Christina Hendricksillä ja Sofia Vergaralla on Kim Kardashianin mielestä aineksi häneksi. Kuvat: Reuters
Christina Hendricksillä ja Sofia Vergaralla on Kim Kardashianin mielestä aineksi häneksi. Kuvat: Reuters

Kim & Kanye – pian valkokankaillakin.

Reality-sarja ja oma peli eivät vielä riitä, seuraavaksi Kim Kardashianista tehdään ehkä elokuva. Tai niin Kim ja hänen miehensä Kanye West ainakin haluaisivat, Mirror-lehti kirjoittaa. Pariskunta, joista oikeastaan Kim on enemmän innoissaan koko projektista, on sitä mieltä, että heidän tarinassaan olisi aineksia leffaan.

Daily Star Sunday kysyi Universal-elokuvayhtiön pomolta, tulisiko elokuvasta menestys. Tuskinpa, tämä veikkaa. Kyseessä ei ole taide-elokuva tai Oscar-voittaja, mutta pariskunnalla on kuitenkin kymmeniä miljoonia seuraajia sosiaalisessa mediassa. Tämä tarkoittaa kansainvälistä laajaa fanikuntaa, joka saattaisi olla kiinnostunut elokuvasta. Leffayhtiöpomon mukaan tällainen yleisömäärä takaisi hyvät leffateatteritulot ja menestyksen dvd-markkinoilla.Tulevaisuudessa näemme ehkä Kim & Kanye: The Movie -elokuvan. Kuva: Reuters

Kuka näyttelisi Kimiä? Huhujen mukaan tähti haluaisi rooliin jonkun kurvikkaan naistähden, esimerkiksi Sofia Vergaran tai Christina Hendricksin. Naistähdet tosin joutuisivat turvautumaan tekopeppuun.

Kanye ei ole aivan yhtä innoissaan pariskunnan tarinan muuttamisesta elokuvaksi. Ei ihme, sillä hänellä on kesken leffaprojekti American psykon kirjoittaneen Bret Easton Ellisin kanssa. Kanye on kuitenkin leikitellyt ajatuksella, että hän voisi esittää esimerkiksi Oscar-ehdokas Terrence Howard, joka muistetaan vaikkapa 2000-luvun alun Crash-elokuvasta.

Lue myös:

Kimin ahkera yrittäminen palkittiin: raskaana!

Voi Kanye West parkaa! Kaverit kaikkosivat vaimon takia

Kim Kardashian opastaa uudella kännykkäpelillään: Näin tullaan Hollywood-julkkikseksi

Sofia Vergaran ja ex-miehen erikoinen oikeustaisto: ”Pakastetut alkiot ovat tyttäriäni”

Voice of Finlandin uutena tähtivalmentajana aloittava Toni Wirtanen nousi Ääni ratkaisee -osiossa laulajakokelaiden suosikkivalinnaksi, mikä sai välillä muut valmentajat hermostumaan tosissaan. Kuva: Jonna Öhrnberg
Voice of Finlandin uutena tähtivalmentajana aloittava Toni Wirtanen nousi Ääni ratkaisee -osiossa laulajakokelaiden suosikkivalinnaksi, mikä sai välillä muut valmentajat hermostumaan tosissaan. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin uusi tähtivalmentaja Toni Wirtanen on viettänyt syksyn koti-isänä, kun vaimo Jannika B kilpaili Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Apulanta-muusikko Toni Wirtanen on pitänyt syksyn aikana sosiaalisessa mediassa yllä näkyvää kampanjaa Tähdet, tähdet -ohjelmassa kilpailleen vaimonsa Jannika B:n puolesta. Joka viikko hän on ylistänyt ylpeänä vaimoaan ja kannustanut häntä eteenpäin.

Ja sitä Wirtanen todella on – ylpeä. Jannika kertoi kesällä kamppailleensa uupumusta ja väsymystä vastaan. Siitä huolimatta hän päätti lähteä haastamaan itsensä vaativiin suoriin lähetyksiin – ja tuli kilpailussa lopulta toiseksi.

”Jokaisesta karikosta on olemassa väylä pois,”

– Pidän häntä sen ohjelman ehdottomana kaikkien aikojen henkisenä voittajana juuri siksi, että hän voitti itsensä niin monin kerroin siinä. Toivon, että ihmiset, jotka käyvät samoja asioita läpi, ottaisivat sen ikään kuin majakaksi. Jokaisesta karikosta on olemassa väylä pois, Wirtanen kuvailee.

Jannikan keskittyessä kilpailuun Toni vietti aikaa pariskunnan kaksivuotiaan Martta-tyttären koti-isänä. Seuraavaksi on kuitenkin isän vuoro hypätä jälleen television maailmaan, kun hän aloittaa yhtenä tammikuussa alkavan uuden Voice of Finland -kauden tähtivalmentajista.

Ottaako Jannika nyt roolin perheen somevastaavana?

– Jonkinlaista roolinvaihtoa tässä varmasti tapahtuu. Sen näkee sitten livelähteyksissä. Uskon kyllä, että saan hyvin Twitter-tukea, sillä rouva on kova twiittaamaan, Wirtanen pohdiskeli ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Hän kertoo löytäneensä itse television katselun uudestaan sosiaalisen tv:n nousun myötä.

– Vitsi, miten paljon enemmän sai esimerkiksi Vain elämäästä irti, kun kävi vetojen välissä katsomassa Twitteristä, mitä niistä puhuttiin. Onhan se tavallaan sellaista oman egon buustausta, mutta toisaalta siellä voisi olla myös jotain ihan muuta. Se on kaksiteräinen miekka, hän miettii.

”Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni”, Antti kertoo.

Laulaja Antti Tuisku avaa tuoreessa Apu-lehden numerossa tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Muusikko kertoi marraskuun alussa jäävänsä tauolle kevään 2018 areenakiertueen ja Provinssi Rockin keikan jälkeen. Syystä hän on kuitenkin vaiennut.

Nyt hän paljastaa, että aikoo hankkia tauon aikana hyvinvointivalmentajan pätevyyden.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni. Musiikkia haluan tehdä seuraavan kerran vasta sitten, kun itselläni on oikeanlainen kipinä ja visio siitä, mitä todella haluan tehdä, hän kertoo Apulle.

”Olo on äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea.”

Kun Antti marraskuussa ilmoitti tauostaan, hän kertoi tuntevansa ristiriitaisia fiiliksiä.

– Sen jälkeen aloitankin sitten määrittelemättömän pituisen keikkatauon. Olo on äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea. Kiertueen päättävän festarivedon jälkeen on aika pistää pillit pussiin ja miettiä elämää muiltakin kanteilta. Ja ladata akkuja tulevaa varten – milloin ikinä sen uuden tulemisen aika sitten onkaan, hän kertoi.

Kesällä Antti kertoi Me Naisten haastattelussa, että haluaa panostaa omaan ja läheistensä hyvinvointiin. Hän rakennutti kotiinsa suolahuoneen, vei äitinsä viime talvena lomalle Los Angelesiin ja siskonsa miehineen Berliiniin Céline Dionin keikalle.

– Olen halunnut satsata siihen, että jaksan tehdä työni mahdollisimman hyvin. Mutta haluan tarjota elämyksiä myös läheisilleni. Hiljattain mökillä yritin sanoa sukulaisille, että kertokaa, jos tarvitsette tänne jotakin, hän kertoi.