Terhi Kokkonen. Kuva: Sanoma-arkisto / Milka Alanen
Terhi Kokkonen. Kuva: Sanoma-arkisto / Milka Alanen

Nelosen tuottaja Meira Noronen kertoo IS:lle, että Terhin päivänä laulaja halusi keskustella tuotannon kanssa heti lounaan jälkeen.

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Terhi Kokkosen, 43, päivää.

Terhi kertoo ohjelmassa muun muassa uskonnollisesta kasvatuksestaan sekä läheisestä suhteestaan ex-puolisoonsa Joel Melasniemeen. Esimerkiksi Aki Tykki kysyy jaksossa, onko Terhin kumppaneille ollut ok, että tämä ja Joel tekevät yhdessä musiikkia ja keikkailevat.

– Mulla on ollut sellainen onni, että kumppanini ovat olleet sen verran itsevarmoja, että se ei oo ollut kenellekään ongelma. Kumppanini ovat aina tunteneet Joelin ja nähneet sen meidän suhteen – ja siinä ei vaan ole mitään jännitettä, Terhi vastaa.

”Päädyimme sitten ratkaisuun, että jätämme Terhin aktiviteetin välistä.”

Tavalliseen tapaan alkava jakso saa astetta erikoisemman käänteen, kun lounas päättyy: yhdessä ei aloitetakaan päivän aktiviteettia, vaan kukin artisteista lähtee omille teilleen.

Ilta-Sanomat kertoo, että Terhi halusi keskustella lounaan jälkeen ohjelmassa jatkosta tuotantotiimin kanssa. Koska ohjelman kuvauspäivät ovat pitkiä ja venyvät usein yöhön asti, ylimääräistä aikaa kuvauksien ulkopuoliselle keskusteluille ei juuri ole.

– Päädyimme sitten ratkaisuun, että jätämme Terhin aktiviteetin välistä ja keskustelemme rauhassa, Nelosen tuottaja Meira Noronen sanoo IS:lle.

”Se oli se ohjelmantekotapa, mikä tuntui mulle hirveän väärältä.”

Noronen ei IS:n mukaan voi luottamussyistä avata Terhin kanssa käytyjen keskustelujen sisältöä, mutta tulos on kuitenkin selvä: Terhi oli mukana vielä muutaman kuvauspäivän ajan, mutta jätti sitten ohjelman teon kesken.

– Ei ollut mitään yksittäistä, riitoja tai konflikteja. Se oli se ohjelmantekotapa, mikä tuntui mulle hirveän väärältä, Terhi kertoo IS:lle.

Aiemmin Terhi onkin kertonut muun muassa Helsingin Sanomissa syistä, jotka johtivat kotiin lähtöön Vain elämää -ohjelman kuvauksista.

– Ohjelman tekotapa tuli minulle yllätyksenä. Kuvittelin, että se on minun käsissäni, minne vedän sen rajan, mitä puhun. Mutta tuollainen tosi-tv-ohjelma ei mene niin, Kokkonen kertoi HS:n Kuukausiliitteessä.