"Siisteintä oli tutustua tyyppeihin, jotka oikeasti tietävät, mistä tässä hommassa on kyse", Toni Wirtanen kuvaa Vain elämää -ohjelman kuvauksia. Kuva: Sakari Majantie
"Siisteintä oli tutustua tyyppeihin, jotka oikeasti tietävät, mistä tässä hommassa on kyse", Toni Wirtanen kuvaa Vain elämää -ohjelman kuvauksia. Kuva: Sakari Majantie

Muusikko Toni Wirtanen nautti Vain elämää -ohjelman kuvauksissa terapeuttisista keskusteluista.

Apulanta-yhtyeen laulaja Toni Wirtanen omien sanojensa mukaan "laitostui" Vain elämää -ohjelman kuvauksissa jatkuvan yhdessäolon ja intensiivisten keskusteluiden takia. Mutta juuri niissä piili myös koko kuvausten ihanuus.

– Minulla on helvetin hyviä ystäviä, joiden kanssa voin jutella ihmissuhdeasioista, mutta en tunne juurikaan musiikkialan ihmisiä. Siksi siisteintä oli tutustua tyyppeihin, jotka oikeasti tietävät, mistä tässä hommassa on kyse. Oli ainutlaatuista ja terapeuttista saada käyttöönsä sellainen kattaus vertaistukea kymmeneksi päiväksi, Toni kertoi Me Naisille.

Ohjelman tekeminen oli myös muuten intensiivistä. Toni paljasti murtuneensa kuvauksissa.

– Meikäläinen on aika jäinen ja kivinen jätkä, mutta kyllä minut murrettiin kuvauksissa monellakin tapaa. Mutta se nähdään sitten televisiossa.

Paulasta kunnon vastus

Toni tunnetaan kärkkäänä keskustelijana, joka usein haastaa ja provosoi keskustelukumppaneitaan. Mies sai Vain elämää -ohjelman kuvauksissa vihdoin vertaisensa vastustajan PMMP-yhteestä tutusta Paula Vesalasta.

– Paula on todella kova keskustelija ja briljantti, älykäs nainen. Hänet voi haastaa mistä vain asiasta. Paula on vänkääjäluonne, joten meillä oli kuvauksissa sikahyvää vääntöä, Toni nauroi.

Mies nimitti keskusteluitaan Paulan kanssa osuvasti "verbaalisakiksi".

– Provosoin Paulaa aina jollain ja otin välillä keskusteluissamme kantoja, joiden takana en oikeasti edes seiso. Paula paljastui verbaalisakin mestariksi. Taistelin viimeiseen asti, mutta hävisin hänelle kunnialla.

Vaikka Toni ei tuntenut Paulaa entuudestaan kovin hyvin, hän on aina pitänyt Apulantaa ja PMMP:tä sukulaisbändeinä.

– Tunnen Paulaa kohtaan vahvaa sisarussuhdetta. Olen aina arvostanut hänen anarkistista otettaan musiikin tekemiseen.

Lue täältä kaikki Me Naisten jutut Vain elämää -ohjelmasta.

Lue myös:

Vain elämää -tähtien videohaastattelut

Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki: "Olemme herkkiä poikia"

Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen paljastavat totuuksia toisistaan

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika