Michael Monroen tiimissä kilpaileva Jarkko Kujanpää esiintyy myös maaliskuussa Nelosella alkavassa ohjelmassa Kielletty rakkaus.

Nelosella maaliskuussa alkavassa sarjassa Kielletty rakkaus 12 pariskuntaa kertoo rakkaustarinansa, joka on rikkonut rajoja ja herättänyt ympäristössä vastustusta ja suoranaista vihaa. Yksi rakkaustarinansa kertovista on The Voice of Finlandista tuttu mies, Jarkko Kujanpää.

Tällaisia pariskuntia sarjassa nähdään:

Jarkko, 45, ja Miranna, 23

Viime viikon The Voice of Finlandin Kaksintaistelussa jatkoon mennyt tuttu Jarkko ”Jarkkis” Kujanpää rakastui nykyiseen vaimoonsa Mirannaan lähes kymmenen vuotta sitten. Miranna oli tuolloin 14-vuotias. Jarkko on häntä 22 vuotta vanhempi.

Kaksikko kohtasi ensimmäisen kerran Jarkkiksen Be Alive -yhtyeen fanitapahtumassa, jonne Miranna oli saapunut äitinsä kanssa. Fanitapahtuma muuttui pian Jarkkiksen ja Mirannan ensitreffeiksi. Parilla on uskonnollinen tausta, ja he kertovat suhteen muuttuneen fyysiseksi vasta hääyönä, Mirannan tultua täysi-ikäiseksi.

Vaikka aluksi Mirannan perhe järkyttyi hänen suhteestaan 22 vuotta vanhempaan mieheen, lopulta he saivat läheisiltä sille hyväksynnän. Muut ihmiset eivät kuitenkaan ole olleet yhtä suopeita: suhde on saanut aikaan lastensuojeluilmoituksia, koulukiusaamista ja ahdistelua.

2445339

Michael Jackson -imitaattorina tunnetuksi tullut Jarkko Kujanpää, 45, kilpailee The Voice of Finland -ohjelman viidennellä tuotantokaudella.

Alex, 24, ja Penina, 28

Tämä kaksikko tapasi toisensa yhteisen hevosinnostuksen parissa. Penina pyöritti omaa talliaan, jonne Alex tuli töihin. Tuolloin parisuhteessa ollut Penina kiinnostui heti Alexista.

Alex on transmies. Lapsuudesta asti itsensä mieheksi kokenut Alex oli ennen sukupuolenkorjaustaan Netta.

Pariskunnan suhde on aiheuttanut ihmisissä paheksuntaa. Heistä on kirjoiteltu ikäviä nettikommentteja, ja heidän selkiensä takana on puhuttu pahaa. Niistä huolimatta pari on menossa naimisiin.

Alex ja Penina. Kuva: Nelonen

Diana, 44, ja Olli, 44

Vankilalla on suuri rooli Dianan ja Ollin suhteessa. Diana oli työharjoittelussa Vaasan vankilassa, kun hän kohtasi siellä vankina olleen Ollin.

Dianan lähipiiri ja vankilan henkilökunta eivät hyväksyneet parin ihastumista. Muut yrittivät päättää kaksikon suhteen, koska rakastuminen vankilassa ei ole sallittua. Pari joutui tapaamaan salaa vankilan kirkossa.

Nyt rakkaus on jatkunut 20 vuotta.

Diana ja Olli. Kuva: Nelonen

Hans, 43, ja Nitcharee, 43

Suomalainen Hans ja thaimaalainen Nitcharee tutustuivat deittipalvelu OK Cupidissa. Kuukauden viestittelyn jälkeen Hans matkasi Thaimaahan, jossa heidän piti avioitua. Prosessi ei kuitenkaan ollut niin yksinkertainen. Pariskunta on joutunut kokemaan rakkautensa takia paljon ennakkoluuloja.

Hans ja Nitcharee. Kuva: Nelonen

Saila, 33, ja Sampo, 33

Sampo sairastaa Duchennen lihasdystrofiaa ja Saila on cp-vammainen. Heidän vammansa estävät heidän haaveensa perheestä.

Naimisiinmenonsa jälkeen Saila ja Sampo halusivat hankkia lapsia. Perheenlisäyksen saaminen ei kuitenkaan onnistunut, joten kaksikko hakeutui hedelmöityshoitoihin. Niitä ei heille kuitenkaan sallittu.

Saila ja Sampo. Kuva: Nelonen

Pirjo, 60, ja Kuisma, 62

Ortodoksipappi Kuisma kohtasi Pirjon vain vähän aikaa sen jälkeen, kun oli jäänyt leskeksi. Pari rakastui ja meni kihloihin. Ortodoksisen kirkon sääntöjen mukaan pappi ei kuitenkaan saa avioitua uudelleen – hänen olisi elettävä selibaatissa. Rakkauden takia Kuisma menetti työnsä ja papin virkansa.

Kuisma ja Pirjo. Kuva: Nelonen

14.3. alkavassa ohjelmassa nähdään näiden parien lisäksi kuusi muuta paria. Sarjaa juontaa Anni Hautala ja kussakin jaksossa psykoterapeutti Maaret Kallio pohtii sen aihetta.

Asioista tietävä

The Voice of Finland -kilpailija herätti pahennusta: rakastui fanitapaamisessa 14-vuotiaaseen

Jarkkiksen ja Mirannan esittely on joka mediassa erilainen ja vieläpä eroaa parin omasta (päin naamaa) kertomasta versiota aikalailla! Jaksoa ei ole vielä esitettyihin ja pari on antanut itsestään kuvan valehtelijoina. Ei todellakaan hyvä saatikka luottamusta herättävä kuva. Jos julkisuutta on saatava hinnalla millä hyvänsä, tulisi edes olla rehellinen!
Lue kommentti
Jane094736736

The Voice of Finland -kilpailija herätti pahennusta: rakastui fanitapaamisessa 14-vuotiaaseen

Henkilöt, jotka kirjoittelevat toisen yksityiselämästä, käsittämättömin sanankääntein, ovat itse pimeitä. Kuinka upeata katsoa kerrankin Voicea niin, että siellä on TODELLINEN ÄÄNI. Hengitykseni salpautui, kun kuuntelin Jarkko Kujanpäätä. Onko Suomessa tällainen lahjakkuus! Koskaan aikaisemmin ei ole Voicessa Suomessa ollut näin suurta lahjakkuutta! Ehdoton voittaja. Aivan ylitse muiden. Ei voi edes rinnastaa muihin. Totta kai se on Michael Monroe, joka tunnistaa lahjakkuuden, koska on...
Lue kommentti
Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.