Vielä helmikuussa 2012 Tom Cruisella ja Katie Holmesilla vaikutti olevan kaikki hyvin. Parin erosta uutisoitiin kesäkuussa 2012. Kuva: Reuters
Vielä helmikuussa 2012 Tom Cruisella ja Katie Holmesilla vaikutti olevan kaikki hyvin. Parin erosta uutisoitiin kesäkuussa 2012. Kuva: Reuters

Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat kolme vuotta sitten, eikä sopua ole näkyvissä vieläkään.

Kovin moni kertoo eronneensa ystävinä, mutta eivät supertähdet Tom Cruise, 52, ja Katie Holmes, 36. TMZ-sivuston haastattelemien lähteiden mukaan vuonna 2012 eronnut pari ei ole tällä hetkellä edes puheväleissä. Jopa heidän tytärtään Suria koskevat asiat täytyy hoitaa kolmannen osapuolen välityksellä.

Sivuston mukaan Tom ei ole nähnyt tytärtään kuukausiin, koska filmaa parhaillaan Mission Impossible 5 -elokuvaa Lontoossa. Näyttelijä kuitenkin yrittää olla mukana tyttärensä elämässä, vaikka onkin Katien kanssa huonoissa väleissä.

Katie haki eroa kolme vuotta sitten. Syyksi kerrottiin Tomin hurahtaminen skientologiaan. Katie ei halunnut sekoittaa tytärtään salamyhkäisen kultin toimintaan. Erosta tuli riitaisa muun muassa siksi, että Katie olisi halunnut Surin huoltajuuden kokonaan itselleen.

TMZ:n mukaan Katie kuitenkin haluaisi nyt, että Tom olisi mukana tyttärensä elämässä. Hän on tyytymätön siihen, ettei Tom ole tarpeeksi läsnä.

Viime aikoina on myös huhuttu, että Katien ja muusikko Jamie Foxxin ystävyys olisi syventynyt rakkaudeksi. Mitähän Tomppa siitä tuumii?

Lue myös:

14 vuotta erosta, ja tästä suhteesta paljastuu edelleen kiinnostavia yksityiskohtia

Mitä ihmettä! Tapaileeko Tom Cruise Hollywoodin kauhukakaraa?

Lehti selvitti: miesfilmitähti vanhenee, hänen vastanäyttelijänsä ei

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

 

Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan, ettei Rianna-tyttären neuvolakäynti sujunut toivotusti.

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 37, kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan siitä, miten suuri huoli voi lapsesta olla. Minttu huolestui, kun kävi tällä viikolla neuvolassa hänen ja tv:stä tutun kauppias Sampo Kaulasen, 38, Rianna-tyttären kanssa.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta, kun ajattelen asiaa saa mut voimaan fyysisesti niin pahoin. Tiedän järjellä, että olisi meillä kaiketi muitakin oireita, jos vakavasta sydänoireesta olisi kyse, mutta ei se minun tunnetta paranna,  Minttu kirjoittaa blogissaan.

”Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää.”

Minttu kertoo kirjoituksessaan pohtineensa myös rokotuksia. Lisäksi hän miettii, että huoli lapsista helpottaa tuskin koskaan. Mintulla on kolme tytärtä ja yksi bonuslapsi, joka on Sampon edellisestä avioliitosta.

– Mä rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta tai vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtälainen. 

Kokemusta kahdesta keskenmenosta

Tänä syksynä Minttu ja Sampo kertoivat Me Naisten haastattelussa, ettei yhteisen lapsen saaminen ollut itsestäänselvää. Ennen yhteisen Rianna-tyttären syntymää Minttu koki kaksi keskenmenoa. Molemmat olivat niin sanottuja tuulimunaraskauksia.

”Pohdin, haluanko tätä todella.”

– Pettymys ja suru oli suuri. Erityisesti siksi, että tiesin Sampon toivovan lasta kiihkeästi. Halusin suoda sen hänelle. Aloin väkisinkin miettiä, olenko jo liian vanha koko touhuun. Pohdin, haluanko tätä todella, Minttu kertoi haastattelussa tänä syksynä.