Laulaja Terhi Kokkonen hehkuttaa onneaan Instagramissa. Kuva: Jenna Lehtonen ja Terho Kokkosen Instagram.
Laulaja Terhi Kokkonen hehkuttaa onneaan Instagramissa. Kuva: Jenna Lehtonen ja Terho Kokkosen Instagram.

Terhi Kokkonen ja Markus Viiperi hehkuttavat 1-vuotishääpäiväänsä somessa.

Ultra Bran ja Scandinavian Music Groupin laulajana tunnettu Terhi Kokkonen, 43, avioitui tasan vuosi sitten 5. elokuuta sisustusssuunnittelijana ja yrittäjänä työskentelevän Markus Viiperin kanssa.

Pariskunta säteilee onnea Terhin tänään Instagramissa 1-vuotishääpäivänsä kunniaksi julkaisemassaan yhteiskuvassa. ”Hyvää hääpäivää me”, Terhi juhlistaa sydänemojin kera.

 

Hyvää hääpäivää me! ❤️

A post shared by Terhi Kokkonen (@terhikokkonen) on

Terhi ja Markus kertoivat Gloria-lehdelle tavanneensa Zetor-ravintolassa.

– Olimme viettämässä silloin sisareni ensi-illan jatkojuhlia. Se oli sellainen yksityistilaisuus, Kokkonen kuvaili MTV:n haastattelussa.

Terhi julkaisi häidensä jälkeen Instagramissa kauniin mustavalkoisen hääkuvan. Terhi pukeutui hääpäivänään romanttiseen valkoiseen mekkoon ja hän koristi hiuksensa kukkaseppeleellä. Häitä juhlittiin Espoon Iso-Vasikkasaaressa sijaitsevassa Gula Villan -ravintolassa. 

 

05082016 ❤️

A post shared by Terhi Kokkonen (@terhikokkonen) on

Terhi Kokkosella on vuonna 2010 syntynyt poika parisuhteestaan ohjaaja Arto Halosen kanssa. Arto ja Terhi erosivat vuonna 2013. Sitä ennen Terhi seurusteli vuosia Scandinavian Music Groupissa ja Ultra Brassa soittaneen Joel Melasniemen kanssa.

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.