Kuva Jonna Öhrnberg
Kuva Jonna Öhrnberg

Kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhä saatiin mukaan ohjelmaan väsytystaktiikalla.

Yrittäjä Tiina Jylhä kertoo miettineensä kaksi vuotta ennen kuin suostui Viidakon tähtösiin.

– Minua pyydettiin jo edelliselle tuotantokaudelle. Silloin sanoin ehdottoman ein. Minut saatiin mukaan väsytystaktiikalla – tuotantoyhtiön ja perheen painostuksella. Perhe kannusti, että ”menet nyt, olet niin hyvässä kunnossa, että pärjäät ohjelmassa hyvin”, Tiina sanoo.

Hän suostui lopulta mukaan, vaikka kisaaminen puolta nuorempia tähtösiä vastaan mietitytti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tiedän, että minulla on hyvä kunto, mutta olen kuitenkin jo yli 50-vuotias. Ei ole itsestään selvää kilpailla kaksikymppisten kanssa, sillä kaikki tytöt olivat hyväkuntoisia, 51-vuotias Tiina toteaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän sopeutui kuitenkin nopeasti tyttöjen vauhdikkaaseen meininkiin.

– Olin mama-tiikeri ja tytöt olivat pentuja. Heitä piti välillä vähän kaitsea. Jännitin aluksi, että ajattelevatko muut, että mitä tuo vanhus täällä tekee, mutta ainakin minulle tuli tunne, että pääsin hyvin joukkoon mukaan. En osallistunut kissatappeluihin, en edes osaa helposti riidellä.

Tiinan mukaan elämänkokemus oli viidakossa kaksiteräinen miekka.

– Ikä auttaa suhtautumaan moniin asioihin, mutta siitä oli myös haittaa. Yön pitkinä tunteita mietin monta kertaa, että mitä kotona tapahtuu ja mitä ideaa on olla täällä myrskyn armoilla, että onko tämä nyt ihan viisasta.

Pään kasassa pitäminen oli haastavinta. Tiina on henkeen ja vereen perheihminen. Ero aviomiehestä Tape Valkosesta, Jenna-tyttärestä ja Tapen tyttäristä oli hänelle kova paikka.

– Kyyneleitä tuli vuodatettua. Olen kotona ja töissä äitihahmo: en usko, että kukaan pärjää ilman minua! Ikävä oli valtava. Jenna on jo 26-vuotias, mutta ennen viidakkoa ei ole ollut yhtään iltaa, ettemme olisi soitelleet tai lähettäneet tekstiviestiä.

– Sanoin Jennalle ennen matkaa, että joka ilta kello kymmenen Thaimaan aikaa olen hetken hiljaa ja lähetän hänelle viestin ajatuksissani. En aio enää koskaan olla näin pitkään erossa rakkaistani. Kaksi päivää on maksimi, mihin pystyn.

Lue myös:

Viidakon tähtönen Amanda Harkimo: "Kun näin tytöt, sain sokkireaktion"

Sisältö jatkuu mainoksen alla