Laura Prepon ja Tom Cruise kuuluvat molemmat skientologeihin. Kuvat Reuters
Laura Prepon ja Tom Cruise kuuluvat molemmat skientologeihin. Kuvat Reuters

Tom Cruisen ja 70's Show -näyttelijä Laura Preponin kerrottiin tällä viikolla tapailleen jo kuukausia. Nyt Cruisen tiedottaja väittää, ettei pari ole ikinä edes tavannut.

Tom Cruisen, 51, uutisoitiin tällä viikolla tapailevan näyttelijä Laura Preponia, 34. Näyttelijöitä yhdistää se, että he molemmat kuuluvat skientologeihin. New York Postin mukaan Cruise ja Prepon ovat tapailleet jo viisi kuukautta – siitä lähtien kun heidät nähtiin tuntikausia kestäneellä romanttisella illallisella viime marraskuussa.

Nyt Cruisen tiedottaja on kiistänyt suhteen Daily Mail -lehdelle. Tiedottajan mukaan Cruise ja Prepon eivät kuulemma ole ikinä edes tavanneet toisiaan.

Cruise ei ole tapaillut julkisesti ketään sen jälkeen, kun hän erosi näyttelijä Katie Holmesista kesällä 2012. Cruisen mukaan yksi syy eroon oli se, ettei Holmes kuulunut skientologeihin.

Laura Prepon tunnetaan parhaiten rooleistaan Orange Is The New Black - ja 70's Show -sarjoissa. Prepon erosi näyttelijä Christopher Mastersonista – hänkin skientologi– vuonna 2012.

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.