Nopsajalka eli Antti Hakala. Kuva: Jouni Harala
Nopsajalka eli Antti Hakala. Kuva: Jouni Harala

Naisten huomiota nauttiva Nopsajalka tietää, että suosio voi olla vaivaannuttavaa – varsinkin vaimolle. Lue koko juttu torstaina 3.7. ilmestyvästä Me Naisista!

Pitkän linjan reggaemuusikko ja yksi hiphopia ja iskelmää yhdistävän Elokuu-yhtyeen miehistä, Nopsajalka eli Antti Hakala, 36, herkisteli itsensä naisten sydämiin Lupaan olla -hitillään.

Neljän lapsen isän ympärillä pyörivien naispuolisten fanien huomio on imartelevaa, mutta vaivaannuttavaa – varsinkin Tanja-vaimon takia.

– Ymmärrän kyllä, että huomio häiritsee vaimoani: minustakin tuntuisi ikävältä, jos tilanne olisi toisinpäin, Antti sanoo.

Miten Antti tapasi vaimonsa Tanjan?  Miksi Nopsajalka uskoo olevansa naisten mieleen? Kuinka perhearki neljän lapsen kanssa hoituu? Lue  koko juttu torstaina 3. heinäkuuta ilmestyvästä Me Naisten numerosta 27/2014.

Lue myös:

Nopsajalka selittää hittibiisin anatomian

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.