Markus Selin kertoi Radio Suomipopilla, että epäonnistunut Mannerheim-elokuva vei häneltä yöunet kymmeneksi vuodeksi ja tuhosi ystävyyden Renny Harliniin.

Elokuvatuottaja Markus Selin, 55, kertoi Radio Suomipopin Popstudiossa, etteivät hän ja ohjaaja Renny Harlin, 56, ole minkäänlaisissa väleissä. Yli 20 vuoden ystävyys ja pitkä työtoveruus tuhoutui Mannerheim-elokuvan epäonnistuttua.

– Me ei ole oltu yhteydessä sen jälkeen kertaakaan. Tää on elämää. Uskon, että asioiden oli tarkoitus mennä loppupeleissä näin. Meillä oli pitkä yhteinen, reilusti yli 20 vuoden läheinen ystävyys, ja joskus vaan ystävyyssuhteet loppuu. Tässä katalysaattorina oli elokuva, joka muutenkin päättyi surkeesti, Markus sanoi Popstudion haastattelussa.

Markuksen mukaan välirikkoon ei liity riitelyä.

– Hänen lakimies vain ilmoitti, että hän jatkaa muissa hommissa, ja sen jälkeen hän ei ole vastannut mihinkään yhteydenottoihin.

Markus kertoi haastattelussa myös, että oma elämä on helpottunut elokuvan kaatumisen jälkeen. Leffasta piti luopua, koska muuten se oli kaatanut kaikki muutkin Markuksen hankkeet.

– Mä kuitenkin heräsin kymmenen vuoden ajan joka aamu tän yhden herran nimi ja siihen liittyvät ongelmat mielessä. Kyllä se vähän syö, mutta sen yli piti vaan aina kävellä.

Lue myös:

Mies kuoli Renny Harlinin elokuvan kuvauksissa

Renny Harlinin rakas: ”Lähettelemme hölmöjä kuvia toisistamme”