Ravintoloitsija Tomi Björck selitteli Nelosen viihdeuutisille Twitter-kohua ja käyttäytymistään sosiaalisessa mediassa.

Kokki ja MasterChef-ohjelman tuomari Tomi Björckin Twitter-käyttäytymisestä nousi alkuviikosta kohu. Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä oli perjantaina Björckin Bronda-ravintolasta kriittinen arvostelu, joka suututti ravintoloitsijan.

Björck ilmaisi suuttumuksensa Twitterissä ja haistatteli kriitikolle käyttämällä hashtageja eli aihetunnisteita #Fuckyougranny ja #loskatsuuhun. Myöhemmin Björck poisti päivityksensä.

– Lähetin henkilökohtaisesti pahoittelut ja kerroin, mikä tilanne on. En oo halunnut lähteä mediassa liikaa ruotimaan tätä. Tässä on lähtenyt pieni ajojahti päälle, mä oon huumori-ihminen ja heitän aika paljon läppää ja mun hashtagit on välillä aika villejä, Björck selitti Twitter-käyttäytymistään Nelosen viihdeuutisille.

Twiitin aiheuttamasta kohusta huolimatta Björck ei aio mennä some-lakkoon, vaikkakin harkitsee hashtageja jatkossa tarkemmin.

– Missään nimessä tämä ei ollut mitään henkilökohtaista. Virhe tapahtui mielijohteesta, ja myönnän täysin virheeni. Olen erittäin pahoillani. Täytyy ottaa vähän iisimmin noiden hashtagien kanssa tulevaisuudessa. Ronski huumori ei ehkä sovi joka tilanteeseen, Björck sanoi.

Kuuntele Björckin haastattelu videolta. Voit katsoa sen myös Nelosen sivuilta.