Teuvo Loman ja Niko Helenius ovat olleet yhdessä kymmenen vuotta. Kuva: Jonna Öhrnberg.
Teuvo Loman ja Niko Helenius ovat olleet yhdessä kymmenen vuotta. Kuva: Jonna Öhrnberg.

Teuvo Loman ja Niko Helenius juhlivat suurta päiväänsä lokakuussa. Puvuissa nähdään housua ja hametta sekaisin.

Sisustus- ja vaatesuunnittelija Teuvo Loman, 52, ja muusikko Niko Helenius, 28, rekisteröivät parisuhteensa lokakuussa. Pari on kutsunut Vantaan hotelli Vaakunassa vietettävään hääjuhlaansa muutama sata vierasta. Juhlapuvut Teuvo ja muotisuunnittelijaksi opiskeleva Niko suunnittelevat itse.

– Teemme toisillemme valkoiset hääpuvut, joihin tulee housua ja hametta sekaisin. Niistä tulee todella mageat. Olen myös ylpeä siitä, että Niko tekee ensimmäiset kaavansa koulussa juuri minun hääpukuuni, Teuvo kertoi Fazerin Pure Dark -suklaiden lanseeraustilaisuudessa Helsingissä.

Pari saa toisensa maistraatissa, ja Teuvo etsii parhaillaan yhtä tiettyä naisnäyttelijää lukemaan heille papin siunauksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olen metsästänyt häntä jo jonkin aikaa, mutta en viitsi sanoa hänen nimeään julkisuudessa, ettei hän vain juokse karkuun, Teuvo nauroi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juhlapäivänä 31. lokakuuta. Pariskunta on ollut tasan kymmenen vuotta yhdessä. He tapasivat toisensa hiusmessuilla Tampereella.

– Olin tekemässä kampausta, kun Niko tuli siihen toljottamaan. Hän ei sanonut mitään. Minulle tuli kiusaantunut olo ja pakenin vessaan. Illalla Niko tekstasi, että olisi ollut kiva jutella. Myöhemmin tajusin, miksi hän oli näyttänyt niin tutulta. Muistin hänet telkkarista, sillä hän on osallistunut Idolsiin. Hän ei pärjännyt, mutta jäi mieleeni, Teuvo muisteli Me Naisten haastattelussa kolme vuotta sitten.

Lue myös:

Teuvo Loman: "Uskottomuuden voi antaa anteeksi"

Teuvo Loman: "Väärät värit tappavat seksin"

Sisältö jatkuu mainoksen alla