Katri Helena ja Tommi Liimatainen Helsingin Kaupunginteatterin Katri Helena -musikaalin ensi-illassa 25.8.2011. Kuva Jonna Öhrnberg
Katri Helena ja Tommi Liimatainen Helsingin Kaupunginteatterin Katri Helena -musikaalin ensi-illassa 25.8.2011. Kuva Jonna Öhrnberg

Manageri Tommi Liimataisen mukaan pari ei ole muuttamassa yhteen, vaikka suhde onkin vakava.

Musiikkimanageri Tommi Liimatainen, 36, ja laulaja Katri Helena, 67, myöntävät vihdoin, että he ovat parisuhteessa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti. Jo pari viikkoa sitten Tommi kertoi Me Naisten haastattelussa, että hän on ”puoliksi sinkku, puoliksi varattu”. Musiikkitermein hän kuvaili siviilisäätyään ”vähän kuin EP”.

Tommi ei halua selitellä sen kummemmin, mitä tämä ilmaus tarkoittaa, mutta myöntää, että suhde on vakava:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Nyt kun tästä tuli julkista, suhdestatustani voi kuvailla, että se muuttui EP:stä pitkäsoitoksi, Tommi kertoo Me Naisille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tommin mukaan pari ei kuitenkaan ole menossa kihloihin, naimisiin tai muuttamassa yhteen.

– Näin on hyvä!

"Mitä presidentti ensin, sitä pitkätukat perässä"

Tommia ihmettyttää, miksi hänen ja Katrin reilun 30 vuoden ikäerosta on tehty niin suuri asia. Ikäerohan on lähes sama kuin presidentti Sauli Niinistöllä ja Jenni Haukiolla.

– Eikö se niin ole, että mitä presidentti ensin, sitä pitkätukat perässä, Tommi nauraa.

Tommin ja Katri Helenan suhdetta on arvuuteltu siitä asti, kun Tommista tuli Katri Helenan manageri vuonna 2011. He ovat kuitanneet suhdespekuloinnit ”kalakaveruudeksi”.

Pari ei edelleenkään halua puida suhdettaan julkisuudessa. He joutuivat myöntämään suhteen niin sanotusti pakon edessä. Viikonlopun Ilta-Sanomien jutusta sai nimittäin sen käsityksen, että Tommi olisi löytänyt uuden rakkaan.

– Pakkohan oli korjata, että ei minulla mitään uutta suhdetta ole. Nyt lähden Islantiin kalaan ja panen puhelimen kiinni, Tommi toteaa.

Vuonna 2008 Tommi puhui Me Naisten haastattelussa siitä, että vanhempi nainen on hänen mielestään rockimpi kuin nuori.

Lue myös:

Tommi Liimatainen: "Olen seksiasioissa vanhoillinen mies"

Sisältö jatkuu mainoksen alla