Tomi ja Minka Björck saivat tiistaina toisen lapsensa. Kuva: Pia Inberg
Tomi ja Minka Björck saivat tiistaina toisen lapsensa. Kuva: Pia Inberg

Tomi Björck kertoi Facebookissa, että suulaki- ja huulihalkio tekevät vastasyntyneen pojan alusta hieman erilaisen kuin vastasyntyneillä yleensä. – Leijona taistelee, ja rakkaus ja lämpö voittavat.

Ravintoloitsija Tomi Björck, 34, on saanut toisen lapsen puolisonsa Minka Björckin kanssa. Parilla on entuudestaan pian kaksivuotias Joakim-poika. Tomi kertoi lapsen syntymästä Facebook-sivuillaan.

Perheemme on saanut tänään uuden, neljännen jäsenen, kun poikamme Oliver Brooklyn Björck syntyi. Olemme ikionnellisia, supervoimakas Pikkumies ja äiti voivat hyvin, joskaan pienin jäsen ei ole ihan terve. Laaja suulakihalkio ja huulihalkio tekevät alusta hieman erilaisen, Tomi kirjoitti.

Tomi julkaisi sunnuntaina Facebook-sivuillaan koskettavan kirjoituksen. Siinä hän kertoi, että vauvan odotusta on varjostanut tieto siitä, ettei lapsi ole täysin terve.

– Olen pahoillani, jos en oo ollut oma itseni hetkiin, tämä on ollut tiedossa jo kauan, Tomi kirjoitti sunnuntaina.

Tänään tiistaina Tomi kirjoitti taistelevansa leijonan lailla ja rakkauden voittavan esteet. Hän jää isyyslomalle ja samalle kaikkien aikojen ensimmäiselle kesälomalleen.

– Toivomme rauhaa alkuajalle, jotta pieni saa mahdollisimman helpon alun uudelle elämälleen ja voimia jatkoon. Leijona taistelee, ja mitkään esteet eivät pysäytä, rakkaus ja lämpö voittavat. Voimia ja tukea varmasti tullaan tarvitsemaan, ja kiitos jo kaikille rakkaudesta ja huolehtivaisuudesta.

Lue myös:

Tomi Björck: "Aivan kuin hakemalla haettaisiin epäonnistumistani"

Tomi Björck Twitter-kohusta: "Olen pyytänyt henkilökohtaisesti anteeksi"

Tomi Björck Minka-vaimonsa asusta: "Erittäin seksikäs"

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.