Toni Wirtanen kertoi miettineensä etukäteen, jaksaako erästä Vain elämää -artistia edes kuunnella.

Apulannan Toni Wirtanen kertoi Neloselle, että Vain elämää -artisteista eniten hänen käsityksensä muuttui Paula Vesalasta.

– Olin ajatellut, että onkohan se sellainen takakireä, teatteripiireissä marinoitunut vasemmistoämmä. Sellainen hirvee. Mietin, että jaksaakohan sitä kuunnella, jos se alkaa vetää komukkapropagandaa, Toni Wirtanen sanoi Ellen Jokikunnaksen haastattelussa.

Kun Toni tutustui Paulaan, hän huomasi, että ennakkokäsitykset olivat vääriä.

– Paula on todella leppoisa ja hauska tyyppi. Aivan valtavan kiva. Tykkään keskustella hänen kanssaan, koska sitä pystyy provosoida ja haastaa. Paula laittaa takaisin sellaisia pommeja, niin että Wirtanenkin saa turpaansa. Arvostan sitä tosi paljon.

Toni kertoi haastattelussa myös, että on luultavasti ainoa suomalaismuusikko, joka ei tunne juuri ketään artistipiireistä. Hän oli tutustunut Vain elämää -kollegoista etukäteen vain Paula Koivuniemeen. He ovat esittäneet yhdessä Apulannan Piiskaa-kappaletta jo vuosia sitten.

– Meikäläinen on aina ollut jäyhän meiningin miehiä. Mähän en siis tunne ketään. Joo, olen tietysti festareilla tavannut ja jutellut tyyppien kanssa, mutta en tunne musiikkipiireistä ketään.

Katso Tonin haastattelu videolta. Video: Nelonen

Lue myös:

Toni Wirtanen lähti Vain elämää -evakkoon

Toni Wirtanen kuvauksista: "Minut murrettiin täysin"

Vain elämää -tähtien videohaastattelut

Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki: "Olemme herkkiä poikia"