Sara Chafak "unohti" suomen kielen.

Sara Chafak ihmettelee, eikö irvailijoilla ole lainkaan huumorintajua.

Jokainen tovin Jenkeissä viettänyt tietää, miten helposti kieli tarttuu – ainakin jos on kielimiehiä tai -naisia. Näin kävi myös vuoden 2012 Miss Suomelle Sara Chafakille, 25.

Sara oli hiljattain kolme viikkoa Hollywoodissa kuvaamassa Fate-elokuvaa, ja palattuaan hän vieraili kertomassa leffaroolistaan Radio Suomipopin Popstudiossa. Sara viljeli haastattelussa niin paljon englannin kielen sanoja, että radiokanava leikkasi haastattelusta videon. Siinä suunnilleen joka viides Saran käyttämä sana on englantia.

Video levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa ja sai tuhansia jakoja otsikolla Sara Chafak vietti kolme viikkoa Hollywoodissa – unohti suomen kielen

Tällaisia ilmaisuja Sara käytti:

Oli tosi kiva näytellä sellasta parttia.

Kyllä mulla aika paljon laineja siinä loppupeleissä on.

Oli tosi outgoing siellä on the set.

Joskus on niitä bad hair dayta.

First of all feel free to say.

Luomu-made.

Se on varmasti semmonen asia, että once you are in, there’s never going to be like way back.

Sara otti videoon kantaa virallisilla Facebook-sivuillaan. Hän itse piti videokoostetta hauskana mutta hämmästeli irvailijoiden huumorivajetta.

 

Hahah ja ylläri että eräillä keltanokilla mennyt artikkelin otsikko taas täysin väärään kurkkuun󾌴 Itse siis en ole missä...

Julkaissut Sara Yasmina Chafak 3. maaliskuuta 2016

– Hahah ja ylläri, että eräillä keltanokilla mennyt artikkelin otsikko taas täysin väärään kurkkuun.

– Itse siis en ole missään vaiheessa sanonut, että olisin suomen kielen unohtanut, vaan joku vitsikäs toimittaja näin päätti aiheeseen kirjoittaa ja tehdä parodiavideon 20 minuuttisesta haastattelusta. Mikä minun mielestäni oli aika hauska! Näin se puskaradio ja idiotismi toimii, ja ollaankin taas jo avautumassa ennenkuin on faktat edes reilassa! Tsemppiä kutakullekkin ja paljon karkkeja!  ‪#‎huumorivaje‬ ‪#‎suomenkieligate #‎omglolwtfgeez, Sara kommentoi Facebookissa.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...