Temptationista tutut Anni ja Daniel etsivät paria uudessa sarjassa. Kuvat: Nelonen
Temptationista tutut Anni ja Daniel etsivät paria uudessa sarjassa. Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomesta tutut sinkut palaavat syksyllä ruutuun.

Hyviä uutisia niille, jotka eivät ole vielä päässeet yli siitä, että Suomen ensimmäinen Temptation Island loppui keväällä. Reality-sarjasta tutut sinkut Anni Ikonen, 24, ja Daniel Lehtonen, 24, nähdään pian taas televisiossa.

Anni ja Dani etsivät kumppania Nelosen uudessa Hottikset-ohjelmassa. Annin ja Danin lisäksi sinkkurealityssa sitä oikeaa kalastelee seitsemän muuta. Sarja perustuu tanskalaiseen Too Hot for Love -ohjelmaan, jossa täydelliset superhottikset etsivät rakkautta.

"Jos on itse täydellinen, niin onko toista yhtä upeaa edes mahdollista löytää? Ovatko nämä sinkut yksinkertaisesti liian kuumia rakkaudelle? Nämä sinkut eivät peittele mielipiteitään. Virkistävän suorapuheiset hottikset laukovat reilusti ilmoille juuri sen, mistä pitävät ja mitä eivät todellakaan voi sietää! Tärkeitä ominaisuuksia kumppaniehdokkaalle on monta. Pitää tienata hyvin, olla hyvännäköinen, oikea tyyli on must, ei saa olla tuppisuu, pitää jumaloida, ei saa olla liian tyrkky..." Nelonen kertoo ohjelmasta tänään lähetetyssä tiedotteessa.

Annin ja Danin kriteereitä ei totisesti ole helppo täyttää.

Daniel kertoo, että naisella pitää olla C-kupin rinnat, vaaleat hiukset, suuret silmät, täydelliset kasvot ja hyvä kroppa. Eikä läskipersettä saa olla.

– Mun parisuhteessa se, mikä menee mettään, on se, että ne on niin tylsiä ne naiset. Ei ne jaksa, ei ne pysy perässä. Ne vaan chillaa ja haluaa romanttisia iltoja. Haluaa tehdä sitä, tätä ja tota ja istua. Suomalaiset on vaan niin juntteja jollain tasolla, että ei vaan löydy, hän tilittää Ruudun videolla.

Anni taas haluaa, että mies tienaa enemmän kuin hän.

– Suhtaudun treffeihin niin kuin työhaastatteluun: miehellä on oltava pinkka kunnossa. Aion itse edetä johtajatasolle työpaikallani.

Anninkin haastattelun näet Ruudussa.

Annin ja Danin lisäksi rakkautta ohjelmassa etsivät esimerkiksi Big Brother -talosta tuttu Jonna Saari, 29, Johanna Tukiaisen ystävä Juha Immonen, 28, vuoden 2015 Miss Helsinki Rosanna Kulju, 23, ja Miss Rock -finalisti Suvi Vedenpää, 25.

Hottikset alkaa 8. syyskuuta. Ohjelmaa näyttävä Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan konserniin.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.