Karoliina Sallinen kertoo Instagram-tilillään vastanneensa myöntävästi jääkiekkoilija Atte Pentikäisen kosintaan. Kuva: Karoliina Sallisen Instagram
Karoliina Sallinen kertoo Instagram-tilillään vastanneensa myöntävästi jääkiekkoilija Atte Pentikäisen kosintaan. Kuva: Karoliina Sallisen Instagram

”Vuoden ja loppuelämän ensimmäinen päivä,” Iholla-sarjasta tunnettu Karoliina Sallinen iloitsee blogissaan kihlauksestaan Atte Pentikäisen kanssa.

Suosittua Kolmistaan-blogia pitävä Karoliina Sallinen ja Saksassa jääkiekkouraa tekevä Atte Pentikäinen julkistivat kihlauksensa vuoden 2017 ensimmäisenä päivänä tuoreeltaan. 

 

And I said "yes" 💍 #uusipostausblogissa #osoiteprofiilissa

Kuva, jonka Karoliina Sallinen/Kolmistaan (@kolmistaan_karoliina_sallinen) julkaisi

”Ja minä sanoin kyllä”, Karoliina Sallinen kertoo Instagram-tilillään.

Kihlausta juhlistava blogipostaus ja kuva ilmestyivät Sallisen blogiin ja Instagram-tilille eilen. Pentikäinen julkaisi vuoden viimeisenä päivänä Instagram-tilillään kuvan pariskunnasta. 

 

Olipa hyvä vuosi! #alkupalat #illallasyödäänhyvin #pakollinenhissiselfie missä on @ossiseta ja @__ellu_ ???

Kuva, jonka Atte Pentikäinen (@pena33) julkaisi

Jääkiekkoilija Atte Pentikäinen julkaisi 31.12. Instagram-kuvan itsestään ja Sallisesta. Tässä vaiheessa kihlaus ei vielä ollut tiedossa.

Takana hurja vuosi

– Takana on ihan todella hurja vuosi. Niin täynnä elämää mullistavia, maailmankuvaa järkyttäviä ja sydäntä liikuttavia tapahtumia, että menee varmasti vielä kauan edes tajuta tätä kaikkea, Sallinen pohdiskeli blogissaan ennen vuodenvaihdetta.

Maaliskuussa 2016 hän kertoi blogissaan eronneensa lapsensa isästä Esko Kyröstä. Kyrö pitää omaa blogia, jossa on kertonut tuntemuksistaan eron jälkeen. Kyrö ja Sallinen ehtivät olla yhdessä seitsemän vuotta, ja pari nähtiin myös Iholla-tosi-tv-sarjassa vuonna 2014.

Lokakuussa Sallinen kirjoitti olevansa jälleen rakastunut. Hän kuvaili postauksessaan etäsuhdetta kertomatta tarkemmin, kuka suhteen toinen osapuoli on. Syy etäsuhteeseen selvisi nyt vuodenvaihteessa: Atte Pentikäinen pelaa jääkiekkoa Saksan DEL-liigassa.

Atte Pentikäinen huhtikuussa 2016 Kärppien pelissä Tampereella. Kuva: Sanoma-arkisto / Kalle Parkkinen
Atte Pentikäinen huhtikuussa 2016 Kärppien pelissä Tampereella. Kuva: Sanoma-arkisto / Kalle Parkkinen

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.