Chris ja Gwyneth ovat onnistuneet hoitamaan avioeronsa ilman asianajajia. Kuva: Reuters
Chris ja Gwyneth ovat onnistuneet hoitamaan avioeronsa ilman asianajajia. Kuva: Reuters

Maailman sopuisin julkkisavioero on tullut päätöspisteeseensä.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 42, ja Coldplayn nokkamies Chris Martin, 38, ilmoittivat erostaan viime vuoden maaliskuun lopulla. Kymmenen vuotta avioliitossa olleen ja täydellisenä pidetyn parin mahdollisesta yhteenpalaamisesta ja uusista kumppaneista on huhuttu siitä asti.

Chris on yhdistetty romanttisessa mielessä muun muassa näyttelijä Jennifer Lawrenceen ja Gwyneth puolestaan menestyssarjojen luojana tunnettuun Brad Falchukiin, 44.

Tämän vuoden alussa Gwyneth tunnusti pohtivansa, oliko ero Chrisistä sittenkin virhe. Jennifer Lawrencen puolestaan väitetään jättäneen Chrisin, koska mies ei ollut päässyt yli ex-vaimostaan. Tämän kuun alussa Gwyneth ja Chris lomailivat yhdessä lastensa kanssa Meksikossa.

Nyt parin avioero on kuitenkin sinetöity. Poikkeuksellisen julkkiserosta tekee se, että pari pääsi sopuun jättiomaisuuden jaosta ja huoltajuusasioista ilman asianajajia.

Vaikka eron yksityiskohdat ovatkin salaisia, parin sanotaan jakaneen noin 166 miljoonan euron suuruisen omaisuutensa puoliksi ja sopineen lastensa Applen, 10, ja Moseksen, 8, yhteishuoltajuudesta.

Täydellisenä pidetyn parin liitto näyttää siis päättyneen täydelliseen avioeroon.

Lähde: Mirror

Lue myös:

Tässä hän nyt on, Gwyneth Paltrow’n uusi rakas

Gwyneth Paltrow pelkää eron Chris Martinista olleen virhe

Neljä syytä Gwyneth Paltrow’n ja Chris Martinin eroon

Gwyneth Paltrow – liian täydellinen ollakseen totta

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.