Aki Manninen on tyytyväinen, että Temptation Island poiki hänelle ja Ritalle oman tv-ohjelman.

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tunnetuksi tullut Aki Manninen, 39, kertoi Radio Suomipopilla olevansa onnellinen, että ohjelma loppui vihdoin.

– Aika lailla mentiin toiseen erään tunteiden myllerryksessä. Ensimmäinen oli, kun oltiin saarella ja toinen nyt, kun käytiin tämä asia toistamiseen yhdessä läpi Ritan kanssa, Aki kertoi.

Aki myöntää, että hänellä oli välillä vaikeuksia kestää tunnemyllerrykset. Hän myöntää myös ylireagoineensa viimeisellä iltanuotiolla, kun tulistui siitä, että Rita oli nukkunut sinkku-Anttonin vieressä. Lue juttu täältä.

– Siinähän oli sellainen tilanne iltanuotiolla, että me ei oltu nähty videoita näistä 24 tunnin deiteistä. Molemmilla oli avoimia kysymyksiä. Itselläkin tuli selkeästi ylilyöntejä siitä, että syyllistin toista (Ritaa) ihan turhaan. Jos olisi nähnyt sen tilanteen, niin siinähän ei ollut mitään, Aki selitti.

Temptation Island poiki oman tv-ohjelman

Akin mielestä hän ei ole normaalissa elämässä yhtä jyrkkä kuin ohjelmassa.

– Kyllä mä oon huomattavasti pehmeämpi ja joustavampi normaalissa elämässä. En mä ihan noin ehdoton ole kuin sarjassa. Se ei kerro koko totuutta musta. Totta kai mä olen päättäväinen ja yleensä tiedän mitä teen ja haluan, mutta tuolla kuplassa ja avovankilassa se vaan jollain tavalla korostui.

Aki kertoo silti olevansa iloinen, että hän ja Rita osallistuivat ohjelmaan.

– Tämän jälkeen toista ei kyllä enää epäile mistään. Meidän parisuhde vahvistui tuosta reissusta.

Aki kertoi aikaisemmin Me Naisten haastattelussa, että yksi syy lähteä mukaan ohjelmaan oli se, että se poikisi lisää tv-töitä. Aki ja Rita ovatkin saamassa oman tv-ohjelman. Kuuntele videon lopusta ( 5 minuutin kohdalta), millaisesta ohjelmasta on kyse.

Lue myös:

Temptation Island -pari Aki ja Rita: "Yhdessä meistä löytyy herkkä puoli"

Mikä määrä seksiä on tarpeeksi Aki ja Rita? Katso video