei ole vielä tullut sisälle, pariskunta tuumasi.

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.