Näyttelijä Eva Longoria vieraili viikko sitten Cannesissa. Kuva: Reuters
Näyttelijä Eva Longoria vieraili viikko sitten Cannesissa. Kuva: Reuters

Näyttelijä Eva Longoria on sanonut ”tahdon”.

Eva Longoria ja Jose Antonio Baston avioituivat Meksikossa lauantaina auringonlaskun aikaan.

Longoria, 41, kihlautui 47-vuotiaan mediajohtajan kanssa viisi kuukautta sitten.

Morsiamen hääpuvun oli suunnitellut Victoria Beckham, kertoo Daily Mail -lehti.

Yksityistilaisuudessa oli noin 200 vierasta. Häävieraisiin kuuluivat muun muassa Victoria ja David Beckham, Penelope Cruz ja Ricky Martin.

Al Rojo Vivo -ohjelma julkaisi häistä muutamia kuvia Instagramissa lauantai-iltana. Niissä näkyy Longorian valkoinen hääpuku sekä kauniisti koristeltu vihkipaikka, jonka näkyvänä elementtinä oli iso valkoinen risti.

 

EN EXCLUSIVA estamos en la boda de #EvaLongoria y #PepeBaston veras todos los detalles este lunes 4pm/3c por Telemundo

Kuva, jonka Al Rojo Vivo (@alrojovivo) julkaisi

Morsian puolestaan on ladannut viikonlopun aikana upeita maisemakuvia Meksikosta Instagram-tililleen.

Yksityiseltä hääpaikalta Valle de Bravon kaupungista hän ei kuitenkaan ole julkaissut omia kuvia.

 

💃🏽

Kuva, jonka Eva Longoria (@evalongoria) julkaisi

Täydelliset naiset (Desperate Housewifes) -sarjasta tunnettu Longoria ja Baston kihlautuivat Dubaissa joulukuussa 2015. Heidän suhteensa tuli julkisuuteen vuonna 2013.

Viikko sitten Longoria sädehti Cannesin elokuvajuhlilla, jossa hänen päällään nähtiin paljon valkoisia ja vaaleita asuja.   

 

Love this dress from Brunello Cucinelli! #lorealcannes2016 #Lorealista

Kuva, jonka Eva Longoria (@evalongoria) julkaisi

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Kun Antti Holma sairastui melanoomaan, Armi Toivaselta lähti heti viesti, joka päättyi sanoihin: Jos haluat puhua, täällä olen.

Näyttelijä Antti Holma kertoi viime keväänä Instagramissa sairastuneensa melanoomaan. Muiden suomalaisten tapaan Antin ystävä, näyttelijä Armi Toivanen, kuuli asiasta somen välityksellä. Antille lähti heti yksinkertainen mutta lämmin viesti, joka päättyi sanoihin: Jos haluat puhua, täällä olen.

– Armin viestistä välittynyt mutkaton asenne helpotti oloani syövän aiheuttaman myllerryksen keskellä, Antti muistaa.

Siihen, ettei hän kertonut diagnoosista yhdellekään ystävälleen henkilökohtaisesti, oli tietty syy.

– Ennen somepostausta diagnoosista tiesivät vain vanhempani ja neljä pikkusiskoani. He järkyttyivät niin, ettei minulla ollut enää voimia soittaa kavereille ja käydä taas läpi samoja tunnekuohuja, Antti selittää.

Vasta kesällä hän pääsi puhumaan sairaudesta kasvokkain Armin kanssa. Ystävän rauhallisesta, koruttomasta suhtautumisesta oli apua.

– Armille sanoin suoraan, ettei syöpä ahdistanut eikä pelottanut, vaan otti raskaasti päähän. Hänelle myönsin, etten ensimmäisenä miettinyt kuolemaa, vaan sitä, miten ihmeessä tungen syöpäleikkauksen täpötäyteen kalenteriini, Antti kertoo.

"Kovassa paikassa tärkeintä on läsnäolo. Se, ettei jätä kolauksen kokenutta yksin."

– Armi ymmärsi hyvin myös sen, että vakavan sairauden edessä voi iskeä sellainenkin asia kuin turhamaisuus. Eniten harmitti se, etten leikkauksen jälkeen päässyt salille pariin viikkoon.

– Omat menetykseni ovat opettaneet, että kovassa paikassa tärkeintä on läsnäolo. Se, ettei jätä kolauksen kokenutta yksin, Armi sanoo.

– Kunnioitus toista kohtaan on sitä, ettei vaikeissakaan tilanteissa lässytetä eikä säälitellä.

Armi Toivanen ja Antti Holma kertovat, miten he tutustuivat, ystävystyivät ja mitä he tuumivat toistensa ihmissuhdekuvioista. Entä millaista on tehdä yhdessä töitä? Lue Me Naisten uudessa numerossa 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.