Toni Wirtanen kertoi miettineensä etukäteen, jaksaako erästä Vain elämää -artistia edes kuunnella.

Apulannan Toni Wirtanen kertoi Neloselle, että Vain elämää -artisteista eniten hänen käsityksensä muuttui Paula Vesalasta.

– Olin ajatellut, että onkohan se sellainen takakireä, teatteripiireissä marinoitunut vasemmistoämmä. Sellainen hirvee. Mietin, että jaksaakohan sitä kuunnella, jos se alkaa vetää komukkapropagandaa, Toni Wirtanen sanoi Ellen Jokikunnaksen haastattelussa.

Kun Toni tutustui Paulaan, hän huomasi, että ennakkokäsitykset olivat vääriä.

– Paula on todella leppoisa ja hauska tyyppi. Aivan valtavan kiva. Tykkään keskustella hänen kanssaan, koska sitä pystyy provosoida ja haastaa. Paula laittaa takaisin sellaisia pommeja, niin että Wirtanenkin saa turpaansa. Arvostan sitä tosi paljon.

Toni kertoi haastattelussa myös, että on luultavasti ainoa suomalaismuusikko, joka ei tunne juuri ketään artistipiireistä. Hän oli tutustunut Vain elämää -kollegoista etukäteen vain Paula Koivuniemeen. He ovat esittäneet yhdessä Apulannan Piiskaa-kappaletta jo vuosia sitten.

– Meikäläinen on aina ollut jäyhän meiningin miehiä. Mähän en siis tunne ketään. Joo, olen tietysti festareilla tavannut ja jutellut tyyppien kanssa, mutta en tunne musiikkipiireistä ketään.

Katso Tonin haastattelu videolta. Video: Nelonen

Lue myös:

Toni Wirtanen lähti Vain elämää -evakkoon

Toni Wirtanen kuvauksista: "Minut murrettiin täysin"

Vain elämää -tähtien videohaastattelut

Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki: "Olemme herkkiä poikia"

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.