Temptation Island -ohjelman Simolla on riittänyt vientiä kevään aikana.

Temptation Island -ohjelman Simo Pölönen, 20, kertoi Radio Suomipopilla seuranneensa ohjelmaa tv:stä ”jonkin verran”.

– Voi että, kun häpeää silmät päästä, mitä on tullut tehtyä. Olis voinut pitää turpansa kiinni... No, anti mennä vaan, hän mietti jälkikäteen.

Simo lähti saarelle tyttöystävänsä Jasmina Judinin, 20, kanssa, mutta molemmat päättivät jo ohjelman aikana, etteivät halua jatkaa suhdetta. Simon mukaan hänellä on riittänyt vientiä kevään aikana, kun kasvot ovat näkyneet tv:ssä.

– Treffitkutsuja tulee ympäri Suomea. Enpä olis uskonut, mutta varmaan se on aika suoraan ohjelman ansiota.

Naiset ovat lähestyneet Simoa lähinnä Instagramissa ja Facebookissa.

– Numeroita on vaihdeltu, ja Whatsapp huutaa koko ajan hoosiannaa. Moni sanoo, että oon ihan erilainen kuin ohjelmassa.”Elämä hymyilee. Huonoa päivää ei olekaan”, joensuulainen Simo kertoo. Kuvat: Liv


”En jaksanut ruveta tappelemaan koiran huoltajuudesta”

Treffipyynnöistä huolimatta Simo kertoo elävänsä sinkkuna. Hän ei edes ole varma, kaipaako pysyvää parisuhdetta. Suomipopin Jenny Alexandrova kysyi Simolta, kuinka monta kertaa kuvausten jälkeen ”kettu on käynyt kolossa” ohjelman ansiosta. Simo käytti kyseistä ilmaisua ohjelmassa useasti puhuessaan seksistä.

– Tuota, tuota. Sormet ja varpaat eivät riitä laskemaan, Simo kierteli.

Simo ja Jasmina erosivat riidoissa, eivätkä ole olleet enää yhteydessä.

– Pubissa oon tainnut muutaman kerran nähdä, mutta ei olla juteltu ohjelman jälkeen. Mitäpä sitä!

Simon ja Jasminan päätösjaksossa Simo oli huolissaan, saako hän enää tavata parin yhteistä koiraa. Sittemmin Simo päätti luopua ajatuksesta.

– En jaksanut ruveta tappelemaan koiran huoltajuudesta. Ajattelin, että pitäkööt Jasmina koiran, niin eipä tule mitään isompaa show’ta.

Kuuntele Simon haastattelu videolta.

Temptation Island Suomi viimeinen jakso Livillä ke 13.5. klo 21.00. Jaksossa Aki ja Rita sekä Sami ja Krista tapaavat toisensa kolmen viikon jälkeen ja kertovat, lähtevätkö saarelta parina vai omille teilleen.

Lue myös:

Ennakkoklippi päätösjaksosta: ”Jos mun nainen nukkuu toisen miehen kanssa, suhde on ohi”

Temptation Island -Jasmina tutustui Benin makuuhuonetaitoihin: ”Siis aivan niinku upeeta!”

Hunksit haluavat Temptation Island -Benin riveihinsä – näin Ben vastaa

Kaikki ohjelmaan liittyvät jutut löydät täältä.

Ida Paul ja Kalle Lindroth ovat Emma Gaalassa ehdolla vuoden tulokkaaksi. 

Duona esiintyvän Ida Paulin ja Kalle Lindrothin työtilanne ei ole tavanomaisin, sillä Ida Paul opiskelee toista vuotta maailman parhaaksi rankatussa Harvardin yliopistossa.

”Jenkeissä keskityn kouluun ja teen kappaleita.”

– Lensin yöllä juuri takaisin Suomeen. Teemme töitä periodeissa. Suomessa teemme keikkoja ja musajuttuja. Kun olen Jenkeissä keskityn kouluun ja teen kappaleita, Ida Paul kertoi tänään Emma-ehdokkaiden julkistustilaisuudessa.

