Temptation Island -ohjelman Simolla on riittänyt vientiä kevään aikana.

Temptation Island -ohjelman Simo Pölönen, 20, kertoi Radio Suomipopilla seuranneensa ohjelmaa tv:stä ”jonkin verran”.

– Voi että, kun häpeää silmät päästä, mitä on tullut tehtyä. Olis voinut pitää turpansa kiinni... No, anti mennä vaan, hän mietti jälkikäteen.

Simo lähti saarelle tyttöystävänsä Jasmina Judinin, 20, kanssa, mutta molemmat päättivät jo ohjelman aikana, etteivät halua jatkaa suhdetta. Simon mukaan hänellä on riittänyt vientiä kevään aikana, kun kasvot ovat näkyneet tv:ssä.

– Treffitkutsuja tulee ympäri Suomea. Enpä olis uskonut, mutta varmaan se on aika suoraan ohjelman ansiota.

Naiset ovat lähestyneet Simoa lähinnä Instagramissa ja Facebookissa.

– Numeroita on vaihdeltu, ja Whatsapp huutaa koko ajan hoosiannaa. Moni sanoo, että oon ihan erilainen kuin ohjelmassa.”Elämä hymyilee. Huonoa päivää ei olekaan”, joensuulainen Simo kertoo. Kuvat: Liv


”En jaksanut ruveta tappelemaan koiran huoltajuudesta”

Treffipyynnöistä huolimatta Simo kertoo elävänsä sinkkuna. Hän ei edes ole varma, kaipaako pysyvää parisuhdetta. Suomipopin Jenny Alexandrova kysyi Simolta, kuinka monta kertaa kuvausten jälkeen ”kettu on käynyt kolossa” ohjelman ansiosta. Simo käytti kyseistä ilmaisua ohjelmassa useasti puhuessaan seksistä.

– Tuota, tuota. Sormet ja varpaat eivät riitä laskemaan, Simo kierteli.

Simo ja Jasmina erosivat riidoissa, eivätkä ole olleet enää yhteydessä.

– Pubissa oon tainnut muutaman kerran nähdä, mutta ei olla juteltu ohjelman jälkeen. Mitäpä sitä!

Simon ja Jasminan päätösjaksossa Simo oli huolissaan, saako hän enää tavata parin yhteistä koiraa. Sittemmin Simo päätti luopua ajatuksesta.

– En jaksanut ruveta tappelemaan koiran huoltajuudesta. Ajattelin, että pitäkööt Jasmina koiran, niin eipä tule mitään isompaa show’ta.

Kuuntele Simon haastattelu videolta.

Temptation Island Suomi viimeinen jakso Livillä ke 13.5. klo 21.00. Jaksossa Aki ja Rita sekä Sami ja Krista tapaavat toisensa kolmen viikon jälkeen ja kertovat, lähtevätkö saarelta parina vai omille teilleen.

Lue myös:

Ennakkoklippi päätösjaksosta: ”Jos mun nainen nukkuu toisen miehen kanssa, suhde on ohi”

Temptation Island -Jasmina tutustui Benin makuuhuonetaitoihin: ”Siis aivan niinku upeeta!”

Hunksit haluavat Temptation Island -Benin riveihinsä – näin Ben vastaa

Kaikki ohjelmaan liittyvät jutut löydät täältä.

Kolmisen vuotta sitten naimisiin mennyt Laura Lepistö haluaa jossain vaiheessa lapsia, mutta keskittyy juuri nyt uran luomiseen.

Yksinluistelussa Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö, 30, vetää nykyisin kahden yhtiökumppaninsa kanssa puolitoista vuotta sitten perustettua Snou Creative -markkinointitoimistoa.

– Teemme töitä urheilun parissa toimivien brändien ja urheilua sponsoroivien yritysten kanssa. Tuotamme sisältöä, teemme sponsoroinnin erilaisia toteutuksia ja manageroimme muutamaa urheilijaa. Suunnittelen, konseptoin, myyn ja teen uusasiakkuushankintaa. Teen kaikkea muuta, paitsi kuvaan kameran varressa, Laura kertoo.

”En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä.”

– Etsin kauppakorkeakoulun jälkeen pitkään omaa tapaa tehdä töitä. Nyt yrittämisestä on tullut uusi intohimo luistelu-uran jälkeen.

Vaikka Laura on lopettanut kilpauran, hän on edelleen aktiivinen luistelun parissa. Hän istuu esimerkiksi Taitoluisteluliiton hallituksessa, pitää luisteluleirejä ja kommentoi luistelukilpailuja Ylellä.

– En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä, hän kertoo.

– Tykkään edelleen esiintyä. Siksi haluan pitää oman uran yrityksen pyörittämisen rinnalla. Olin esimerkiksi puolitoista vuotta sitten Uuden iloisen teatterin revyyssä esiintymässä, mikä oli hauskaa. Olen keskittynyt urheilubisnekseen, mutta on kiva tehdä välillä pieniä syrjähyppyjä.

Huonot läpät yhdistää

Laura kertoo, että myös yksityiselämään kuuluu hyvää. Hän meni vajaat kolme vuotta sitten naimisiin miesystävänsä Tommi Huovisen kanssa, jonka hän tapasi yli kymmenen vuotta sitten lukiossa.

– Häät olivat kivat bileet, mutta mikään ei hirveästi muuttunut, koska olimme olleet yhdessä jo niin pitkään, Laura kertoo.

– Nautimme arjesta. Meillä on hauskaa keskenämme. Molemmilla on yhtä huonot läpät. Parisuhteessamme toisen huomioiminen on helppoa, koska tunnemme toisemme niin hyvin.

”Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta.”

Laura haaveilee lapsista, mutta niiden aika ei ole vielä.

– Nyt olemme olleet uraorientoituneita ja nauttineet elämänvaiheesta, kun koulut on juuri käyty, Laura sanoo Sportyfeel Helsinki City Run ja Helsinki City Marathonin VIP-tilaisuudessa.

– Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta. Toivottavasti niitä jossain vaiheessa kuitenkin siunaantuisi. Pari lasta riittäisi.

Luistelu-uralta tarttui mukaan myös monta ystävää. Laura pitää yhteyttä moneen nuoruuden luisteluseuralaiseen ja kilpakumppaniin.

– Olin Kiira Korven häissä kuukausi takaperin. Hän asuu Nykissä, joten emme näe enää kovin usein. Meitä yritetiin aina asetella vastakkain, mutta me vain pyörittelimme sellaiselle silmiä, Laura nauraa.

Tilaajille
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen

Marjo Vilkko, 52, rakastui itseään 11 vuotta nuorempaan mieheen ja elää nyt avoimessa liitossa. Koska Marjo ei voi saada enää lapsia, hän antoi miehelleen luvan perustaa perheen toisen naisen kanssa.

Kun kirjailija Marjo Vilkko, 52, oli lapsi, hän ahmi tyttökirjoja ja haaveili rakkaudesta, joka olisi yhtä suuri kuin Vihervaaran Annan rakkaus Gilbertiä kohtaan.

Nuorena aikuisena hän kuunteli postpunkia, kieriskeli melodramaattisten sointukuvioiden syövereissä ja...