Me Naiset
|
Linda Mäki-Kala
"Siisteintä oli tutustua tyyppeihin, jotka oikeasti tietävät, mistä tässä hommassa on kyse", Toni Wirtanen kuvaa Vain elämää -ohjelman kuvauksia. Kuva: Sakari Majantie
"Siisteintä oli tutustua tyyppeihin, jotka oikeasti tietävät, mistä tässä hommassa on kyse", Toni Wirtanen kuvaa Vain elämää -ohjelman kuvauksia. Kuva: Sakari Majantie

Muusikko Toni Wirtanen nautti Vain elämää -ohjelman kuvauksissa terapeuttisista keskusteluista.

Apulanta-yhtyeen laulaja Toni Wirtanen omien sanojensa mukaan "laitostui" Vain elämää -ohjelman kuvauksissa jatkuvan yhdessäolon ja intensiivisten keskusteluiden takia. Mutta juuri niissä piili myös koko kuvausten ihanuus.

– Minulla on helvetin hyviä ystäviä, joiden kanssa voin jutella ihmissuhdeasioista, mutta en tunne juurikaan musiikkialan ihmisiä. Siksi siisteintä oli tutustua tyyppeihin, jotka oikeasti tietävät, mistä tässä hommassa on kyse. Oli ainutlaatuista ja terapeuttista saada käyttöönsä sellainen kattaus vertaistukea kymmeneksi päiväksi, Toni kertoi Me Naisille.

Ohjelman tekeminen oli myös muuten intensiivistä. Toni paljasti murtuneensa kuvauksissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Meikäläinen on aika jäinen ja kivinen jätkä, mutta kyllä minut murrettiin kuvauksissa monellakin tapaa. Mutta se nähdään sitten televisiossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paulasta kunnon vastus

Toni tunnetaan kärkkäänä keskustelijana, joka usein haastaa ja provosoi keskustelukumppaneitaan. Mies sai Vain elämää -ohjelman kuvauksissa vihdoin vertaisensa vastustajan PMMP-yhteestä tutusta Paula Vesalasta.

– Paula on todella kova keskustelija ja briljantti, älykäs nainen. Hänet voi haastaa mistä vain asiasta. Paula on vänkääjäluonne, joten meillä oli kuvauksissa sikahyvää vääntöä, Toni nauroi.

Mies nimitti keskusteluitaan Paulan kanssa osuvasti "verbaalisakiksi".

– Provosoin Paulaa aina jollain ja otin välillä keskusteluissamme kantoja, joiden takana en oikeasti edes seiso. Paula paljastui verbaalisakin mestariksi. Taistelin viimeiseen asti, mutta hävisin hänelle kunnialla.

Vaikka Toni ei tuntenut Paulaa entuudestaan kovin hyvin, hän on aina pitänyt Apulantaa ja PMMP:tä sukulaisbändeinä.

– Tunnen Paulaa kohtaan vahvaa sisarussuhdetta. Olen aina arvostanut hänen anarkistista otettaan musiikin tekemiseen.

Lue täältä kaikki Me Naisten jutut Vain elämää -ohjelmasta.

Lue myös:

Vain elämää -tähtien videohaastattelut

Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki: "Olemme herkkiä poikia"

Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen paljastavat totuuksia toisistaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla