Teemu Selänne ja Sirpa Selänne tyttärensä Veeran ja poikiensa Eetun, Eemilin ja Leevin kanssa vuonna 2010. Kuvassa myös Teemun äiti Liisa Selänne. Kuva Reuters
Teemu Selänne ja Sirpa Selänne tyttärensä Veeran ja poikiensa Eetun, Eemilin ja Leevin kanssa vuonna 2010. Kuvassa myös Teemun äiti Liisa Selänne. Kuva Reuters

Teemu Selänteen kuusivuotiaasta Veerasta on tehty kuvasarja, jossa hän poseeraa useissa eri asuissa.

Teemu ja Sirpa Selänteen tytär, Veera, debytoi lapsimallina. Amerikkalainen valokuvaaja Carolyn Rife on ottanut vuonna 2007 syntyneestä Veerasta kuvasarjan kymmenissä erilaisissa asuissa. Muutamassa kuvassa Veeran kanssa poseeraa myös Sirpa-äiti.

– Minulla oli kunnia kuvata pikku Veera, joka on Teemu Selänteen tytär. Hän oli varsinainen mallinalku. Uskon, että hänellä oli kuvauksissa tosi hauskaa, Rife kertoo nettisivuillaan.

Veera on Selänteen lapsista nuorin. Veeran lisäksi pariskunnalla on kolme poikaa: Eetu, Eemil ja Leevi.

Sirpa Selänne kertoi Me Naisille vuonna 2009, että hänelle on tärkeää, että kuopus on nimenomaan tyttö.

– On varmaan hölmöä sitä hehkuttaa, mutta minusta on kiva hemmotella tyttölasta ja tuntea, että nyt minulla on kaveri tässä miesporukassa. Pojatkin oppivat kunnioittamaan naista vielä paremmin nyt, kun heillä on sisko, Sirpa sanoi haastattelussa.

– Veera on meidän prinsessa, Teemu sanoi Me Naisille.

Voit katsoa kuvat Veerasta Carolyn Rifen sivuilta. Rife on valittu Orange Countyn vuoden lapsikuvaajaksi 2012.

Kuvista kertoi ensimmäisenä Seiska.


Lue myös:

Teemu Selänne avioliitostaan: "Kohtelemme toisiamme hyvin ja käsittelemme ongelmat heti"

Sirpa Selänne: "Vauva toi aikalisän ikäkriisiin"

30 asiaa, joita et tiennyt Teemu Selänteestä

Tällainen on Teemu Selänteen Sirpa-drinkki

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.