Jenni Dahlman asui pitkään Sveitsissä, mutta muutti hiljattain takaisin Suomeen. Kuva: Sanoma-arkisto/Jussi Hettunen
Jenni Dahlman asui pitkään Sveitsissä, mutta muutti hiljattain takaisin Suomeen. Kuva: Sanoma-arkisto/Jussi Hettunen

Kimi Räikkösen eksä Jenni Dahlman nähdään Mallikoulu-ohjelman juontajana.

Kilparatsastaja ja malli Jenni Dahlman, 33, kertoi hiljattain muuttaneensa takaisin Suomeen. Yksi syy takaisiin muuttoon lienee se, että Jenni nähdään Mallikoulu-ohjelman juontajana.

– Tämä oli sellainen työtarjous, josta todella innostuin itse. Koin, että tämä on minun näköiseni juttu, Jenni kertoo tiedotteessa.

Jennillä on itselläänkin mallitaustaa: hän on ollut Paparazzin listoilla ja on Miss Turku 1998. Lisäksi hän on osallistunut Miss Suomi- ja Suomen Neito -osakilpailuihin. Mallikoulussa Jenni paitsi juontaa ohjelman myös tsemppaa ja tukee mallikokelaita.

– Saan toimia heille isosiskona ja olla tukipilarina. Olen nähnyt aika paljon ja reissannut ympäri maailmaa. Uskon, että siitä on hyötyä myös tässä.

Ohjelmassa etsitään suomalaista huippumallia. Mukaan kisaan valitaan hakemusten perusteella kymmenen nuorta naista. Aiemmin ohjelmasta on noussut pinnalle Suvi Koponen, joka on tällä hetkellä yksi parhaiten maailmalla menestyneistä suomalaismalleista. Mallikoulun tuomariston puheenjohtajana nähdään Anne Kukkohovi. Muut tuomarit julkistetaan myöhemmin.

Ohjelman ikäraja on 16 vuotta, ja mukaan voi hakea täältä.

Jenni erosi F1-kuski Kimi Räikkösestä vuoden 2013 alussa, mutta virallisesti ero astui voimaan vasta tänä vuonna. Jennin on kerrottu seurustelevan nykyään Jokereissa pelaavan jääkiekkoilija Ossi Väänäsen kanssa. Jenni ei ole myöntänyt eikä kieltänyt suhdetta.

Lue myös:

Kimi Räikkösen ja Jenni Dahlmanin avioero astui viimein voimaan

IS: Jenni Dahlmanin uusi rakas on kiekkotähti

Jennin  ja Kimin harvinainen yhteishaastattelu vuodelta 2005