Tomi ja Minka Björck saivat tiistaina toisen lapsensa. Kuva: Pia Inberg
Tomi ja Minka Björck saivat tiistaina toisen lapsensa. Kuva: Pia Inberg

Tomi Björck kertoi Facebookissa, että suulaki- ja huulihalkio tekevät vastasyntyneen pojan alusta hieman erilaisen kuin vastasyntyneillä yleensä. – Leijona taistelee, ja rakkaus ja lämpö voittavat.

Ravintoloitsija Tomi Björck, 34, on saanut toisen lapsen puolisonsa Minka Björckin kanssa. Parilla on entuudestaan pian kaksivuotias Joakim-poika. Tomi kertoi lapsen syntymästä Facebook-sivuillaan.

Perheemme on saanut tänään uuden, neljännen jäsenen, kun poikamme Oliver Brooklyn Björck syntyi. Olemme ikionnellisia, supervoimakas Pikkumies ja äiti voivat hyvin, joskaan pienin jäsen ei ole ihan terve. Laaja suulakihalkio ja huulihalkio tekevät alusta hieman erilaisen, Tomi kirjoitti.

Tomi julkaisi sunnuntaina Facebook-sivuillaan koskettavan kirjoituksen. Siinä hän kertoi, että vauvan odotusta on varjostanut tieto siitä, ettei lapsi ole täysin terve.

– Olen pahoillani, jos en oo ollut oma itseni hetkiin, tämä on ollut tiedossa jo kauan, Tomi kirjoitti sunnuntaina.

Tänään tiistaina Tomi kirjoitti taistelevansa leijonan lailla ja rakkauden voittavan esteet. Hän jää isyyslomalle ja samalle kaikkien aikojen ensimmäiselle kesälomalleen.

– Toivomme rauhaa alkuajalle, jotta pieni saa mahdollisimman helpon alun uudelle elämälleen ja voimia jatkoon. Leijona taistelee, ja mitkään esteet eivät pysäytä, rakkaus ja lämpö voittavat. Voimia ja tukea varmasti tullaan tarvitsemaan, ja kiitos jo kaikille rakkaudesta ja huolehtivaisuudesta.

Lue myös:

Tomi Björck: "Aivan kuin hakemalla haettaisiin epäonnistumistani"

Tomi Björck Twitter-kohusta: "Olen pyytänyt henkilökohtaisesti anteeksi"

Tomi Björck Minka-vaimonsa asusta: "Erittäin seksikäs"