Me Naiset
|
Inka Simola
Sutinaa ei vai? Kuvat: Reuters
Sutinaa ei vai? Kuvat: Reuters

Näyttelijä Tom Cruisella ja malli Miranda Kerrillä väitetään olevan suhde.

Näyttelijä Tom Cruise, 52, ja malli Miranda Kerr, 31, tapailevat, väittää New Idea -sivusto. Väite voi hyvinkin pitää paikkansa, että molemmat ovat sinkkuja. Miranda erosi näyttelijä Orlando Bloomista vuosi sitten, eikä suhde bisnesmies James Packerin kanssa edennyt tapailua pidemmällä.

Myös Tomppa on tiettävästi vapailla markkinoilla, vaikka hänet onkin viime aikoina yhdistetty milloin Hollywoodin kauhukakara Lindsay Lohaniin, milloin 70 Show -näyttelijä Laura Preponiin. Daily Mailin mukaan Tompan ja Mirandan suhteen – tai vähintäänkin – tapailun – todistavat heidän salaiset tapaamisensa Lontoossa sekä tiivis yhteydenpito puhelimitse.

Tom on aikaisemmin ollut naimisissa Mimi Rogersin, Katie Holmesin ja Nicole Kidmanin kanssa. Katie ja Nicole ovat vihjailleet julkisesti, että suhteen ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi koitui skientologia, jota Tom noudattaa elämässään orjallisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Australiassa syntynyt Miranda Kerr on yksi kuuluisimmista Victoria's Secret -malleja. Forbes-lehden mukaan Miranda oli viime vuonna kuudenneksi parhaiten tienaava huippumalli 5,3 miljoonan euron vuosituloillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Mitä ihmettä? Tapaileeko Tom Cruise Hollywoodin kauhukakaraa?

Miranda Kerrin ja Orlando Bloomin eron syy saattoi paljastua

Sisältö jatkuu mainoksen alla