Jenni Dahlman asui pitkään Sveitsissä, mutta muutti hiljattain takaisin Suomeen. Kuva: Sanoma-arkisto/Jussi Hettunen
Jenni Dahlman asui pitkään Sveitsissä, mutta muutti hiljattain takaisin Suomeen. Kuva: Sanoma-arkisto/Jussi Hettunen

Kimi Räikkösen eksä Jenni Dahlman nähdään Mallikoulu-ohjelman juontajana.

Kilparatsastaja ja malli Jenni Dahlman, 33, kertoi hiljattain muuttaneensa takaisin Suomeen. Yksi syy takaisiin muuttoon lienee se, että Jenni nähdään Mallikoulu-ohjelman juontajana.

– Tämä oli sellainen työtarjous, josta todella innostuin itse. Koin, että tämä on minun näköiseni juttu, Jenni kertoo tiedotteessa.

Jennillä on itselläänkin mallitaustaa: hän on ollut Paparazzin listoilla ja on Miss Turku 1998. Lisäksi hän on osallistunut Miss Suomi- ja Suomen Neito -osakilpailuihin. Mallikoulussa Jenni paitsi juontaa ohjelman myös tsemppaa ja tukee mallikokelaita.

– Saan toimia heille isosiskona ja olla tukipilarina. Olen nähnyt aika paljon ja reissannut ympäri maailmaa. Uskon, että siitä on hyötyä myös tässä.

Ohjelmassa etsitään suomalaista huippumallia. Mukaan kisaan valitaan hakemusten perusteella kymmenen nuorta naista. Aiemmin ohjelmasta on noussut pinnalle Suvi Koponen, joka on tällä hetkellä yksi parhaiten maailmalla menestyneistä suomalaismalleista. Mallikoulun tuomariston puheenjohtajana nähdään Anne Kukkohovi. Muut tuomarit julkistetaan myöhemmin.

Ohjelman ikäraja on 16 vuotta, ja mukaan voi hakea täältä.

Jenni erosi F1-kuski Kimi Räikkösestä vuoden 2013 alussa, mutta virallisesti ero astui voimaan vasta tänä vuonna. Jennin on kerrottu seurustelevan nykyään Jokereissa pelaavan jääkiekkoilija Ossi Väänäsen kanssa. Jenni ei ole myöntänyt eikä kieltänyt suhdetta.

Lue myös:

Kimi Räikkösen ja Jenni Dahlmanin avioero astui viimein voimaan

IS: Jenni Dahlmanin uusi rakas on kiekkotähti

Jennin  ja Kimin harvinainen yhteishaastattelu vuodelta 2005

Kolmisen vuotta sitten naimisiin mennyt Laura Lepistö haluaa jossain vaiheessa lapsia, mutta keskittyy juuri nyt uran luomiseen.

Yksinluistelussa Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö, 30, vetää nykyisin kahden yhtiökumppaninsa kanssa puolitoista vuotta sitten perustettua Snou Creative -markkinointitoimistoa.

– Teemme töitä urheilun parissa toimivien brändien ja urheilua sponsoroivien yritysten kanssa. Tuotamme sisältöä, teemme sponsoroinnin erilaisia toteutuksia ja manageroimme muutamaa urheilijaa. Suunnittelen, konseptoin, myyn ja teen uusasiakkuushankintaa. Teen kaikkea muuta, paitsi kuvaan kameran varressa, Laura kertoo.

”En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä.”

– Etsin kauppakorkeakoulun jälkeen pitkään omaa tapaa tehdä töitä. Nyt yrittämisestä on tullut uusi intohimo luistelu-uran jälkeen.

Vaikka Laura on lopettanut kilpauran, hän on edelleen aktiivinen luistelun parissa. Hän istuu esimerkiksi Taitoluisteluliiton hallituksessa, pitää luisteluleirejä ja kommentoi luistelukilpailuja Ylellä.

– En kaipaa kilpailuihin, mutta kaipaan esiintymistä, hän kertoo.

– Tykkään edelleen esiintyä. Siksi haluan pitää oman uran yrityksen pyörittämisen rinnalla. Olin esimerkiksi puolitoista vuotta sitten Uuden iloisen teatterin revyyssä esiintymässä, mikä oli hauskaa. Olen keskittynyt urheilubisnekseen, mutta on kiva tehdä välillä pieniä syrjähyppyjä.

Huonot läpät yhdistää

Laura kertoo, että myös yksityiselämään kuuluu hyvää. Hän meni vajaat kolme vuotta sitten naimisiin miesystävänsä Tommi Huovisen kanssa, jonka hän tapasi yli kymmenen vuotta sitten lukiossa.

– Häät olivat kivat bileet, mutta mikään ei hirveästi muuttunut, koska olimme olleet yhdessä jo niin pitkään, Laura kertoo.

– Nautimme arjesta. Meillä on hauskaa keskenämme. Molemmilla on yhtä huonot läpät. Parisuhteessamme toisen huomioiminen on helppoa, koska tunnemme toisemme niin hyvin.

”Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta.”

Laura haaveilee lapsista, mutta niiden aika ei ole vielä.

– Nyt olemme olleet uraorientoituneita ja nauttineet elämänvaiheesta, kun koulut on juuri käyty, Laura sanoo Sportyfeel Helsinki City Run ja Helsinki City Marathonin VIP-tilaisuudessa.

– Olen lapsirakas, mutta en haaveile kovin monesta lapsesta. Toivottavasti niitä jossain vaiheessa kuitenkin siunaantuisi. Pari lasta riittäisi.

Luistelu-uralta tarttui mukaan myös monta ystävää. Laura pitää yhteyttä moneen nuoruuden luisteluseuralaiseen ja kilpakumppaniin.

– Olin Kiira Korven häissä kuukausi takaperin. Hän asuu Nykissä, joten emme näe enää kovin usein. Meitä yritetiin aina asetella vastakkain, mutta me vain pyörittelimme sellaiselle silmiä, Laura nauraa.

Tilaajille
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen
Marjo Vilkko myöntää, että avoin suhde ei ole hänelle helppo. ”Mutta minun asemani on varmasti helpompi kuin sen, joka tulisi kuvioomme uutena”, hän sanoo. Kuva: Juha Salminen

Marjo Vilkko, 52, rakastui itseään 11 vuotta nuorempaan mieheen ja elää nyt avoimessa liitossa. Koska Marjo ei voi saada enää lapsia, hän antoi miehelleen luvan perustaa perheen toisen naisen kanssa.

Kun kirjailija Marjo Vilkko, 52, oli lapsi, hän ahmi tyttökirjoja ja haaveili rakkaudesta, joka olisi yhtä suuri kuin Vihervaaran Annan rakkaus Gilbertiä kohtaan.

Nuorena aikuisena hän kuunteli postpunkia, kieriskeli melodramaattisten sointukuvioiden syövereissä ja...