Muodin ammattilaisille sattuu kommelluksia siinä missä muillekin. Teuvo Loman tietää miltä tuntuu, kun huomaa ommelleensa juhlapuvun kiinni farkkuihinsa.

Sisustaja-suunnittelija Teuvo Loman kertoo jättävänsä suunnittelu- ja ompelutyöt usein viime tippaan.

Kerran Teuvo huomasi kiireen keskellä ommelleensa juhlapuvun kiinni farkkuihinsa.

– Kun ompelin kansanedustaja Marjukka Karttusen  pukua Linnan juhliin, mekko oli muuten valmis, mutta helmikirjailut jouduin tekemään viimeisenä yönä. Helmiä oli ainakin 500, Teuvo kertoo.

– Ompelin kolme tuntia keskeytyksettä. Jokainen helmi piti kiinnittää yksitellen. Kun sitten rupeaman päätteeksi nousin seisomaan ja aloin levittää pukua eteeni, huomasin, että olin ommellut sen kiinni farkkuihini.

Teuvo sanoo laulaja Tarja Ylitalon olleen ihan ensimmäisiä­ asiakkaitaan.

– Olin juuri silittämässä yhtä hänen puvuistaan, kun puhelin soi. Noihin aikoihin ei vielä ollut kännykkää, vaan vastasin lankapuhelimeen. Unohdin kuuman silitysraudan puvun päälle. Huomasin mokan vasta, kun huoneessa alkoi haista palaneelle.

– Puvun­ miehustaan paloi iso silitysraudan kuva. Löysin kärventyneen kohdan tilalle jonkin kangaspalan, jolla sain etumuksen ommeltua kokoon­. Silti hävetti.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!