Ida Paulin äiti on suomalainen ja isä yhdysvaltalainen. Lapsena hän on asunut Amerikassa lyhyen aikaa, jolloin haave amerikkalaisessa yliopistossa opiskelusta lujittui. 

Hakuprosessi Harvardiin kesti puoli vuotta, jonka aikana Ida Paul keräsi suosituksia opettajilta ja kollegoilta, kirjoitti esseitä ja teki SAT-pääsykokeen. Ida Paul teki jo tuolloin, 19-vuotiaana, kappaleita Warnerin artisteille.

– Toki arvosanat pitää olla kouluun riittävän hyvät, mutta pitää olla lisäksi joku asia, jossa on ihan huippu. Minulla se oli tämä musajuttu, joka on yhä minulle numero yksi.

”Kaikki eivät ole tiedehörhöjä”

Harvardissa Ida Paul ei ole vielä päättänyt pääainettaan, mutta on opiskellut yhteiskuntatieteitä, naistutkimusta sekä sivuaineina tanssia ja teatteria. Hän asuu kampuksella asuntolassa.

”Koulu on ihan oma ekosysteeminsä.”

– On kivaa, kun parhaat kaverit asuvat ihan naapurissa. Koulu on ihan oma ekosysteeminsä, kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä. 

– Vaikka koulussa on lahjakkaita ihmisiä, ei kaikki todellakaan ole mitään tiedehörhöjä, jotka ovat hautautuneet laboratorioon. Sinne haetaan joka vuosi entistä monipuolisempi vuosiluokka opiskelijoita.

Harvardiin pääsy ei jää rahasta kiinni

Lukuvuosimaksu Harvardissa on yli 50 000 dollaria eli yli 42 000 euroa. Ida Paul painottaa, että Harvard kuuluu need blind -haun piiriin, jossa maksut räätälöidään opiskelijalle maksukyvyn mukaan. Loput maksusta kuitataan lahjoituksilla, joita yliopisto on saanut.

– Tiedän opiskelijoita, jotka eivät maksa opiskelusta mitään. Jotkut käyvät opintojen ohella töissä. Kenelläkään ei jää pääsy rahoituksesta kiinni.

”Musa on ainut pysyvä asia mun elämässä.”

Ida Paulilla on tällä hetkellä koti Suomessa ja Amerikassa, mutta hän uskoo panostavansa tulevaisuudessa eniten musiikkiin. Ida Paulin ja Kalle Lindrothin ensimmäinen albumi julkaistaan helmikuussa.

– Musa on ainut muuttumaton, pysyvä asia mun elämässä. Vaikka elämä ja vaatimuksen Harvadissa ovat joskus stressaavia, se varmasti kannattaa. Mitä enemmän koen, sitä enemmän minulla on myös lauluihin kirjoitettavaa.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa kertoo suru-uutisesta Facebookissa.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa, 52, kertoo virallisilla Facebook-sivuillaan suru-uutisesta: hänen nuorin pikkuveljensä on kuollut. 

– Nuorin pikkuveljeni on menehtynyt. Suruviesti saavutti minut 7.12. iltapäivällä. Jupan ystäville suru-uutinen tiedoksi. Jupaa ei enää ole, Sarkomaa on kirjoittanut Facebookiin.

Sarkomaa on omistanut päivityksessään koskettavan runon veljelleen.

Pikkuveljelleni

Ikinä ei tiedä onko aikaa paljon vai vähän
Yhtäkkiä elämäsi loppuikin tähän

Lähdit niin hiljaa
Että vain aamu kuuli
Sylissään matkalle sinut kantoi tuuli

Kiitos yhteisistä lapsuuden vuosista
Ja vuosista sen jälkeen
Uskon että sinun on nyt hyvä 
Taivaan kodissa olla