Tomi ja Minka Björck saivat tiistaina toisen lapsensa. Kuva: Pia Inberg
Tomi ja Minka Björck saivat tiistaina toisen lapsensa. Kuva: Pia Inberg

Tomi Björck kertoi Facebookissa, että suulaki- ja huulihalkio tekevät vastasyntyneen pojan alusta hieman erilaisen kuin vastasyntyneillä yleensä. – Leijona taistelee, ja rakkaus ja lämpö voittavat.

Ravintoloitsija Tomi Björck, 34, on saanut toisen lapsen puolisonsa Minka Björckin kanssa. Parilla on entuudestaan pian kaksivuotias Joakim-poika. Tomi kertoi lapsen syntymästä Facebook-sivuillaan.

Perheemme on saanut tänään uuden, neljännen jäsenen, kun poikamme Oliver Brooklyn Björck syntyi. Olemme ikionnellisia, supervoimakas Pikkumies ja äiti voivat hyvin, joskaan pienin jäsen ei ole ihan terve. Laaja suulakihalkio ja huulihalkio tekevät alusta hieman erilaisen, Tomi kirjoitti.

Tomi julkaisi sunnuntaina Facebook-sivuillaan koskettavan kirjoituksen. Siinä hän kertoi, että vauvan odotusta on varjostanut tieto siitä, ettei lapsi ole täysin terve.

– Olen pahoillani, jos en oo ollut oma itseni hetkiin, tämä on ollut tiedossa jo kauan, Tomi kirjoitti sunnuntaina.

Tänään tiistaina Tomi kirjoitti taistelevansa leijonan lailla ja rakkauden voittavan esteet. Hän jää isyyslomalle ja samalle kaikkien aikojen ensimmäiselle kesälomalleen.

– Toivomme rauhaa alkuajalle, jotta pieni saa mahdollisimman helpon alun uudelle elämälleen ja voimia jatkoon. Leijona taistelee, ja mitkään esteet eivät pysäytä, rakkaus ja lämpö voittavat. Voimia ja tukea varmasti tullaan tarvitsemaan, ja kiitos jo kaikille rakkaudesta ja huolehtivaisuudesta.

Lue myös:

Tomi Björck: "Aivan kuin hakemalla haettaisiin epäonnistumistani"

Tomi Björck Twitter-kohusta: "Olen pyytänyt henkilökohtaisesti anteeksi"

Tomi Björck Minka-vaimonsa asusta: "Erittäin seksikäs"

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.