Niina Kelo on koko raskausaikansa pystynyt liikkumaan säännöllisesti. "Olen käynyt lähinnä salilla. Synnytyksen jälkeisen liikunnan aloitan heti, kun pystyn",  hän kertoi. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niina Kelo on koko raskausaikansa pystynyt liikkumaan säännöllisesti. "Olen käynyt lähinnä salilla. Synnytyksen jälkeisen liikunnan aloitan heti, kun pystyn", hän kertoi. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tero ja Niina juttelevat vauvalle, jotta ääni tulee tutuksi.

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki, 31, ja hänen avovaimonsa, seitsenottelijana tunnettu Niina Kelo, 34, saavat esikoisensa pian. Lapsen laskettu aika on kesäkuun alussa.

– Olen voinut liiankin hyvin koko raskausajan, mutta nyt ihan loppumetreillä iski flunssa, joka kipeytti toisen kylkiluuni, Niina kertoi maanantaina Nestlé Healthy Kids -ohjelman lehdistötilaisuudessa Helsingin Olympiastadionilla.

Suomen Urheiluliitto ja Nestlé Finland käynnistävät syksyllä ohjelman, jonka tavoitteena on saada lisää liikettä koululaisten iltapäiviin ja parempaa ravintoa lautasille.

"Juttelemme Teron kanssa vauvalle"

Suurin osa tarvikkeista on kuulemma tulokkaalle jo hankittu. Lapsen sukupuolen ja nimen pariskunta haluaa pitää toistaiseksi omana tietonaan. Tero on osallistunut odotukseen täydellä sydämellä.

– Vauva on aktiivinen ja monottaa välillä kunnolla. Juttelemme masulleni paljon, niin tulee sitten ääni tutuksi. Toivottavasti Tero pääsee mukaan synnytykseen, Niina naurahti viitaten miehensä kisa-aikatauluihin.

Niina on valmistumassa Helsingin yliopistosta lastentarhanopettajaksi ja aloittaa syksyllä päiväkodin päällikkönä Seinäjoella Jump Duudsonien teemapuiston yhteyteen avattavassa liikuntapäiväkodissa.

– Terolla ei urheilijana ole varsinaista työaikaa, joten hän ehtii onneksi olla kotona vauvan kanssa, kun minua tarvitaan töissä. Työskentelen sen, mitä vauvanhoidolta ehdin, Niina tuumi.

Me Naisten juhannusheilavisassa selvitetään, millaista lempeä sinä kaipaat juhannusöihin.

Se on täällä taas – rakkauden kesä ja keskikesän juhla nimittäin! Satoi tai paistoi, jokainen meistä kaipaa lämpöä juhannukseen. Ja tästä lämmöstä huolen pitää tietenkin juhannusheila! 

Kenet sinä valitset völjyyn jussina – tulisen vai varman?

Tee Me Naisten kumman kaa -testi, ja selvitä mitä makusi kertoo sinusta rakastajana. Valitsimme heilakandidaateiksi Suomen viihdemaailman kutkuttavimmat hahmot ja elostelijat.Olet luonteeltasi seksihurjastelija

 

Mitä rakkauteen ja seksiin tulee, nautit hypystä tuntemattomaan. Olet tulinen rakastaja, ja kaipaat samaa juhannusheilaltasi. Vanhaa seksikeisaria Mikko Alataloa siteeraten, roppasi kaipaa romantiikkaa ja sielusi seksiä. Janoat jännitystä ja vaaraa, mutta varo ettet satuta itseäsi tulisia rakastajia etsiessä.


Ymmärrät hyvän päälle

 

Tahdot varman ja tyydyttävän juhannussutinan. Luotat hyväksi todettuun, etkä helposti vaihda – mitäpä sitä suotta pettymään, kun voi saada priimaa. Arttu Wiskarimaiset nallekarhut ja Paula Koivuniemen kaltaiset varmat romantikot pitävät sinut lämpimänä viileät juhannusyöt. Makusi on aikuinen.


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?

 

Tilaajille
Uusi pääjohtaja joutui heti kovaan paikkaan, kun baletin johtaja Kenneth Greveä syytettin epäasiallisesta käytöksestä. ”Pelastukseni luultavasti oli, että nukun aina yöni hyvin. Mottoni on, että vaikeat asiat on nostettava heti pöydälle”, Gita Kadambi kertoo. Kuva: Liisa Valonen
Uusi pääjohtaja joutui heti kovaan paikkaan, kun baletin johtaja Kenneth Greveä syytettin epäasiallisesta käytöksestä. ”Pelastukseni luultavasti oli, että nukun aina yöni hyvin. Mottoni on, että vaikeat asiat on nostettava heti pöydälle”, Gita Kadambi kertoo. Kuva: Liisa Valonen

Oopperan pääjohtaja Gita Kadambi on kahden kulttuurin kasvatti.  – Koin Intian satumaana. Myöhemmin tajusin, etten sopeutuisi intialaiseen arkeen.

Pääjohtaja Gita Kadambia, 46, on pyydetty kahdesti töihin Suomen Kansallisoopperaan ja -balettiin, ja molemmilla kerroilla hän on suostunut.

Yhden kerran hän olisi itse halunnut taloon, mutta silloin ovet eivät hänelle auenneet. Pakeista on aikaa noin 35 vuotta.

– ...