Autokauppias Vera Räsänen, 47, kävi sukupuolen korjausleikkauksessa pari vuotta sitten. Naiseudessa ihmetyttää vielä moni asia, kuten meikkaaminen ja sopivien vaatteiden valinta. Apuun riensivät stylisti ja meikkaaja.

Iittiläinen autokauppias Vera Räsänen, 47, eli valtaosan elämästään Vesana, kunnes hän pari vuotta sitten kävi sukupuolen korjausleikkauksessa. Nyt hän odottaa pääsyä rintaimplanttileikkaukseen.

Naisen elämässä kysymyksiä herättää vielä moni asia, kuten korkeat korot ja äänen oikea käyttö. Tyyli- ja meikkausvinkkejä hän on saanut lähinnä teini-ikäisiltä tyttäriltään. Veran päivät kuluvat autokorjaamolla, punttisalilla ja urheilukentällä. Onhan hän myös naisten sarjassa kilpaileva painonnostaja ja kuulantyöntäjä.

–  Niistä ympyröistä on naisellisuus kaukana! Omistan vain yhden mekon, ja meikkaaminenkin alkaa yhä parranajolla, Vera tuskailee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli siis aika järjestää Veralle tyylipäivä. Apuun riensivät stylisti Outi Broux ja meikkaaja Heidi Reponen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso videolta, miltä Vera näyttää nyt ja mikä tyylimuutoksessa arveluttaa häntä eniten. Veran koko haastattelun voit lukea Me Naisista 45/2014, joka ilmestyy 6.11.

Lue myös:

Sukupuolensa korjannut kuulantyöntäjä Vera Räsänen arvostelijoilleen: ”En koskaan ollut täysiverinen mies"

Sisältö jatkuu mainoksen alla