”Nythän se kesä vasta alkaa ainakin säiden puolesta", NHL-uransa lopettanut Teemu Selänne hehkutti. Kuvassa vierellä Sirpa-vaimo.
”Nythän se kesä vasta alkaa ainakin säiden puolesta", NHL-uransa lopettanut Teemu Selänne hehkutti. Kuvassa vierellä Sirpa-vaimo.

Teemu Selänteen ympärillä on vellonut sitkeitä huhuja kiekkolegendan mahdollisesta siirtymisestä Jokereiden riveihin.

NHL-uransa keväällä tunteikkaasti lopettanut Teemu Selänne palaa elokuun puolivälissä kotiinsa Kaliforniaan, jossa perheen pojilla Leevillä, Eetulla, ja Eemilillä alkaa koulu. Kiekkolegenda kertoo nauttivansa nyt vapaudestaan ja siitä, ettei tarvitse herätä aamulla aikaisin, jollei huvita. Huhut Jokereihin siirtymisestä hän torppaa melko selväsanaisesti.

– Kyllä mä olen henkisesti lopettanut pelaamisen. Koskaan ei tietenkään voi mitään sanoa varmaksi, mutta mieli ei ole muuttunut kauden jälkeen, hän sanoo.

Kaliforniassa suosittua Selanne Steak Tavern -ravintolaansa pyörittävä Teemu ei ole myöskään siirtymässä Suomen ravintolabisnekseen, vaikka asia on kyllä käynyt miehen mielessä.

– Olen vuoden aikana niin vähän täällä, etten voisi olla täysipäiväisesti siinä mukana, mutta pidetään kortit auki kaiken tulevan suhteen, hän kuittaa.

Teemu pelasi lauantaina jääkiekkoilijoiden jokakesäisessä Bermudan Kannu -tennisturnauksessa Helsingin Kalastajatorpan kentällä.

– Kesällä on tiedossa kaikkea kivaa, kuten kavereiden näkemistä, veneilyä, parit häät ja Italian matka, 44-vuotissyntymäpäiviään toissapäivänä perhepiirissä juhlinut mies hymyili.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!