Toni Wirtasen mukaan tällä kaudella Vain elämää -lavalla nähdään myös yllätysesiintyjä.

Apulanta-yhtyeestä tuttu Toni Wirtanen, 39, tunnustaa jännittäneensä erityisen paljon Vesa-Matti Loiria.

– Pikkuisen otin siitä turhaa jäykkyyttä sieluun. Mutta hänellä on ihmeellinen kyky saada ihmiset rentoutumaan. Kun Loirin kanssa sai turistua vähän niitä näitä, kaikki jännitys ja pönötys katosivat.

Toni sanoo, että häntä koskettivat eniten keskustelut, joita käytiin ilman kameroita.

– Koen vahvasti, että tuossa oli ainutlaatuinen kattaus tyyppejä, joilla on ainutlaatuista näkemystä ja kokemusta tältä alalta. Se, että sai näiden ihmisten kanssa puhua vaikeista ja todella diipeistäkin asioista, se kosketti. Että he avasivat sydäntään, ja sai olla siinä läsnä, ja toisaalta pystyi itsekin puhumaan asioista.

Itkupillipalkinnon Toni olisi valmis antamaan Paula Vesalan harteille, kun taas parhaat naurut sai aikaan Elastisen kappaletta tulkinnut Loiri.

– Väitän, että tästä jää lämpöisiä ystävyyksiä.

Lue myös:

Paula Vesala Vain elämää -sarjasta: Vesku on porukan kauhukakara

Jenni Vartiainen, kenestä Vain elämää -miehestä tulee uusi seksisymboli?

Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki: Olemme herkkiä poikia

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio