Me Naiset
|
Inka Simola
Toni Wirtanen yrittää selittää Jenni Vartiaiselle seuraavassa Vain elämää -jaksossa, ettei se välttämättä ole niin katastrofaalista paljastaa sisintään. Kuvat: Sakarit Majantie
Toni Wirtanen yrittää selittää Jenni Vartiaiselle seuraavassa Vain elämää -jaksossa, ettei se välttämättä ole niin katastrofaalista paljastaa sisintään. Kuvat: Sakarit Majantie

Toni Wirtasen mielestä Jenni Vartiaisen julkisuuskuva on pidättyvä. Hän ja Samuli Edelmann yrittävätkin ensi perjantain Vain elämää -jaksossa saada Jennin raottamaan elämäänsä.

Toni Wirtanen ja Samuli Edelmann miettivät perjantain Vain elämää -jakson alussa, miten paljon Jenni Vartiainen raottaa persoonaansa ja ajatuksiansa omana päivänään.

– Mun mielestä Jennin julkisuuskuva on ollut aina pikkusen pidättyvä. Jenni on aika paljon varonut sanomasta asioita, Toni miettii ennen päivän esityksiä.

Samuli toivoo Jennin päivältä sitä, että muut artistit pääsisivät Jennin "verhon taakse".

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Jokaisellahan meistä on omat verhomme. Katotaan, kuinka paljon Jenni raottaa sitä, Samuli sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jennille henkilökohtaisimman kappaleen esittää Paula Vesala. Hän kertoo, että yritti tuoda tulkinnassaan esiin biisin sisältämää piiloaggressiota ja surua.

– Mä oon ajatellut sen niin, että siinä on se sun suru, minkä mä tavallaan tiedän, Paula selittää kappaletta.

– Mikä suru? Samuli kysyy.

Paula puhuu Jennin puolesta ja kertoo, että origaali kappale on hyvin surullinen. Samuli ei tyydy vastaukseen, vaan tivaa uudelleen, mistä surusta Paula ja Jenni oikein puhuvat. Elastinen vihjaa, että Jenni voisi vähän raottaa päiväkirjaansa, mutta Jenni tyytyy vastaamaan ympäripyöreästi.

– Sitä kun elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Mutta jo se, että toi biisi on tullut ulos, ja tekstissä on tullut paljastettua noinkin paljon omasta elämästään, on meikäläiselle iso juttu, Jenni selittää.

Toni yrittää vielä rohkaista Jenniä kertomaan itsestään ja biiseistään jotain konkreettista.

– Mä oon jotenkin vasta viime aikoina ite löytänyt sen, että suurin osa ihmisistä kuitenkin haluaa toisilleen hyvää. Se ei välttämättä oo sit kuitenkaan niin katastrofaalista, jos uskaltaa paljastaa. On siinä tietysti järjetön kynnys, Toni sanoo Jennille.

– Itse asiassa oon oppinut tota mun vaimolta. Tiedän sen ite, että sitä ei halua antaa kenellekään aseita, mutta sitten sen kerran kun on antanut, niin ne ei välttämättä oo käyttäneet niitä. Ja hienoin tunne on se, että kun näkee kuvainnolliseti toisen kädessä aseen, ja tietää, ettei se sitä käytäkään.

Vain elämää, Jennin päivä Nelosella pe 10.10. klo 20.

Lue myös:

Jenni Vartiainen: "Olen huono luottamaan"

Jenni Vartiainen: "Itsensä raippaaminen on minulle tuttua"

Lisää Vain elämää -juttuja:

Tuukka Temonen uskoo: "Armo kappale kertoo minun ja Tonin tarinan päättymisestä"

Vesa-Matti Loirin tulkinta Armo-kappaleesta pysäytti kaikki - katso koko esitys

Kaikki Vain elämää -jutut löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla