Elin Nordegren. Kuvat: Reuters
Elin Nordegren. Kuvat: Reuters

Ruotsalaisen Elin Nordegrenin ja Christopher "Chris" Clinen suhde on ohi.

Ruotsalainen Elin Nordegren, 34, on eronnut miljardöörimiesystävästään Christopher "Chris" Clinesta, 56, kertoo US Magazine.

Suhde oli ensimmäinen vakava ihmissuhde Elinillä sen jälkeen, kun hän erosi golfari Tiger Woodsista vuonna 2010 pettämisskandaalin jälkeen. New York Postin mukaan yksi Elinin ja Chrisin eron syistä oli yhteisen ajan puute. Elin ja Chris asuvat naapureina Floridassa, North Palm Beachilla.

– He eivät viettäneet riiittävästi aikaa keskenään. Chrisillä menee kovaa bisneksissä, ja hän on matkustellut paljon, New York Postin lähde arveli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Chris Cline ja Elin Nordegren kesäkuussa 2014 New Yorkissa. Pari tapasi toisensa maaliskuussa 2013 ja ehti täten seurustella vajaa puolitoista vuotta.

Viime viikolla Aftonbladet-lehti kirjoitti Elinin olevan rahapulassa. Lehden mukaan Elin on remontoinut North Palm Beachin luksusasuntoaan, muttei ole maksanut kaikkia remonttilaskujaan, joita häneltä nyt karhutaan.

Elinin ja Tigerin avioero on yksi urheilupiirien kalleimmista eroista. Elin sai erossa 100 miljoonaa dollaria eli noin 80 miljoonaa euroa. Pari erosi, kun Tigerin epäiltiin pettäneen vaimoaan kymmenien eri naisten kanssa. Tigerilla ja Elinillä on kaksi yhteistä lasta, kuusivuotias Sam-tytär ja viisivuotias Charlie-poika.

Lue myös:

Tiger Woods tupladeittailee ex-vaimonsa kanssa – pystyisitkö samaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla