Johanna Rantonen Toni Niemisen syleilyssä. Kuva: Jukka Salminen
Johanna Rantonen Toni Niemisen syleilyssä. Kuva: Jukka Salminen

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen ja hänen tuore kihlattunsa Johanna Rantonen odottavat innokkaasti ensimmäistä yhteistä kesää isojen ja nopeiden elämänmuutosten jälkeen.

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen, 39, ja tuore kihlattu Johanna Rantonen, 31, eivät selvästi malta pitää näppejään erossa toisistaan. Rakastuneiden herkkiin hetkiin tosin kuuluu usein se, että jommankumman sylissä istuu yksi lapsi, toinen mankuu vieressä tekemistä ja kolmas viilettää jo jossain kaukana. Maaliskuun lopulla tamperelaiseen omakotitaloon muuttivat pariskunnan lisäksi Tonin lapset Kerttu, 9, ja Maija, 7, sekä Johannan tytär Veera, 5.

– Tytöt tulevat loistavasti toimeen keskenään ja ovat jo kuin sisaruksia. Oikeastaan kolmen lapsen kanssa on helpompaa kuin yhden. Kun Kerttu ja Maija ovat äidillään, Veera vaatii ihan eri tavalla viihdytystä, Johanna miettii.

Tonin ja Johannan parisuhde on edennyt ripeästi. Vuosi sitten Toni oli vielä naimisissa Veera Niemisen kanssa, mutta pari erosi lokakuussa kymmenen avioliittovuoden jälkeen. Melko pian eron jälkeen Johanna lähetti Facebookissa viestin Tonille. Kihloja vaihdettiin Tonin syntymäpäivänä 31. toukokuuta.

– Johannan kanssa homma oli selvä alusta lähtien. Oli luontevaa ja normaalia alkaa heti pohtia yhteistä tulevaisuutta, Toni sanoo.

– Meille oli heti selvää, että kun sitoudumme, teemme sen kunnolla, Johanna jatkaa.

Tonin elämä on viime kesään verrattuna käynyt läpi ison mylläkän. Avioeron lisäksi Toni päätti luopua 15 hevosestaan ja lopettaa raviohjastajan hommat.

– Olen käynyt lyhyessä ajassa läpi rajuja juttuja, joissa riittää pureskeltavaa, Toni sanoo.

Avioerosta huolimatta Tonin ja ex-vaimo Veeran välillä ei ole pahaa verta. Päin vastoin he kaikki tulevat keskenään niin hyvin toimeen, että iso-Veera vahtii välillä pikku-Veeraa, Johannan lasta.

– Ystäväni kysyivät, että missäs lapsesi on, ja olivat silmät suurina kun sanoin, että Tonin ex-vaimolla, Johanna kertoo.

– Johanna ja ex-vaimoni ovat tosi hyvissä väleissä. Lapset voivat mennä ja tulla, heillä on kaksi kotia ja he saavat päättää, kummassa ovat. He ovat eroon syyttömiä, joten pyrimme toimimaan kaikessa tekemisessä heidän etunsa mukaisesti, Toni sanoo.

Katso video: Mikä Toni Niemisessä on seksikkäintä?

Lue Tonin ja Johannan koko haastattelu Me Naisten upeasta juhannustuplasta!