Temptationista tutut Anni ja Daniel etsivät paria uudessa sarjassa. Kuvat: Nelonen
Temptationista tutut Anni ja Daniel etsivät paria uudessa sarjassa. Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomesta tutut sinkut palaavat syksyllä ruutuun.

Hyviä uutisia niille, jotka eivät ole vielä päässeet yli siitä, että Suomen ensimmäinen Temptation Island loppui keväällä. Reality-sarjasta tutut sinkut Anni Ikonen, 24, ja Daniel Lehtonen, 24, nähdään pian taas televisiossa.

Anni ja Dani etsivät kumppania Nelosen uudessa Hottikset-ohjelmassa. Annin ja Danin lisäksi sinkkurealityssa sitä oikeaa kalastelee seitsemän muuta. Sarja perustuu tanskalaiseen Too Hot for Love -ohjelmaan, jossa täydelliset superhottikset etsivät rakkautta.

"Jos on itse täydellinen, niin onko toista yhtä upeaa edes mahdollista löytää? Ovatko nämä sinkut yksinkertaisesti liian kuumia rakkaudelle? Nämä sinkut eivät peittele mielipiteitään. Virkistävän suorapuheiset hottikset laukovat reilusti ilmoille juuri sen, mistä pitävät ja mitä eivät todellakaan voi sietää! Tärkeitä ominaisuuksia kumppaniehdokkaalle on monta. Pitää tienata hyvin, olla hyvännäköinen, oikea tyyli on must, ei saa olla tuppisuu, pitää jumaloida, ei saa olla liian tyrkky..." Nelonen kertoo ohjelmasta tänään lähetetyssä tiedotteessa.

Annin ja Danin kriteereitä ei totisesti ole helppo täyttää.

Daniel kertoo, että naisella pitää olla C-kupin rinnat, vaaleat hiukset, suuret silmät, täydelliset kasvot ja hyvä kroppa. Eikä läskipersettä saa olla.

– Mun parisuhteessa se, mikä menee mettään, on se, että ne on niin tylsiä ne naiset. Ei ne jaksa, ei ne pysy perässä. Ne vaan chillaa ja haluaa romanttisia iltoja. Haluaa tehdä sitä, tätä ja tota ja istua. Suomalaiset on vaan niin juntteja jollain tasolla, että ei vaan löydy, hän tilittää Ruudun videolla.

Anni taas haluaa, että mies tienaa enemmän kuin hän.

– Suhtaudun treffeihin niin kuin työhaastatteluun: miehellä on oltava pinkka kunnossa. Aion itse edetä johtajatasolle työpaikallani.

Anninkin haastattelun näet Ruudussa.

Annin ja Danin lisäksi rakkautta ohjelmassa etsivät esimerkiksi Big Brother -talosta tuttu Jonna Saari, 29, Johanna Tukiaisen ystävä Juha Immonen, 28, vuoden 2015 Miss Helsinki Rosanna Kulju, 23, ja Miss Rock -finalisti Suvi Vedenpää, 25.

Hottikset alkaa 8. syyskuuta. Ohjelmaa näyttävä Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan konserniin.