Mikko Kivinen kertoi Radio Aallolla suosikkiyhtyeen riidoista.

Näyttelijä Mikko Kivinen ehti olla mukana Lapinlahden Linnut -yhtyeessä yhdeksän vuotta. Mikko kertoi Radio Aallon Dynastiassa tiettävästi ensimmäistä kertaa, miksi hänet erotettiin porukasta syksyllä 1992.

– Viimeisen kahden vuoden ajan oli aika kireä ilmapiiri. Siinä tuli joitain henkilökohtaisia skismoja. Ekaksi erotettiin (Markku) Toikka. Se oli virhe, koska eihän kavereita voi erottaa, Mikko sanoi.

Mikon mukaan kaveriporukan rento meininki muuttui työksi. Lisäksi hänellä itsellään alkoi olla paljon muita töitä, mistä muut jäsenet eivät tykänneet.

– Siinä tuli ihme katkeruutta, mitä mä en ymmärtänyt. Mun mielestä se, että tein muita duuneja, oli vain rikkaus Linnuille.

Syksyllä 1992 Pirkka-Pekka Petelius pyysi Mikkoa tekemään kanssaan töitä, kun hän oli lopettanut yhteistyön Aake Kallialan kanssa. Tämä oli viimeinen niitti muille Lapinlahden Lintujen jäsenille.

– Pojat olivat sitä mieltä, että hyppäsin kilpailevaan leiriin. Mikä oli tottakin. Mutta siinä alkoi olemaan niin huono ilmapiiri, että tavallaan tietoisestikin tein sellaisen ratkaisun. Ajattelin, että ei tässä varmaan pysty jatkamaan.

Mikko arvelee, että julkisuus ja suursuosio eivät välttämättä olleet hyväksi yhtyeelle.

– Siinä tuli vääränlaista kilpailua.Lapinlahden Linnut alkuperäisessä kokoonpanossaan vuonna 2000. Kuva: Sanoma-arkisto

Lue myös:

Lapinlahden Linnut -muusikko sitoutui vuoden tipattomalle: ratkesi ryyppäämään

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.