Sirpa ja Teemu Selänne Kaliforniassa vuonna 2014. Kuva: Sanoma-arkisto / Veikko Kähkönen
Sirpa ja Teemu Selänne Kaliforniassa vuonna 2014. Kuva: Sanoma-arkisto / Veikko Kähkönen

Teemu Selänne jakoi hääpäivän kunniaksi romanttisia mustavalkokuvia.

Jääkiekkolegenda Teemu Selänteen ja hänen puolisonsa Sirpa Selänteen häistä tuli tiistaina kuluneeksi kaksikymmentä vuotta.

Teemu jakoi myöhään eilen illalla Facebookissa ja Instagramissa kuvat, jossa iloisen näköinen pari poseeraa yhdessä.

”20 vuotta tämän uskomattoman naisen kanssa. Rakastan sinua! Tunnen oloni erittäin onnekkaaksi...”, Teemu kirjoittaa molempien kuvien yhteydessä sormus- ja sydänemojien kera.

Tunteikkaat kuvat ovat keränneet valtavasti tykkäyksiä ja onnitteluja.

”Joskus 90-luvun ihan alussa näin teidät Lahdessa. Jokerit oli hävinnyt kiekko reippaalle aika älyttömin lukemin. Jaoit nimikirjoituksia, ja Sirpa tuli kauempaa varovasti lähemmäs. Sitä rakkauden määrää, joka silmistäsi loisti Sirpaa kohtaan, en ole missään elämässäni nähnyt sen jälkeen”, eräs Facebook-kommentoija kirjoittaa.

 

20 years 💍 With this amazing lady, Love you! I feel very lucky...❤️

Kuva, jonka Teemu Selanne (@sel8nneteemu) julkaisi

Kun Teemun urheilu-ura on loppunut, Kaliforniassa asuvalla parilla on ollut entistä enemmän aikaa toisilleen.

– Arkemme on tällä hetkellä ihanaa, koska Teemu on nyt eläkkeellä. Olemme tehneet tosi paljon perhejuttuja ja matkustelleet. Kaikki vuosien erossaoloajat saadaan nyt kurottua pikkuhiljaa umpeen, Sirpa kertoi Me Naisille heinäkuun alussa.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Onnellinen

Teemu Selänne juhlisti hääpäivää ihanilla yhteiskuvilla: ”20 vuotta tämän uskomattoman naisen kanssa”

Kateellisten panettelua. Selänteiden onni ei oo sulta eikä keltään pois! Tänä aikana on upeeta, kun joidenkin avioliitot kestää, kun liian monet päättyy avioeroon. Suomalaisten pitäis opetella sama positiivinen elämänasenne, mikä Selänteillä on eikä aina valittaa ja olla kateellisia!
Lue kommentti
Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.