Me Naiset
|
ME NAISET
Terhi Kokkonen. Kuva: Sanoma-arkisto / Milka Alanen
Terhi Kokkonen. Kuva: Sanoma-arkisto / Milka Alanen

Nelosen tuottaja Meira Noronen kertoo IS:lle, että Terhin päivänä laulaja halusi keskustella tuotannon kanssa heti lounaan jälkeen.

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Terhi Kokkosen, 43, päivää.

Terhi kertoo ohjelmassa muun muassa uskonnollisesta kasvatuksestaan sekä läheisestä suhteestaan ex-puolisoonsa Joel Melasniemeen. Esimerkiksi Aki Tykki kysyy jaksossa, onko Terhin kumppaneille ollut ok, että tämä ja Joel tekevät yhdessä musiikkia ja keikkailevat.

– Mulla on ollut sellainen onni, että kumppanini ovat olleet sen verran itsevarmoja, että se ei oo ollut kenellekään ongelma. Kumppanini ovat aina tunteneet Joelin ja nähneet sen meidän suhteen – ja siinä ei vaan ole mitään jännitettä, Terhi vastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Päädyimme sitten ratkaisuun, että jätämme Terhin aktiviteetin välistä.”

Tavalliseen tapaan alkava jakso saa astetta erikoisemman käänteen, kun lounas päättyy: yhdessä ei aloitetakaan päivän aktiviteettia, vaan kukin artisteista lähtee omille teilleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ilta-Sanomat kertoo, että Terhi halusi keskustella lounaan jälkeen ohjelmassa jatkosta tuotantotiimin kanssa. Koska ohjelman kuvauspäivät ovat pitkiä ja venyvät usein yöhön asti, ylimääräistä aikaa kuvauksien ulkopuoliselle keskusteluille ei juuri ole.

– Päädyimme sitten ratkaisuun, että jätämme Terhin aktiviteetin välistä ja keskustelemme rauhassa, Nelosen tuottaja Meira Noronen sanoo IS:lle.

”Se oli se ohjelmantekotapa, mikä tuntui mulle hirveän väärältä.”

Noronen ei IS:n mukaan voi luottamussyistä avata Terhin kanssa käytyjen keskustelujen sisältöä, mutta tulos on kuitenkin selvä: Terhi oli mukana vielä muutaman kuvauspäivän ajan, mutta jätti sitten ohjelman teon kesken.

– Ei ollut mitään yksittäistä, riitoja tai konflikteja. Se oli se ohjelmantekotapa, mikä tuntui mulle hirveän väärältä, Terhi kertoo IS:lle.

Aiemmin Terhi onkin kertonut muun muassa Helsingin Sanomissa syistä, jotka johtivat kotiin lähtöön Vain elämää -ohjelman kuvauksista.

– Ohjelman tekotapa tuli minulle yllätyksenä. Kuvittelin, että se on minun käsissäni, minne vedän sen rajan, mitä puhun. Mutta tuollainen tosi-tv-ohjelma ei mene niin, Kokkonen kertoi HS:n Kuukausiliitteessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla