Näyttelijä Antti Holma juontaa uuden Kingi-musiikkiparodiahown MTV3:lla. Kingissä nähdään koko edelliskauden Putouksen näyttelijäporukka Aku Hirviniemestä Armi Toivaseen. Kuva: Jonna Öhrnberg
Näyttelijä Antti Holma juontaa uuden Kingi-musiikkiparodiahown MTV3:lla. Kingissä nähdään koko edelliskauden Putouksen näyttelijäporukka Aku Hirviniemestä Armi Toivaseen. Kuva: Jonna Öhrnberg

Uuden Kingi-ohjelman juontaja Antti Holma ei ole vielä varma Kissi Vähä-Hiilarin kohtalosta.

Näyttelijä Antti Holma, 31, nähdään juontajana viime vuoden Putous-näyttelijöiden uudessa Kingi-musiikkiparodiashow’ssa. Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla tammikuussa, mutta inserttejä on kuvattu jo etukäteen.

Antille suuresta liveshow’sta toiseen hyppääminen ei ollut ongelma, vaikka hän myöntääkin, ettei vielä ole täysin toipunut Putouksesta, josta hänelle jäi hyvä fiilis.

– Lähdin Kingiin mukaan, koska uskon tähän ohjelmaan ja sen tekijöihin täysillä, ja koska saan olla juontajan roolissa. En olisi voinut heti Putouksen jälkeen kehittää uutta hahmoa, takki on sen verran tyhjä, hän kertoi Kingin lehdistötilaisuudessa tiistaina.

Lauantaina päättyneen Putouksen sketsihahmokisassa toiseksi tulleen supersuositun Kissi Vähä-Hiilarin lopullisesta kohtalosta mies ei ole varma. Pikkujouluihin Kissiä on kyselty paljon, mutta näyttelijä ei kiireiltään ehdi heittämään Kissinä kuin pari keikkaa. Hän toivoo kuitenkin Kissin jatkavan vielä elämäänsä ensi vuonnakin.

Seuraavaksi Antti tekee runokirjan, jonka työnimenä on Kauheimmat runot. Otavan kustantama kirja ilmestyy syksyllä 2015.

– Olen kirjoittanut kauheita runoja pöytälaatikkoon jo pitkään. Runokirjasta tulee nimensä veroinen, hän nauraa.

Kissi Vähä-Hiilari lauloi Putouksessa komeasti muun muassa Celine Dionia. Musikaalinen Antti esiintyy ensi keväänä säveltäjälegenda Kaj Chydeniuksen kanssa helsinkiläisen KOM-ravintolan lauluilloissa. Muitakin musiikkiprojekteja on kuulemma vireillä. Jouluksi Antti matkaa viikoksi San Franciscoon, jossa hänellä on sukulaisia.

Lue lisää Kingistä: Onko se yhdistelmä Idolsista ja Putouksesta?

Lue myös:

Antti Holma: ”Homoutta ei pidä peitellä”

Suomi-julkkikset jakoivat nuoruuskuvansa: Tältä Antti Holma näytti teininä

Tätä mieltä aito fitnessguru on Antti Holman Kissi Vähä-Hiilarista

Marja Hintikka nähdään syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. – Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä, Marja kertoo.

Juontaja Marja Hintikka palaa syksyllä televisioon, kun hänet nähdään kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Marjan ja juontaja-puoliso Ile Uusivuoren kolmesta lapsista nuorin aloittaa samalla päivähoidon.

– Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä. Teen päätökset perhe edellä. Ajattelen tasapainoa, jossa jokaisen perheenjäsenen hyvinvointi on vaakakupissa.

– Olen pyrkinyt välttämään nykyään ääripäitä. Maailma ei katoa ympäriltä, mutta lasten lapsuus ei saa kadota työkiireisiin, Marja kertoi ohjelman lehdistöpäivässä.

Marja palaa äitiyslomalta käytännössä alkuun treenisalille, sillä ohjelmaa varten tanssia harjoitellaan 4–5 tuntia päivässä. Nuorin lapsi on alkuun suunnilleen saman ajan päivähoidossa.

” Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.”

– Käyt päivätansseissa, Marjan valmentaja Matti Puro vitsaili.

Marjan kaikki lapset ovat olleet huonoja nukkujia, joten juontajaa jännittää päivittäisen fyysisen treenin yhdistämisen vähäisiin yöuniin.

– Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.

Perheen 5-, 3- ja 1,5 -vuotiaat lapset ovat syntyneet pienellä ikäerolla. Marja laskeskelee, että hän on viiiden vuoden aikana nukkunut koko yön katkeamatonta unta parikymmentä kertaa.

– Käytännössä meillä on ollut  koko ajan vauva. Kun keskimmäinen alkoi nukkua kaksivuotiaana täydet yöunet, kuopus synty. Ihmeesti sitä vain jaksaa, mutta fantasiani on, että saisin nukkua kaksi yötä kahdeksan tuntia putkeen.

avot on vaikeet iahan kamlan v...

Marja Hintikka palaa äitiyslomalta tähtiohjelmaan: ”Olen nukkunut viiden vuoden aikana vain parikymmentä kokonaista yötä”

TTK kirjoitti: Ihmeellistä valittamista. Eiköhän ole itse lapsienhankinnastaan päättänyt, vai vahinkojako ovat olleet. Jos näin, niin kannattaa varata aika valistukseen. Tuo on niin totta tekee itsestään martyyrin aina sama laulu mie mie ja mie ..väsyä valittaa silti tunkee joka ohjelman TTK..ssakin varmaan kertoo univajeestaan:)?Mein mummo lähti evakkoon paukkupakkaseen karjavaunussa kolmen allle kolmevuotiaan kanssa nuorin 2.kk ikinä en kuullut hänen valittavan tai vaikertavan asiasta...
Lue kommentti
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Marita Taavitsainen on yksi syksyllä alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenestä kilpailijasta.

Marita Taavitsainen on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kilpailu tulee laulajan mukaan hyvään saumaan, sillä Marita toipuu avioerosta. Laulajan entinen puoliso Tomi Natri muutti kesällä pois parin yhteisestä asunnosta Lapualle.

– Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin. Kun kotona vaihdan villasukkameininkiin, niin tuntuu, että jaksanko edes näitä perunoita keittää. Yöt itken kotona.

– Olen vähän on-off -tilassa. Odotan syksyä ja että saadaan uusi rytmi elämään, kun kuopuskin aloitti koulussa. Täytyy vain luovia ja löytää oma tapa elää tätä lasten kanssa tätä arkea. Ja eikö ne sano, että kuntoilu auttaa myös henkiseen vireyteen? Marita totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Marita ja Tomi erosivat lopullisesti talvella, mutta he ovat hoitaneet taloon ja kahteen kouluikäiseen tyttäreen liittyviä asioita vielä saman katon alla.

”Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin.”

Ex-miehen muutto entisille kotikonnuille Pohjanmaalle oli Maritalle pieni yllätys.

– Tyttöjen osalta se tulee olemaan aika iso haaste. On hän aina siitä puhunut, että haluaa sinne muuttaa. Ehkä se on hänelle unelmien täyttymys.

Marita uskoo, että asiat järjestyvät.

– Luotan tukiverkkooni. Äitini on suureksi avuksi tässäkin, että pääsen keikoille ja sunnuntain suoriin lähetyksiin. Padit ja puhelimet on keksitty, niin voin hätätapauksessa ottaa tytöt mukaan harjoituksiin.

Ex-parin Nurmijärvellä sijaitseva talo on yhä myynnissä. Marita asuu siinä tyttöjen kanssa niin kauan, kunnes se on myyty.

– Onneksi on kesä. Nurmikon leikkauksen sain juuri ulkoistettua yhdelle kaverille. Ja on siinä niitä naapurin ukkoja, joiden tukat olen leikannut monta vuotta, niin minulla on siellä palveluksia varastossa.