Martina Navratilova ja venäläinen bisnesnainen Julia Lemigova, joka on myös Miss Neuvostoliitto vuodelta 1991, ovat olleet yhdessä kuusi vuotta. Lemigovalla on kaksi lasta edellisestä suhteestaan. Kuva: Reuters
Martina Navratilova ja venäläinen bisnesnainen Julia Lemigova, joka on myös Miss Neuvostoliitto vuodelta 1991, ovat olleet yhdessä kuusi vuotta. Lemigovalla on kaksi lasta edellisestä suhteestaan. Kuva: Reuters

Martina Navratilova kosi Julia Lemigovaa kesken miesten US Open -välierän.

Kaikkien aikojen menestynein naistenniksenpelaaja Martina Navratilova, 57, kosi lauantaina pitkäaikaista naisystäväänsä, Julia Lemigovaa, 42.

Navratilova kosi kesken miesten US Open -välierän, jossa pelasivat Kei Nishikori ja Nocak Djokovic. Pink News -sivuston mukaan kosintaa pääsi todistamaan yli 23 000 ihmisen stadionyleisö, sillä kosinta näytettiin New York's Arthur Ashe -stadionin screeniltä. Navratilova myönsi olleensa hermostunut kosinnasta.

– Olen odottanut oikeaa hetkeä. Ajattelin, että nyt on oikea hetki, ja onnekseni Julian vastaus oli kyllä, Navratilova sanoi.

Pari asuu Lemigovan kahden lapsen kanssa Miamissa, Floridassa. Tšekeissä syntynyt Navratilova muutti Yhdysvaltoihin vuonna 1975. Vuonna 1981 hän sai maan kansalaisuuden ja kertoi samana vuonna myös homoseksuaalisuudestaan julkisesti.

Lähteet: Pink News, People

Lue myös:

Marily Monroella oli pitkä suhde naisen kanssa

Pirkko Hämäläinen ja Kirsti Simonsuuri: "Haluamme viettää yhdessä loppuelämämme"

Homojen senioriasuntolassa saa olla oma itsensä

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!