Gwyneth ja uusi miesystävä Brad näyttivät onnellisilta yhdessä, People-lehti kirjoittaa.
Gwyneth ja uusi miesystävä Brad näyttivät onnellisilta yhdessä, People-lehti kirjoittaa.

Gwynethin ja Chrisin rakkaustarina on ehkä lopullisesti historiaa.

Elämäntaitoguru ja näyttelijä Gwyneth Paltrow, 42, saapui Robert Downey Jr.:n viisikymppisille uuden miesystävänsä kanssa. Moni ulkomainen media on päätellyt, että tämä tarkoittaa suhteen olevan nyt julkinen juttu. Siitä on kirjoitettu jo viime syksystä lähtien.

Gwynethin uusi rakas on sarjataituri Brad Falchuk, 44, joka on ollut mukana luomassa huippusarjoja, kuten Glee, Muodon vuoksi ja American Horror Story. Pariskunnalla on pitkä historia, mutta heidän suhteensa on vasta kehittymäisillään, People-lehden lähde kuiskuttelee.Brad Falchuk erosi vuosi ennen Gwynethiä ex-vaimostaan Suzannesta. Heillä on kaksi lasta. Kuva: Reuters

Tämä tarkoittaa ehkä, että Coldplay-keulamies Chris Martin ja Gwyneth eivät enää palaa yhteen. Siitä lähtien, kun he erosivat kymmenen vuoden avioliiton jälkeen viime vuoden keväällä, jokainen yhteinen lomamatka, perhetapahtuma ja näyttäytyminen on herättänyt uteliaisuutta ja saanut median epäilemään, ovatko he taas lähentyneet. Eikä ihme! Gwyneth on kertonut haastatteluissa eron olleen ehkä virhe. Jossain vaiheessa ex-parin lähipiiri juorusi lehdille, että se jopa lähensi heitä.

Chris löysi pian eron jälkeen uuden rakkaan Hollywoodin lempilapsesta Jennifer Lawrencesta, mutta heidänkin on kerrottu eronneen jo, eikä parisuhteen statuksesta ota oikein selvää. Nyt Chris ja Jennifer tosin ovat viihtyneet taas yhdessä.

Lue myös:

Tarkoittaako tämä, että Gwyneth Paltrow ja Chris Martin palasivat yhteen?

Gwyneth Paltrow hurahti alapääkylpyihin – gynekologit tyrmäävät

Gwyneth Paltrow pelkää eron Chris Martinista olleen virhe

Chris Martin ja Jennifer Lawrence erosivat – onko syy Gwyneth Paltrow'n?

Ida Paul ja Kalle Lindroth ovat Emma Gaalassa ehdolla vuoden tulokkaaksi. 

Duona esiintyvän Ida Paulin ja Kalle Lindrothin työtilanne ei ole tavanomaisin, sillä Ida Paul opiskelee toista vuotta maailman parhaaksi rankatussa Harvardin yliopistossa.

”Jenkeissä keskityn kouluun ja teen kappaleita.”

– Lensin yöllä juuri takaisin Suomeen. Teemme töitä periodeissa. Suomessa teemme keikkoja ja musajuttuja. Kun olen Jenkeissä keskityn kouluun ja teen kappaleita, Ida Paul kertoi tänään Emma-ehdokkaiden julkistustilaisuudessa.

Ida Paulin äiti on suomalainen ja isä yhdysvaltalainen. Lapsena hän on asunut Amerikassa lyhyen aikaa, jolloin haave amerikkalaisessa yliopistossa opiskelusta lujittui. 

Hakuprosessi Harvardiin kesti puoli vuotta, jonka aikana Ida Paul keräsi suosituksia opettajilta ja kollegoilta, kirjoitti esseitä ja teki SAT-pääsykokeen. Ida Paul teki jo tuolloin, 19-vuotiaana, kappaleita Warnerin artisteille.

– Toki arvosanat pitää olla kouluun riittävän hyvät, mutta pitää olla lisäksi joku asia, jossa on ihan huippu. Minulla se oli tämä musajuttu, joka on yhä minulle numero yksi.

”Kaikki eivät ole tiedehörhöjä”

Harvardissa Ida Paul ei ole vielä päättänyt pääainettaan, mutta on opiskellut yhteiskuntatieteitä, naistutkimusta sekä sivuaineina tanssia ja teatteria. Hän asuu kampuksella asuntolassa.

”Koulu on ihan oma ekosysteeminsä.”

– On kivaa, kun parhaat kaverit asuvat ihan naapurissa. Koulu on ihan oma ekosysteeminsä, kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä. 

– Vaikka koulussa on lahjakkaita ihmisiä, ei kaikki todellakaan ole mitään tiedehörhöjä, jotka ovat hautautuneet laboratorioon. Sinne haetaan joka vuosi entistä monipuolisempi vuosiluokka opiskelijoita.

Harvardiin pääsy ei jää rahasta kiinni

Lukuvuosimaksu Harvardissa on yli 50 000 dollaria eli yli 42 000 euroa. Ida Paul painottaa, että Harvard kuuluu need blind -haun piiriin, jossa maksut räätälöidään opiskelijalle maksukyvyn mukaan. Loput maksusta kuitataan lahjoituksilla, joita yliopisto on saanut.

– Tiedän opiskelijoita, jotka eivät maksa opiskelusta mitään. Jotkut käyvät opintojen ohella töissä. Kenelläkään ei jää pääsy rahoituksesta kiinni.

”Musa on ainut pysyvä asia mun elämässä.”

Ida Paulilla on tällä hetkellä koti Suomessa ja Amerikassa, mutta hän uskoo panostavansa tulevaisuudessa eniten musiikkiin. Ida Paulin ja Kalle Lindrothin ensimmäinen albumi julkaistaan helmikuussa.

– Musa on ainut muuttumaton, pysyvä asia mun elämässä. Vaikka elämä ja vaatimuksen Harvadissa ovat joskus stressaavia, se varmasti kannattaa. Mitä enemmän koen, sitä enemmän minulla on myös lauluihin kirjoitettavaa.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa kertoo suru-uutisesta Facebookissa.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa, 52, kertoo virallisilla Facebook-sivuillaan suru-uutisesta: hänen nuorin pikkuveljensä on kuollut. 

– Nuorin pikkuveljeni on menehtynyt. Suruviesti saavutti minut 7.12. iltapäivällä. Jupan ystäville suru-uutinen tiedoksi. Jupaa ei enää ole, Sarkomaa on kirjoittanut Facebookiin.

Sarkomaa on omistanut päivityksessään koskettavan runon veljelleen.

Pikkuveljelleni

Ikinä ei tiedä onko aikaa paljon vai vähän
Yhtäkkiä elämäsi loppuikin tähän

Lähdit niin hiljaa
Että vain aamu kuuli
Sylissään matkalle sinut kantoi tuuli

Kiitos yhteisistä lapsuuden vuosista
Ja vuosista sen jälkeen
Uskon että sinun on nyt hyvä 
Taivaan kodissa olla