Kiekkosankari Teemu Selänne ja hänen Sirpa-vaimonsa olivat illan odotetuimmat vieraat. ”Kutsu presidentiltä oli suuri kunnia. Linnaan tulo jopa jännitti vähän”, Teemu myönsi hulinan keskellä.
Kiekkosankari Teemu Selänne ja hänen Sirpa-vaimonsa olivat illan odotetuimmat vieraat. ”Kutsu presidentiltä oli suuri kunnia. Linnaan tulo jopa jännitti vähän”, Teemu myönsi hulinan keskellä.

Kiekkolegenda Teemu Selänne ja hänen vaimonsa Sirpa aiheuttivat kaaoksen Linnan juhlissa.

Uransa lopettanut jääkiekkotähti Teemu Selänne ja hänen vaimonsa Sirpa saivat salamavalot räiskymään presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

Illan seuratuin pari juhli Linnassa viimeksi 20 vuotta sitten.

Mediamylläkkä alkoi jo presidentinlinnan ulkopuolella, ja pyöritystä kesti koko illan. Lehdistön lisäksi muut juhlavieraat olivat kiinnostuneita parin kuulumisista, ja moni halusikin yhteiskuvaan idolinsa kanssa.

– Fiilis Linnassa on rennompi kuin kaksi vuosikymmentä sitten. Olimme nuoria ja ihmettelimme vain kaikkea ympärillämme. Emme ehtineet silloin edes punaiselle matolle, koska saavuimme paikalle myöhässä, pari muisteli.

He sanoivat, että yleisön tämänhetkinen kiinnostus tuntuu jopa hämmentävältä.

– Toki tuntuu hyvältä, kun ihmiset pysäyttävät ja haluavat jutella. On palkitsevaa ja imartelevaa, kuinka monet ovat seuranneet uraani pitkään, Teemu jutteli.

Selänteet lensivät Kaliforniasta Suomeen pelkästään juhlien vuoksi. Kotiin he palaavat maanantaiaamuna samalla lennolla Saku Koivun ja tämän Hanna-vaimon kanssa.

Pari kertoi aloittaneensa itsenäisyyspäivän vieton olympiakomitean etkoilla.

– Tapasimme siellä muita urheilijoita ja oli oikein mukavaa.

Vedenvihreään luomukseen pukeutunut Sirpa löysi juhla-asunsa Yhdysvalloista.

– Kutsu tuli niin myöhään Kaliforniaan, ettei minulla ollut aikaa teetättää pukua. Kävin shoppailemassa yhdessä Hanna Koivun kanssa. Minulla oli visio asun mallista ja väristä. Olen tyytyväinen, että löysin puvun, jossa viihdyn, Sirpa iloitsi.

Lue kaikki jutut linnan juhlista täältä.