Janna Hurmerinta ja Juno menivät naimisiin sunnuntaina Helsingissä. Kuva: Sanoma-arkisto / Seppo Solmela
Janna Hurmerinta ja Juno menivät naimisiin sunnuntaina Helsingissä. Kuva: Sanoma-arkisto / Seppo Solmela

Keväällä yhteen muuttaneet Janna ja Juno ovat nyt aviopari.

Laulaja Janna Hurmerinta, 33, ja räppäri Juno, 28, oikealta nimeltään Jon Korhonen vihittiin tänään sunnuntaina Helsingissä. Muusikkopari sanoi tahdon Pyhän Henrikin Katedraalissa.

Iltalehden mukaan paikalla olivat Jannan äiti Maarit Hurmerinta sekä isä Sami Hurmerinta, joka saattoi tyttärensä katedraaliin. Lisäksi häihin osallistui monia julkisuudesta tuttuja taiteilijoita. Mikko Kuustonen saapui häihin kumppaninsa Hanna Brotheruksen kanssa. Myös Iina Kuustonen ja Sebastian ”Sebu” Rejman olivat lehden mukaan häissä avoimesti yhdessä. Lisäksi muusikkoparia juhlivat ainakin Jesse Kaikuranta, Anna Puu, VilleGalle, Nopsajalka ja Paleface.

Janna ja Juno kertoivat suhteestaan viime vuoden marraskuussa. He sanoivat tunteneensa seitsemän vuoden ajan, mutta romanssin syttyneen pikkuhiljaa ystävyyden myötä.

– Jannassa on parasta ihana luonne, eli sydämellisyys ja iloisuus. Janna on myös tosi sporttinen, Juno sanoi tuolloin.

Huhut kesähäistä pari vahvisti heinäkuussa Radio Suomipopilla. Janna ei aluksi uskonut Junon olevan tosissaan avioliittoaikeissa.

– Kysyin kerran kotona, että menisikö Janna naimisiin mun kanssa, mutta veikkaan, ettei se ottanut sitä tosissaan. Sitten mulla meni vähän hermot ja seuraavan kerran otin kännykän ja kirjoitin: Niin, voitko nyt mennä minun kanssani naimisiin? Juno kertoi heinäkuussa.

Janna myönsi, ettei uskonut Junon olleen tosissaan. Lopulta hän lähetti Junolle tekstarin, jossa vastasi myöntävästi kosintaan.

Pari muutti yhteen tänä keväänä. He asuvat Vantaan Hiekkaharjussa sijaitsevassa omakotitalossa.

Katso kuvia Jannan ja Junon häistä täältä.

Tänä viikonloppuna myös entinen alppihiihtäjä Tanja Poutiainen sanoi tahdon. Lue lisää täältä.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...