Viime vuonna Vain elämää -ohjelmassa mukana ollut Pauli Hanhiniemi kertoi Radio Suomipopilla, ettei ole sitoutunut ohjelmaan loppuelämäkseen.

Pauli Hanhiniemi kertoi Radio Suomipopilla, ettei ei aio seurata uutta Vain elämää -kautta. Syy ei kuitenkaan ole kovin dramaattinen.

– Mulla ei ole televisiota, Pauli Hanhiniemi kertoi.

Pauli kuitenkin lisäsi, että jos ohjelmassa tapahtuu jotain "sensationaalista" hänen sormensa saattavat etsiytyä tietokoneen hiiren lähelle.

– Vaikka olin mukana Vain elämää -ohjelmassa, se ei tarkoita sitä, että olisin sitoutunut siihen loppuelämäkseni. Toisaalta kokemukset eivät myöskään aiheuta mitään hylkimisreaktiota.

Pauli Hanhiniemi osallistui Vain elämää -ohjelmaan viime vuonna Laura Närhen, Anna Abreun, Ilkka Alangon, Maarit Hurmerinnan, Jukka Pojan ja Juha Tapion kanssa.

Hän sai ohjelmasta seksisymbolin leiman, vaikkei itse tittelistä välittänytkään.

Kuka on Paulin mielestä kolmannen kauden yllättävin artisti. Katso haastattelu videolta. Video: Nelonen/Radio Suomipop

Pauli Hanhiniemen uusin levy Minä ja Hehkumo ilmestyi 19. syyskuuta. Lue levyn arvio Me Naisten numerosta 39/2014.

Lue myös:

Vakava autoloari muutti Pauli Hanhiniemen elämän

Pauli Hanhiniemi: "Olen tyytynyt elämässäni paljon vähempään kuin haaveilin"

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.